שירשור אור.

SimsY

New member
מצטער אבל זה לא הטעם שלי

הוא נראה ילדון חמוד כזה, כקונטרה לכל המשתתפים האחרים.

LeRanch

New member
נכון.. הוא התמוטט שוב אתמול

שירגיש טוב ורק בהצלחה!!

nik name

New member
זהו גם אני שמעתי שזאת רונה לי

ומיסתבר שזה בכלל אור רק שיהיה בריא!

l o v e l i n

New member
ממש מסכן אור,,,

לקחו בן אדם שיודע לרקוד מצויין אבל ממש לא בנוי לכל מה שמסביב והפילו עליו תארים מפה ועד להודעה חדשה הרקדן הכי טוב בעולם ומה לא כנראה שהם לא ראו את The Wade Robson Project ב MTV כי אף אחד מהמשתתפים בנולד לרקוד לא ברמה של המשתתפים שם ועידו תדמור עם כל הכבוד ממש לא ברמה של הכוריאוגרף של בריטני ספירס וזה כבר נאמר פה: הביצועים של השופטים בתוכנית היו בחלק מהמקרים הרבה פחות מעניינים מהביצועים של הרקדנים שהם שפטו אם הם לא היו צריכים לשרוף זמן עד שכולם שולחים SMSים אולי לא היינו מגלים את זה וחושבים שהם הכי תותחים בעולם וזה מאוד נחמד מה שכוכב נולד עשו לצביקה פיק, והחזירו אותו מההיסטוריה להיות שופט בתוכנית הבאה של נולד לרקוד. תכלס יהיה ממש מעניין לשמוע אותו במקום את דוד ועידו שלא חידשו כלום בטח יותר מעניין מאשר הביקורות של מיכל אמדורסקי כבר עדיף לשמוע מה יש לסעדו להגיד על המתמודדים מאשר אותה

oRtAloOsH18

New member
אמממ לא!!!

עידו ברמה מעולה הוא רוקד ממש טוב והוא אחלה שופט!!!!!!!!!!

אני שמחה שמעניין אותך לשמוע

מה סעדו "הכל כך מבין במחול" יגיד על הכשרונות של נולד לרקוד!!! ונכון עידו לא ברמה של הכראוגרף של בריטני...הוא יותר טוב ממנו!!! ואם יש לך בעיות פה עם התוכנית/המתחרים/שופטים את/ה מוזמן/נת לא להיכנס לפה שוב!!!!

Nעיין

New member
l o v e l i n

איך רואים שאין לך רקע בריקוד בשיט!
עם כל הכבוד לוויד רובסון ובאמת הייתה לו אחלה תכנית, הוא לא מגיע לקרסול של אף אחד מהמתחרים!

l o v e l i n

New member
בערך כמו שאמדורסקי דוגמנית בקיני

פשוט ציפתי ליותר מהתוכנית הזאת והיא רק התדרדרה דווקא בתוכניות האחרונות הביצועים היו הכי פחות טובים ואין לי בעיה שתמשיכו להעריץ את עידו תדמור ואפילו לצרוח לו תעשה לי ילד לי אין את הקטע של ההערצה כי זה פשוט שכל מה שהתוכנית הזאת רוצה זה שנשלח SMSים ועידו תדמור טוב יותר מהכוריאוגרף של בריטני ספירס בערך כמו שאמדורסקי היא דוגמנית של בגדי ים לא יאומן איזה טעות עשו גם נותנים לה להנחות תוכנית יאלה בכיף זה יכול להיות מה זה מצחיק,,, בתור שופטת היא הכי פחות היתה מעניינת אז עוד עושים ממנה מנחה לאן נגיע ? אולי בעונה הבאה היא תחליף את צביקה הדר ? ובלי צביקה הדר כל התוכנית הזאת בכלל היתה על הפנים

aMiRi GiRl

New member
מה את בכלל יורדת על מיכל ועידו?!

את מכירה אותם בשביל לשפוט אותם ככה?! אני מאד מצטערת להודיע לך אבל מיכל אמדורסקי היא אכן דוגמנית, וכל אחת בת 30 הייתה רוצה את הגוף שיש לה!! איזה מנחה בדיוק עושים ממנה?! חחחח..הצחקת אותי... מנחה היא לא (לפחות כרגע) אולי היא תהיה בעתיד. אבל מיכל היא בנאדם אמיתי ובנאדם מדהים שלא מגיע לה שיזלזלו בה ככה..!! אז אם את לא מכירה אותה - תשמרי את ההערות שלך לעצמך! ובנוגע לעידו - להזכירך הוא מדורג מבין ה10 הרקדנים הכי טובים בעולם!!

למעלה