שירשורפלצת 1.4.2004!!!

platus

New member
צריך להקים וועדה בנושא

חרך לפי המילונים זה חלון, אשנב, חור, חריץ לא בהכרח צר. אבל כנראה שאתה צודק. צינוק הוא תא צר (בד"כ) למרות שזה לא מדוייק נראה לי שלזה הם התכוונו.

eyal008

New member
הדום זה שרפרף, כסא ששמים עליו רגל..

יים. בשום אופן לא כורסא קטנה/צרה או כל וריאציה אחרת של כורסא...

eyal008

New member
אם כבר אז היה כתוב כיסא:הדום

לא כורסא, אתם חיים בסרט...

ela77

New member
פטל

היו 2 פטלים שלא עליתי עליהם בפרק עם האוכל מהמאה ה-16: -הקור_ מבעד לחלון -הוריה של ליטל אומרים שהיא לא מסוגלת לשהות אפילו דקה אחת ב_ - - - לא זוכרת את השאר, אבל ח.ד.ר לא התאים והשני -הרבי סיפר _ מעניין -משה _ להגיע עוד שעה --- א.מ.ר לא התאים - - - מישהו זוכר מה היו השורשים ויותר חשוב מה היה מספר התשובות?

Abod היחיד

New member
כן אני זוכר את זה

בראשון זה דווקא כן חדר זה התאים רק שבאחד המשפטים זה היה עם ביטוי פחות מוכר. בשני זה ד.ר.ש היה מדרש דרוש ועוד משהו

platus

New member
ב.ט.ל

לא בטוח במאה אחוז שזה היה זה אבל נראה לי שהיה, "אלולא התייחסו לאזהרות שלו ב*ביטול*... לא היה אסון". "יושבת ב*בטלה*" וחדר באמת לא התאים... מה היה המשפט השלישי?

M o n a L i s a

New member
זהו!!!!!!!!!!! ../images/Emo142.gif

מהרגע שהגעתי אני רק מדברת על מה שהיה! אני לוקחת לי מנוחה ארוככככככהההההההה כדי פשוט לנוח, לישון, לבלות עם חבר שלי ובעיקר לשכוח ולהדחיק כי אני מתחילה לגלות שטויות שעשיתי!

DiamondL

New member
8 מישהו אולי זוכר את השאלות האלה ?

יש כמה שאלות שאני זוכרת בחלקן , אולי חסרים פרטים... אבל בכל מקרה אם מישהו זוכר את השאלות האלה או/וגם את התשובות, תקנו אותי ובואו נשווה תשובות. או.קיי אז אלה השאלות: 1) היתה שאלה עם המלבן ומקבילית ש"שמו אותם אחד על גבי השני" ויש להם שטח משותף מושחר. מי גדול יותר, המלבן או המקבילית? 2) יש מעגל ובתוכו ישנם שני מעגלים קטנים שונים זה מזה.מה גדול יותר - חצי מהיקף המעגל הגדול החוסם, או סכום של חצי היקף מעגל א' "פנימי" + חצי היקף מעגל ב' "פנימי" ? אני יודעת שקשה להסביר את השאלה הזאת ללא ציור, אבל מי שהיתה לו את השאלה, בוודאי יזכור אותה). 3) סכום של שתי זויות במשולש = זוית שלישית מה הכרחי? 1. זהו משולש ישר זוית 2. סכום של שתי צלעות= צלע השלישית 3. אחת הזויות = 60 4. ------ אני לא זוכרת את התשובה...... 4) מה זה "ריחיים" ? מה היתה בדיוק האנלוגיה עם המילה הזאת ? 5) איזה פרקים בכמותי היו לכם? לי היה עם הגרף של אחוזים - שוטר מזהה או לא מזהה תשובות שקריות של הפושע. והגרף השני היה עם משכורות עובדים במחלקות שונות. ומה היה הגרף השלישי? לי היו שלושה פרקים בכמותי, אבל ברח לי מהזיכרון מה הגרף השלישי ...

qet1

New member
1.(4).2.(3)3.(1).4.ריחיים =

אבנים גדולות לטחינת קמח.(לא זוכר בדיוק את האנלוגיה). 5.השלישי היה גרף שמראה את הקשר בין הגיל וכמות השתייה לכמה הבן-אדם נהיה שיכור(3 דרגות של שכרות).

Rinushkaa

New member
בשאלה 3 זה חייב להיות משולש ישר

זווית.. כלומר תשובה 1. מאה אחוז!

gofish

New member
כמה תשובות

1.השאלה אם ה-N+4 שהבחור יוצא מהחדר התשובה 7 2.שאלת שני עיגולים נפגשים ומשיקים אחד לשני התשובה היא 60 מעלות 3.עיגול שבתוכו 2 חצאי עיגולים ושואלים איזה היקף גדול יותר אז התשובה 3. 4חווילה=בית גדול 5ללא כחל וסרק=ישיר 6.מגינת ליבו=לצערו 7.מלבן שנמצא בתוכו אלכסון בעל היקף 22 ונוצר טרפז,היקף הטרפז הנוצר,לא זוכר את התשובה אבל האלכסון מחלק את הצלע ל-3 ו-4. 8.C בריבוע-A בריבוע=36 מצא את B (מספרים עוקבים) התשובה היא 9. 9.התרגיל היחיד שהטריד את מנוחתי ולא הצלחתי הוא שורש 2 מינוס 1 _____________ שורש 2 ועוד 1 לדעתי התשובה היא אחד ________ שורש 2 ועוד 1 סה"כ היתה בחינה לא קשה בטח לא ברמת התירגולים בקורסים השונים. יותר מקביל לאוגדן של המרכז הארצי.

platus

New member
שורש 2 מינוס 1 - כנראה פיילוט?

לא היה לי את זה. מצד שני היו לי 3 פרקים בכמותי.

זה יוצא 1 חלקי 3+שתיים שורש שתיים

אתה מרחיב את השבר ב שורש 2 +1 וזה מה שיוצא

ילד888

New member
השמש וכדור הארץ

בזה שהיא אמרה לו שהשמש חושבת שכדור הארץ מואר כל הזמן השמש בעצם טועה ולכן הוא נמשל לשמש שבעצם טועה כלפייה(שהיא עצבנית) משמע שהיא לא עצבנית....

למעלה