שירשורסריה

undertow

New member
סיוט במרתון קיסריה

לדעתי המארגנים עברו עבירה פלילית בזה שסיכנו מאות רוקדים בזה שהכניסו פי 2 מעל לתפוסה לקח לרוקדים דקות ארוכות להשתחל החוצה מהסאונה . תארו לכם שחס וחלילא היה אסון מתרחש ומאות רוקדים היו צריכים לחלץ עצמם בשניות היו נהרגים עשרות ונרמסים דרך הפתח הצר ההוא. המשטרה היתה צריכה לסגור את האולם מטעמי בטיחות. וכל זה עבור 35 ש"ח מה נתנו ירון וגדי? אפילו כיבוד לא היה ובבוקר חילקו כמו לעדר פרות ירקות .

1עצמאותה

New member
די להיות נודניקים,מה קרה?היה 10

היתה הרקדה 10 וזה כל הכיף במרטון אולם מלא אנשים שמחים,ריקודים 10 ומי שלא מוצא חן בעינו שלא יבוא.מה הם אשמים שהיה חם?מים,גלידה,מה קרה לכם?בשביל זה אתם בעים למרטון? תודה לירוני וגדי הייתם 10 ואל תסימו לב לכל הנודניקים שתמשיכו להיות כאלה ממים אוהבת אותכם ,וההרקדה היתה 10. גם אוסנת היה לה הופעה 10 אם הטרטק בגוף.הכל היה סבבה.

עצמאותה נכבדה

ראשית הבה נכתוב עברית: מרתון ולא מרטון באים ולא בעים תשימו לב ולא תסימו לב שקטק ולא טרטק שנית אין זה מן הראוי שתתבטאי בצורה שכזו, מי שדעתו אינה כדעתך אינו בהכרח נודניק שכן אף אחד לא כתב לך שאת כסילה ואוילה משרישה מעצם העובדה שנהנית. אם נהנית שיבושם לך ותמשיכי גם בעתיד להנות מכל המגרעות שצויינו, מן הסתם כנראה שגילך הצעיר כפי שמופיע בכרטיסך האישי וחוסר נסיונך בחיים הם שמאפשרים לך שלא לראות את הדברים באור אחר.

1עצמאותה

New member
הלו אדון פרופסורתפסיק להתנשא....

זה שאתה כותב בשפה של אינטליגנטים לא עושה אותך יותר טוב ממני, למרות שאני רק בת 16 ולפי הגיל שלך בכרטיס זה לא בשבילך.אתה קצת זקן למרטונים כאלה. במקום לחפש מיגראות תיסתכל על השימחה שלנו הצעירים.ואתה תחפש הרקדה של אנשים ברמה שלך.במקום לקטר כל הזמן,ולדת על מרקידים.

אליק 31

New member
ביקשתי להחמיא לאיתן על דבריו, על

ידי הסמל של אצבע בוהן כלפי מעלה, אבל יצא שורה אחרי עצמאותה, כאילו אני מסכים עם עצמאותה, ולא כן הוא,

UHUstick

New member
בלי להתייחס

לתוכן ההודעה שלך - שהוא נמוך בהרבה מצורת כתיבתך יש לי המלצה: את תוכן ההודעה שלך הכניסי לוורד והשתמשי בתיקון השגיאות האוטומטי - יהיה לנו יותר נעים לקרוא.

1עצמאותה

New member
מה זה, התחלנו בלהעליב?

היית צריך לקרוא "בין המילים" ולא רק בין השורות. קאפיש???

עצמאותה חביבתי

אז נפתח כרגיל בשיעור לשון מרתונים ולא מרטונים מגרעות ולא מגראות לרדת ולא ולדת ועתה לתוכן הדברים: ראשית איני פרופסור וכותב בשפה העיברית שוה לכל נפש. באשר לקביעתך המלומדה כי הנני זקן למרתונים שכאלה, יכול להבטיחך נאמנה כי לא תמיד הגיל הכרונולוגי קובע גילו של אדם ויכול לאחל לך מכל לב כי הלוואי כי בעוד הרבה שנים תגיעי ליכולותי הן בכמות הריקודים שתדעי, הן באיכויות הביצוע שלהם, הן בכושר והיכולת לרקוד לאורך שעות רבות והן בכמות המרתונים שיזקפו לזכותך כמשתתפת. כמובן שאז אשמח להמשיך לדון עימך ולשמוע את דעתך על איך וכיצד צריכים להראות מרתונים שכאלה. אז בברכת המשך הנאה וכיף

A Bi

New member
../images/Emo6.gif ושוב שמידט, קרעת אותי מצחוק../images/Emo70.gif

למרות שבניגוד אליך, אני מאוד נהניתי אתמול. בין כל החסרונות שהיו ונכתבו, תמיד אפשר להתייחס ולזכור את הדברים הטובים - הרפרטואר, האווירה, האנשים הזריחה היפה, והים!! באנו בשביל להנות, והשגנו את המטרה! תגיד מה שתגיד, אפילו אצלך ראיתי את הניצוץ בעיניים

אי בי מקסימה

שמח שנהנית ואכן ראו זאת עליך היית ממש קורנת. הניצוץ שראית אצלי בעינים אכן היה והוא תוצאה ישירה של נוכחותך המרנינה. תמיד בשבילך בשירות הצחוק הקרוע.

זה הזמר

New member
נכון - היה חם, צפוף עד סכנת הימחצות

מחניק ברמות היסטריות, מטונף בצורות מבישות, ווליום מחריש אוזניים (עד עכשיו יש לי צפצופים באוזניים). אבל - ראיתי את אורנה סופסוף
רק בשביל זה היה שווה לסבול כל הערב
סתם סתם - היה רפרטואר כיפי ברמות היסטריות, גדי באמת השתדל להיענות לכמה שיותר בקשות (בשבילי הוא שם את לו היית הנערה, ולבקשתי את זמר אביבי עם הקדשה למיכלי שחגגה יומולדת אתמול), לרקוד ב-5.00 בבוקר את באסאביסי, יעלה ויבוא, הלוואי עליי, מליון דבקות והורות והכל ברצף - זה כיף! כל פעם שקרסתי על איזה כסא ואמרתי לעצמי - זהו, אני לא מסוגלת יותר לזוז, גדי או ירון שמו עוד ריקוד שהצליח להקפיץ אותי לרחבה. אביגל - שכחת שגם הילל היה (באמת הגיע הזמן שנראה אותו באיזו הרקדה). ואני חייבת לציין את לוי בר-גיל ודודו ברזילי שלא הפסיקו לרקוד כל הלילה, גם בדבקות הכי הזויות שהיו - לוי ודודו רקדו, כך שתמיד היה ממי להעתיק. בקיצור - היה כיף, היה מעייף, ומי שלא בא - הפסיד!

hillelRi

New member
קיסריה עיר של הסטוריה

לגדי וירון שלום אני אתן הערות בונות מרתון הבא חייב להבנות על הפקת לקחים כמות רוקדים מיזוג האולם חובה (קיץ) כיבוד כן , לא . אם כן אז מגיע לרוקדים כמו שהיה ביום הולדת של ירון מכל הלב בגן שמואל דאגו גם לאלה שרצו מנה כפולה , רשימת ריקודים למיגוון רחב של רוקדים התמקדות בריקודי עם ישראלים ישן חדש מיקום הבמה בצד מיזרח בלבד הגברה כיוונון עלי בצורה מקצועית ב4 רמקולים בלבד בגובה 4 מטר. שמירה וטבעות הביטחון היו 10 שלכם לעזרתכם הלל

UHUstick

New member
הערותי להמלצותיך

אז הערותי: כיבוד - כן אבל בצנעה ובכל הזמן. למנוע מצב של "תור בית תמחוי" אבל לא להבעיס את הרוקדים - הם באו לרקוד, לא לאכול! ככול שיהיו יותר רמקולים, עוצמת הגל היוצאת מהן תהיה נמוכה (אך הווליום הכללי ישמר) וכך האוזניים "ידפקו" פחות. ההגברה היתה בסדר גמור. השמירה היתה בסדר. הסינון הראשוני היה נכון, אך החלוקה של המאבטחים אחר כך לטעמי היתה שגויה. 6 מאבטחים זה די והותר (אחד סינון ראשוני, שניים מפטרלים בחניה למניעת פריצות, מאבטח אחד בכל כניסה ועוד מאבטח שמסייר בחוץ באיזורים ה"מתים"). חשוב לזכור שתפקיד המאבטחים הוא לא רק כנגד פח"א, אלא גם לתת מענה ראשוני של עזרה רפואית, סיוע והכוונה בעת פינוי, הסתובבות באיזורים ה"מתים" למניעת מעשים לא כשרים, סידור המכוניות בחניה וכו'. בכוונה השארתי את מיקום הבמה לסוף. זהו נושא שלא מובן לי. מימי לא הייתי בהרקדה שהבמה מוקמה בצורה הגיונית. כידוע, אולמות הספורט בנויים בצורת מלבן. אי לכך המעגל שנוצר הוא אליפטי. במקום שהמרקידים ימקמו את העמדה שלהם לאורך הצלע הקצרה (צלע הרוחב) וע"י כך יקטינו את צלע האורך ויקנו למקום מבנה שווה צלעות, הם ממקמים אותה לאורך צלע האורך ויוצרים צורת אליפסה גדולה יותר. אני באמת לא מבין מדוע המרקידים עושים את זה.

תפסיקי לדבר שטויות

הרוקדים הם ה"לקוחות" של המרקידים. המרקידים לא צריכים לא להתייחס להערות שהם מקבלים, אלא להיפך, להקשיב, ולנסות להשתפר בהתאם.

מרתון קיסריה - רשמי מסע

גם לי נזדמן אמש להשתתף במרתון בקיסריה ואשמח להעלות את רשמי. תחילה למען ההגינות, הסדר הטוב והגילוי הנאות, רוצה אני להדגיש כי איני נמנה על חסידיהם של גדי וירון, איני רוקד דרך קבע בחוגיהם ומן הסתם ברור כי איני נמנה על הגרופיס שלהם. הגעתי לקיסריה בסביבות השעה 22:30 ועזבתי את המקום לקראת השעה 07:00 בבוקר. בהגיעי למקום האוכלוסיה היתה עדין דלילה והנהירה למקום היתה בעיצומה. לקראת השעה 24:00 התחילה הצפיפות שנמשכה עד השעה 03:30. האולם היה חם, דחוס ומצחין ללא מיזוג אויר ובלתי נסבל בשעות הצפיפות בהן לא ניתן היה לרקוד, בקושי רב ניתן היה להתקדם במעגל הכוון התנועה. נראה לי כי מן הראוי שמארגן הרוצה להפיק אירוע שכזה עם כמות כזו של אנשים חייב להערך בהתאם ולמצוא אולם גדול יותר וממוזג לכבודו ולכבוד הרוקדים. אוכלוסית הרוקדים בעיקרה היתה רוקדיהם של גדי וירון משמע בית דני, האוניברסיטה, משגב וגן שמואל וגם מעט אחרים ונוספים שטרחו באו והתקבצו לאירוע. עד שעה 23:30 לערך הרקידו מרקידי "חימום" ריקודי מעגל ובשעה זו היגיעו גדי וירון. לאורך שעות רבות היתה המוסיקה בעוצמה גבוהה מאד שהעיקה על האוזניים וגרמה להם נזק וכדרכם בקודש השמיעו את המוסיקה במהירות מוגברת (למען ה"שימחה") כך שגם בשעות שניתן היה לרקוד היו הכל עסוקים נואשות בלהדביק את קצב הריקוד כך שלא ניתן היה להספיק ולרקוד את הריקוד עצמו. הרפרטואר היה לוקה בחסר שכן הוא התבסס על הרפרטואר הקבוע הנהוג בחוגים הנזכרים, כך שלא היה בו כל ייחוד, אלא היתה זו עוד הרקדה כמו אותן הרקדות קבועות בחוגים אלא שנמשכה שעות רבות יותר. גם החלוקה של הזמנים לא היתה מוצלחת לטעמי שכן בתחילה היתה הרקדה מאוד ממושכת של ריקודי מעגלים בלבד, כשעתיים. בשעה 02:00 היתה ההופעה של "תיפופי הגוף" המוזרים, לאחריה ריקודי שורות ולאחר מכן ריקודי מעגל כך שרוקדי הזוגות נאלצו להמתין כשעה וחצי עד לשובם אל הרחבה. המרקידים לא מצאו לנכון להתייחס אל יוצרים שהיגיעו לכבדם בנוכחותם כדוגמת מרקו בן שמעון שלמיטב זיכרוני נרקד באקראי ריקוד אחד שלו. מבט חטוף אל במת המרקידים תוך כדי ההרקדה סיפק תחושה לא נעימה של צוות בן שלושה עד ארבעה אנשים (גדי, ירון ואחרים) שקפצו וצרחו באופן שאמנע מלתארו. הגימיקים השונים היו מאד לא מוצלחים בלשון המעטה, חלוקת הגלידה החופשית נראתה בכיעורה המלא והעניקה תחושה של תור לבית תמחוי בלתי מאורגן. מופע "תיפוף הגוף" היה מיותר לעניות דעתי ו"ארוחת הבוקר" היתה מגוחכת ברמה של מיותרת. אוסף ירקות דל עם עוגיות ועמדה להכנת פיצות שעל מנת לקבל פיצה כזית, היה צורך לעמוד בתור של בית תמחוי נוסף משך זמן ממושך. למותר לציין כי ויתרתי על תענוג מפוקפק זה. את האוירה באפטר פרטי ניסה להלהיט נועם גילאור כדי. ג'י. שהוסיך על הרעש הבלתי נסבל והתזזית שעה שהיה מקום לרגיעה בפעילות רגועה יותר לאחר ליל ריקודים תזזיתי. למותר לציין כי הליכלוך של הישראלי המצוי הוסיך נופך לא סימפטי הן במשטחים שבחוץ הן ה"קפיטריה" והן בשירותים. שמא כדאי באירוע רב משתתפים להערך עם עובדי ניקיון רבים יותר על מנת לספק סביבה נאותה ומכובדת לרוקדים. אז חברים נכבדים, מי שנהנה יבושם לו, נראה לי כי אם לא יהייה לי פיתוי מאד משמעותי המרתונים הבאים יערכו שלא בנוכחותי ונראה לי שאיני זקוק להתנסות נוספת על מנת לקבוע את עמדתי.

למעלה