היה כייף../images/Emo70.gif
ממש לפני כמה דקות חזרתי, בסביבות 7 וחמישה בערך... זו הייתה הפעם הראשונה שלי בקיסריה, בהרקדה שם. ואני מקווה שזו בהחלט לא האחרונה! כ"כ נהניתי... אמנם היה קצת צפוף, אבל בסביבות 4-5 לפנות בוקר השתחרר קצת הלחץ. הריקודים היו מגוונים וזה היה הכי כייף: זוז מצד לצד ליד בת שישים, לאורך השדרה עם יעלה ויבוא ומי יאהב אותך כמוני, ועוד רבים וטובים...וכמובן שהיה גם את מתוקים, אז בכלל היה כייף
בקיצור, מי שלא בא - הפסיד. אף אחד לא מאמין לי שאני הולכת ב-11 להרקדה של שרה בחוף גורדון... גררר, אתם עוד תראו...
פגשתי הרבה חברי פורום: אורנה, איתן שמידט, רעות, מיכל (תימניאדה), אביגיל, תקוותינו, הורה ממטרה (שכבר המון זמן לא כתבה כאן!!!לתשומת ליבך!), שושנקה, וואו, מצטערת אם שכחתי עוד אנשים...אני פשוט כבר לא זוכרת.. והיו מרקידים ויוצרים שהראו נוכחות: לוי ברגיל, דודו ברזילי ביחד עם אודליה אשתו, מישאל ברזילי, בתיה ודודי קרוננברג, אלי רונן, אלי סגל, קובי מיכאלי, עירית שוורץ, אייל אליהו...אולי היו עוד וגם את אלו שכחתי, אם כן מצטערת...תסתכלו על השעה
בנוסף, הייתה סדנה קצרה של שקטק על מקצבים ועוד משהו ששכחתי (
), האישה (שכמובן גם שכחתי את שמה, נראה לי סמדר, אבל אל תתפסו אותי במילה) לימדה אותנו כל מיני מקצבים, ביחד עם תנועות הגוף, ושילבנו את הכל ל"מִינִי" ריקוד
זה היה ממש ממש נחמד
בשעה 06:00, לאט לאט, האנשים שנשארו מהמרתון ולא פרשו לישון/הביתה, הלכו לאולם נוסף בבניין הסמוך שבו הייתה ארוחת הבוקר, וכנראה גם האפטר פארטי. הלכתי כשראיתי מספר די רב של אנשים (בעיקר נשים שעוד היה להן כוח מסתבר) רוקדים באיזור הדי ג'יי. בקיצור, כל הכבוד על הארגון וההשקעה, ועל המרתון הנפלא. מקווה מאוד שיצא לי לבוא גם במרתון בקיסריה הבא (עד אז לא יהיה לי מלווה חה חה חה...)