שירשורסריה

UHUstick

New member
שירשורסריה

מי מחברי הפורום מגיע היום למרתון במרכז ימי קיסריה?
מי שמגיע שישים בכותרת
מי שלא מגיע שישים בכותרת
מי שלא בטוח או מתלבט שישים

תרקדי

New member
../images/Emo31.gif

נראה לי, שזה הזמן והמקום להצטער על זה שאין לי רשיון.

UHUstick

New member
אממ כן אני מגיע

אני גם אשמח לפגוש אותך. כך תוכלי לזהות אותי - אני אלבש חליפה עם פרח אדום על דש הבגש

אביגל ג

New member
היה כייף../images/Emo70.gif

ממש לפני כמה דקות חזרתי, בסביבות 7 וחמישה בערך... זו הייתה הפעם הראשונה שלי בקיסריה, בהרקדה שם. ואני מקווה שזו בהחלט לא האחרונה! כ"כ נהניתי... אמנם היה קצת צפוף, אבל בסביבות 4-5 לפנות בוקר השתחרר קצת הלחץ. הריקודים היו מגוונים וזה היה הכי כייף: זוז מצד לצד ליד בת שישים, לאורך השדרה עם יעלה ויבוא ומי יאהב אותך כמוני, ועוד רבים וטובים...וכמובן שהיה גם את מתוקים, אז בכלל היה כייף
בקיצור, מי שלא בא - הפסיד. אף אחד לא מאמין לי שאני הולכת ב-11 להרקדה של שרה בחוף גורדון... גררר, אתם עוד תראו...
פגשתי הרבה חברי פורום: אורנה, איתן שמידט, רעות, מיכל (תימניאדה), אביגיל, תקוותינו, הורה ממטרה (שכבר המון זמן לא כתבה כאן!!!לתשומת ליבך!), שושנקה, וואו, מצטערת אם שכחתי עוד אנשים...אני פשוט כבר לא זוכרת.. והיו מרקידים ויוצרים שהראו נוכחות: לוי ברגיל, דודו ברזילי ביחד עם אודליה אשתו, מישאל ברזילי, בתיה ודודי קרוננברג, אלי רונן, אלי סגל, קובי מיכאלי, עירית שוורץ, אייל אליהו...אולי היו עוד וגם את אלו שכחתי, אם כן מצטערת...תסתכלו על השעה
בנוסף, הייתה סדנה קצרה של שקטק על מקצבים ועוד משהו ששכחתי (
), האישה (שכמובן גם שכחתי את שמה, נראה לי סמדר, אבל אל תתפסו אותי במילה) לימדה אותנו כל מיני מקצבים, ביחד עם תנועות הגוף, ושילבנו את הכל ל"מִינִי" ריקוד
זה היה ממש ממש נחמד
בשעה 06:00, לאט לאט, האנשים שנשארו מהמרתון ולא פרשו לישון/הביתה, הלכו לאולם נוסף בבניין הסמוך שבו הייתה ארוחת הבוקר, וכנראה גם האפטר פארטי. הלכתי כשראיתי מספר די רב של אנשים (בעיקר נשים שעוד היה להן כוח מסתבר) רוקדים באיזור הדי ג'יי. בקיצור, כל הכבוד על הארגון וההשקעה, ועל המרתון הנפלא. מקווה מאוד שיצא לי לבוא גם במרתון בקיסריה הבא (עד אז לא יהיה לי מלווה חה חה חה...)

susy1

New member
כייף??????

שמחה לשמוע שנהנית ,ומאחר וזו הפעם הראשונה שלך,וודאי תגיעי לעוד הרבה הרקדות בקיסריה. לצערי עלי לחלוק עלייך בנושא ה"כייף" הייתי כבר מספר פעמים במרתונים של גדי,ולצערי הפעם איני יכולה לאמר שנהניתי הפעם . יש לי הרושם שהיה מעט זלזול ברוקדים הרבים ,לעומת הרקדות קודמות. שלא כבפעמים הקודמות האולם היה דחוס מעבר לקיבולת הרגילה, היה חום אימים,וכמעט לא ניתן היה להנות מהריקודים רק לקראת שעה 4.00 בבוקר המצב השתפר, מאחר והרבה רוקדים עזבו,ואז באמת אפשר היה קצת "לנשום" לרווחה. אני סבורה שגדי וירון כרמל צריכים לחשוב קצת גם על נוחיותם,ובריאותם של הרוקדים להבא, לדאוג למיזוג האולם,או לחלופין לערוך את ההרקדה על "המרפסת" שם ההרקדות נערכו לפני מספר שנים, והמקום הרבה יותר מרווח וממוזג.. הקוריוז של "חלוקת הגלידה" היה מבזה ,ואני אישית ויתרתי על ה"תענוג" להדחף בין מאות אנשים על מנת לזכות בשני גרם גלידה.. גם הופעה של "סמדר" בתיפוף על הגוף היתה קצת בנאלית ומיותרת לטעמי בתנאים שהיו באולם. העיקר שדפקו קופה שמנה באותו ערב, ולעזאזל הרוקדים כולם יגיעו גם למרתון הבא......גם אני.... סוזי

UHUstick

New member
סוזי

שמעי. מסכים איתך מאוד ולא מסכים בכלל! הגעתי בסביבות 10 ועשרים וכבר אז האולם היה מלא מלא מלא. עזבתי את ההרקדה בשתיים עשרה ורבע כי כבר אז זה היה בלתי נסבל. חזרתי להרקדה בסביבות ארבע וחצי כאשר מולי עובר טור מכוניות אין סופי של רוקדים שהולכים הביתה ואכן, המקום התרוקן (הכל יחסי) והיה יותר נחמד לרקוד. לא הייתי כשחילקו את הגלידה ולא הייתי כשסמדר הופיעה ואני ממש לא מרגיש שהפסדתי משהו חיוני. כשידעתי שההרקדה מתקרבת אל קיצה ומתכוונים לעבור למרפסת, הלכתי. שוב - בגלל כמות האנשים האדירה שידעתי שהמרפסת תהיה קטנה מלהכיל. גם אני שילמתי 35 שקלים, עשיתי את הדרך הארוכה לקיסריה (מאוד ארוכה בשבילי) ולא נהנתי. החום המעיק והצפיפות הבלתי נסבלת, יחד עם המעשנים שעישנו בפינת הישיבה (במקום בחוץ!!) גרמו לי להצטער על שבאתי. מסכים איתך. לא מסכים איתך ב" העיקר שדפקו קופה שמנה באותו ערב". את גדי אני לא מכיר, את ירון דווקא כן (לא הכרות אישית אלא הכרות מהרקדות) וירון הוא אדם שאכפת לו מהרוקדים שלו והוא יצא מגידרו בשבילו שהם יהנו, ירגישו נעים ובנוח. ירון קשוב מאוד. המרתון היה בחציו של ירון - מכאן שאיני יכול להסכים עם הקביעה הזאת. יצא לי להיות במרתון קודם. מאוד נהנתי - אולי בגלל שזה פעם ראשונה. אני אגיע למרתון הבא שיתקיים בקיסריה, והוא יהיה שובר השיוויון שלי. האם להמשיך ולהגיע למרתון אמצע הדרך, או לוותר על התענוג המפוקפק.

ציון2

New member
מסכים איתך -היה סיוט!

ממרתון אחד לשני כמות הרוקדים גדלה האולם אינו מתאים לכמות כזאת של רוקדים אין תנאים אנושיים בסיסיים באולם, והרוקדים ללא ידיעתם נמצאים בסכנה מתמדת,אם חס וחלילה יתרחש אסון.אין מים קרים המים בקולרים היו חמים, השרותים מצחינים, והרוקדים דאגו לטנף כל חלקה מחוץ לאולם. אכן היה עדיף לגדי לותר על המעמד המשפיל של חלוקת ה"גלידה"...שיצר מראה של בית תמחוי. לתשומת ליבכם גדי וירון,הרבה רוקדים יצאו מתוסכלים בתום ההרקדה.ורצוי שתחשבו על מקום הולם יותר להרקדה. הרפרטואר המצויין גם לטעמי,אינו תחליף לתנאים מינימליים של נוחות ובריאות הרוקדים. אני בכל אופן לא מתכוון לחזור לסיוט של אתמול,עד לשיפור התנאים הפעם לא הצדיקאת הסכום של 35 ש"ח

No name for now

New member
אז בשביל מה באת?

מההודעה שלך נראה שזו לא הפעם הראשונה שלך במרתון, אז למה באת הפעם? אני קוראת את ההודעות פה אחרי המרתונים ואני מבינה שצפוף וחם, אז אני מוותרת על התענוג

elem and alma22

New member
מסכימה עם אביגל!

אכן היה מרתון מעולה! קראתי את התגובות הקודמות לגבי הצפיפות ולגבי החום- נכון היה די צפוף (אם כי ביחס לפעמים הקודמות, דווקא לא נראה לי שהיה צפוף מהרגיל), היה גם מאוד חם- אין מה לעשות, באולם הזה אין מזגן וזו אכן בעיה, וגם באמת היה תור די גדול לגלידות- אבל...... וכאן האבל הגדול- כל אלה דברים שוליים! מה שבאמת חשוב לי כשאני הולכת להרקדה/ למרתון- זה הרפרטואר! והוא היה מעולה!! גדי וירון מקפידים לא לזנוח את הריקודים הישנים וככה זכינו לרקוד את- הגבעות הכחולות, נעמה, רחל, מחול האוהבים, שיבולת בשדה- בקיצור כל הריקודים שאני אוהבת... זה - וזה בלבד עושה את המרתון למוצלח בעיני. ולא כל הדברים שמסביב שהם בעיני שוליים ואיכשהו נסבלים... ויש לי שאלה- בפלייר היה כתוב שהמרתון עולה 35 ש"ח, ומרתון+סדנת שקטק- 40 ש"ח, בסוף הסדנה היתה בתוך המרתון (מיותר גם לטעמי, ומבזבז זמן ריקודים יקר...), בקיצור- הארוחת בוקר היתה חופשית או שגבו תוספת תשלום?

אביגל ג

New member
ואגב, חזרתי לא מזמן מההרקדה בחוף

גורדון... לתשומת לב אלה שלא האמינו לי שאני אלך...

למעלה