שירשורסריה

אורנה ה1

New member
צודק. אבל האם באמת היה רק רע? ../images/Emo8.gif

מסכימה מאד עם כל מה שכתבת. במיוחד על הלכלוך (בחצר, בשירותים, במזנון) והתורים הנוראיים של הדוגמיות המעליבות של הגלידות וארוחת הבוקר שעל שניהם גם אני ויתרתי. אם זה כך - עדיף שלא יוגשו בכלל. גם ויתרתי על התורים לשתיה במקום מלוכלך ודחוס. על כך ידעתי מראש התארגנתי בהתאם והבאתי מהבית. בתחילת הערב גם היו הפסקות חשמל מעצבנות. שוב. כרגיל. כמו בכל פעם. הם לא מפיקים לקחים. גם המופע הארוך (שאותי לא עניין), ריקודי השורות - שאני עדיין לא מבינה מה הקשר שלהם ל"ריקודי עם" היו שעה מרגיזה שנוצלה למיפגש חברתי. ובכל זאת נהניתי מהאוירה, ממפגש עם חברים רחוקים, חברים מהפורומים, ומהריקודים. רק שואלת את עצמי מה יכול להיות ה"פיתוי מאד משמעותי" שאולי יגרום לך ללכת שוב ... אממממממממ

לאורנה היקרה

ראשית מסכימים אנו על אותם דברים אותם כתבתי ובכך דיינו. אין ספק כי מפגש עם אנשים שלא ראינו מזמן חשוב וראוי הוא, אלא שלצורך ענין זה לא חייבים ללכת למרתון רב מגרעות, שכן ניתן ליזום כינוס או אירוע שישא אופי אחר וניתן יהייה לנהלו בסביבה ראויה יותר. באופן מיוחד רוצה אני להדגיש ולציין כי נהניתי מבת זוגי שהעניקה לי את הזכות והכבוד ונתלוותה אלי למהלך ליל המרתון. כדאי גם לציין כי מעבר להיותה בת לוויה מלבבת היא גם רקדנית מעולה ואיכותית ולמרות שהיתה לי זו הפעם הראשונה בה רקדתי עימה הרי ההנאה היתה צרופה ומיוחדת. נראה לי כי דברי האחרונים יכולים לספק קצה קציהו של שמץ של מושג באשר לפן אחד של כוונתי בהגדרה של "פיתוי מאד משמעותי".

זה הזמר

New member
אביגל - שכחת את גלבוע

(קסם חלילי), וכבר כתבתי שהלל היה, ושכחת גם את איריס. הבעל של נומינומי גם נחשב בתור חבר פורום? אז אם כן, גם הוא היה
וגם כתבתי שספי בר לב היה. ושושנקה נכללת גם ברשימת המרקידים האורחים
שכחת את ירון בן שמחון וערן ביטון כמובן. זהו, נראה לי. העיקר שניסים הגיע להפתעה של מיכל

אביגל ג

New member
נכון נכון, מודה, מצטערת ששכחתי אתכם

חבר'ה, אבל תסתכלו על השעה שכתבתי... אגב, שכחתי גם את עדה איסט שנכחה במרתון... ושוב פעם מצטערת
גרררר די כבר עם הניסים הזה

hanin

New member
עדר בקר במרתון קיסריה

איך אפשר לא להשוות את הצפיפות באולם בקיסריה לרפת דחוסה שדחסו לתוכה פרים ופרות בחום מזויע והשירותים מצחינים ביחוד כשהנשים עשו צרכים בחדרי הלבשה ובמקלחות (אני יודע ממקור ראשון:בת זוגי דיווחה לי-לא הצצתי!) ובאמצע הלילה גדי ביטון הבטיח שיהיו גלידות עד הבוקר היה צריך לקחת מספר כדי לעמוד בתור לגלידות וכשהתפנה סוף סוף מקום בתור אזל מלאי הגלידות. ולסיום ארוחת הבוקר של 5 כוכבים כפי שהובטחה הורכבה ברובה מירקות! שהוכנו ביד חובבנית כדי להגיש לפרות ובתור לפיצה היה צריך לעמוד שעות. ושיא השיאים המחיר המופקע! 35 ש"ח. ירון וגדי! כנראה השתן ותאוות הבצע עלתה לכם לשכל, כי לא רק שלא היה כיבוד בפינת שתייה המעושנת גם ארוחת הבוקר כמו שאתם קוראים לה היתה על הפנים

../images/Emo13.gifבקיצור מי שלא היה שם מבין ש:

היו ריקודים שהיכרתם ואהבתם והיתה שמחה גדולה בין הצעירים למרות הצפיפות הרבה, הווליום הגבוה, הלכלוך שהיה בגלל האוכל והגלידה, והמחסור במקומות חניה. המבוגרים יותר רגילים להרקדה פחות רועשת, פחות צפופה, ואולם יותר נקי ולידו חניה. הריקודים נראו למבוגרים ריקודים רגילים כמו בכל הרקדה. הצעירים חשבו שככל שיותר רועש ויותר צפוף יותר שמח ונהנו מאוד. הריקודים היו מוכרים להם והם אהבו אותם. המבוגרים חשבו שהתיפופים על הגוף מיותרים והצעירים אהבו אותם.
קורא מבחוץ מבין שכולם צודקים. המרתון מיועד למי שאוהבים את הדברים שהיו בו.
כל קורא מבחוץ יכול לחשוב מה הדברים שהוא אוהב ולהחליט אם לבוא. היה שרשור עם הרבה אינפורמציה. תודה
חג שמח.
אלכס

susy1

New member
היכן אתם גדי וירון כרמל???

הייתי מצפה מהוד מעלתם שיגיבו על דברי הביקורת שהושמעו כאן, איני מאמינה כי הם לא קיבלו את תוכן הדברים לפחות בעקיפין. אז מצפה לתגובה הולמת מצידכם. מה אתם מתכוונים לתקן במרתונים הקרובים ?על מנת שנהנה , ולא נצא ברגשות של תיסכול,ואכזבה. או שבאמת רק הכסף הוא מה שחשוב....... סוזי

susy1

New member
שילמדו משמעון עשור.

מה זה איכפתיות,מה זה דאגה לרוקדים. מה יש לא לרמה שלהם לענות בפורום הזה?? ומי את, "ללא שם" הסניגור שלהם???? דווקא תשובה כאן בפורום היתה מוכיחה על איכפתיות ועל אנושיות. סוזי

איריס0904

New member
למתלוננים למיניהם, לא נסחפתם?

האם למי מכם שזו אינה עבורו פעם ראשונה, אינו מכיר את האולם ואת כל הנלווה אליו? האם לא ברור לו שלמרתונים שגדי עורך לא מגיעים 200 איש ? ועובדה למעלה מ-90% מהרוקדים שנכחו במרתון נהנו עד מאוד, אל אף הצפיפות והחום, כי זה טיבם של מרתונים לרקוד ולהזיע ולהנות עד כלות, ואכן גדי וירון הצליחו להוציא מהרוקדיים אנרגיות עצומות,כך שמרבית האנשים לא נטשו את רחבת הריקודים למעט התאוררות קלה בחוץ, היתה אוירה נפלאה, מצב-רוח נפלא שהצליחו לעורר בנו, ואגב להתרעננות דאגו עורכי המרתון למפיות לחות שחולקו לכל דורש, ולגבי הגלידות שחולקו בחוץ היו שלוש עמדות של גלידות שבכל עמדה עמדו שני אנשים שחילקו גלידות באופן מהיר, וכמובן שכשרוב הרוקדים מגיעים בו בזמן לקבל גלידה משתרך תור ארוך, אבל הוא הסתיים מהר מאוד. וחבר'ה זה טיבם של מרתונים וקחו זאת בחשבון. קיסריה- הינה מסורת עתיקת יומין, ממוקמת באמצע הדרך, התבוננות לים עם הזריחה פותחת את הלב,ואין כיף מזה, בוא נתבונן בחצי הכוס המלאה. וחברים מזגנים- הינו לוקסוס של כמה שנים האחרונות, במשך שנים ארוכות נהנו רוקדים מהמרתונים גם ללא מזגנים. ומברור עם מרבית הרוקדים כולם נהנו עד מאוד ויותר ממחציתם נשארו לאפטר-פרטי שנערך בבוקר, שהיה כיף אמיתי והמון שמח שנתן לנו נועם גילאור. אני ורבים כמוני נהנינו מאוד ונמשיך לפקוד את המרתונים בהמשך. יישר כוח לגדי וירון על מרתון נפלא שערכתם לנו. ובאותה הזדמנות, ברכות חמות לגדי על היבחרו ליו"ר האירגון - ובהצלחה.

איריס הנכבדה

לא, לא, לא נסחפנו, פשוט נתנו תיאור אוטנתי של המציאות שהתרחשה במקום בלי מיק אפ, בלי צבעי איפור, בלי נוצות וללא קישוטים מיותרים. כפי שכבר צויין גם על ידי אחרים, היקף המשתתפים במרתונים הללו הולך וגדל. אי לכך יש גם לשנות את ההערכות בהתאם. כמו כן העובדה שלא היו מזגנים בעבר אין בה ולא כלום עם הטענה כי יש צורך במזגנים בהווה ובעתיד. שכן למיטב ידיעתי גם את אינך גרה במערות למרות שעשו כך אבותינו הקדמונים, למיטב ידיעתי את משתמשת באינטרנט וכותבת בפורום למרות שלא עשית כך לפני שנים ואני סמוך ובטוח כי ניתן למצוא עוד דוגמאות אין ספור לשינויי הקידמה. אין בדברים אלה ולא כלום עם היופי של הזריחה על שפת הים שלמיטב ידיעתי קורה מידי בוקר בקיסריה גם כשלא נערך שם מרתון. בכל מקרה שמח שהנאתך היתה מושלמת ומאחל לך שנים רבות של הנאה בהמשך.

למעלה