שירי מימון.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifחבל כי את דומה לנעל../images/Emo70.gif

וגם לדבר הזה-
וגם ל-
וגם לדבר המעצבן
הזה-
שמזמזמם כל היום באוזן:
בזזזזזזזזזז
ובא לי להביא לך-
(בוקס עם את חסרת קליטה והבנה) ל-
(לפוצץ) לך ת'פרצוףףףף שתראי ככה-
או ככה-
או ככה-
אוו מעצבנת (
) כמו:
בזזזזזזזזזז
בזזזזזזזזזז
בזזזזזזזזזז
בזזזזזזזזזז

ה-ב-ה-ר-ה!.

כמו שטלי אמרה, ניסיתי להעביר לכם משהו, וכנראה לא הבנתם אותי.. ז"א, כן התכוונתי שהמנחים שם חסרי השכלה ושירי מכוערת. אם פגעתי במישהו, אני מתנצלת..אבל זאת עובדה. לא התכוונתי להעליב אתכם, אבל תתעוררו!! התוכנית הזו היא תת-רמה, לא משכילה וסתם משחיטה את הנוער. איך היא זכתה בפרס הטלויזיה?..מה- SMS של הילדים. שלכם. כל מה שמדברים עליו שם זה שיער, אופנה ,כסף, קללות וסקס. זה לא מה שילד בן 14 צריך לראות. בגלל זה הנוער של היום נראה כמו שהוא נראה. ילדים גדלים על התכנית הזאת, ללא תוכן, מטופשת,שטחית משפילה ולא חינוכית. אני זוכרת שפעם היינו רואים רק פרפר נחמד ורחוב סומסום.. היום מלמדים איך עושים סקס בטוח..מה זה גלולות..ומה הגודל הממוצע של איבר המין הזכרי. זו בושה! הגעתי לכאן אולי כדי להעביר מסר. אבל אתם ממש מכורים לתכנית. חושבים שהם הכי יפים בעולם, הכי מוצלחים והכי חכמים. אבל הכל נוצר עקב תדמית. רוצים שתחשבו שהכל ורוד. שכל מה שחשוב זה אם יש לך בגדים יפים או לא. אם אתה יודע לשיר או לא. אם אתה קצת שמן, אתה לא נחשב. זה ממש סיוט! אז ילדים, זה לא מה שחשוב בחיים. כסף, בגדים ומכון כושר, לא עושים אותך ליותר חכם או מוצלח. תפסיקו להיות מכורים לתוכניות זבל! חבל עליכם. באמת.

../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifכנסי

את לא בעמדה בשביל לקבוע עובדה [ואף אחד כאן לא], את חושבת שהתוכנית שטחית, המנחים חסרי השכלה, שירי מכוערת - טוב
זאת הדעה שלך
זוהי לא עובדה - זאת דעתך
. ושאלה קטנה - מה אכפת לך
מה אכפת לך שאנחנו רואים את התוכנית ה'שטחית', ה'רדודה' וכדומה
מה אכפת לךךךךךךךךךךךךך
את חושבת שהיא מטופשת
אל תראי אותה בעצמך - אל תנסי להרעיל אותנו, חבל על האנרגיות שלך - כי במילא לא תצליחי
.

e l u l a

New member
תראי...../images/Emo153.gif

תגידי מה שאת רוצה אבל הדור שלך זה לא הדור שלנו אנחנו מתבגרים יותר מהר וזאת עובדה... אז יש שתי אפשרויות..או ללכת בדרך שלנו או ללכת נגדינו אקזיט הם בדרך שלנו והם לא ממליצים לילדים בני 14 לעשות סקס!! אבל הם כן מראים גלולות ומסבירים כדי שלא נגיע למצבים לא נעימים... אם תנסי פעם לראות את התוכנית בלי לשפוט אותה ופשוט להבין שהיא כן תורמת אז תראי שטעית כל הזמן הזה ובגדול!! זהוו עכשיו מתחיל אקזיטטט..!! אז בייייי אהההה ואנחנו לא מכורים

אגם2004

New member
אין כמו שירי../images/Emo68.gif

+שירי מימון היא אחלה של מנחה .נראית טוב ושרה מדהים אז בקשה דברו בכבוד.............

התכנית טובה אבל אני חייבת../images/Emo180.gif

להודות עם העניין של שירי-לפעמים כשהיא מנחה אני מעדיפה לעסוק בדברים אחרים מסביב היא פשוט כזאת לא מתאימה וכזאת לא קשורה חייבים להעיף אותה מההנחיה זה עולה לי על העצבים כשמביאים זמרת מתחילה להנחות... אבל השאר-כולם מעולים! נכון יעל מלכה אבל מלי ועופר עוד יותר! והתכנית לא רדודה ודי להכנס לפה ולרדת על התכנית כי זה לא יעזור לכם

למעלה