שירי מימון.

תעופי אם את כל כך שונאת אותם../images/Emo85.gif

את לא תהרסי לנו תפורום
מבינה
הפורום הזה נפתח לכבוד המעריצים של אקזיט לא לשונאים שלהם
אז את יודעת מה את צריכה לעשות פשוט ללחוץ על כפתור האיקס שם בפינה הימנית למעלה.. ופשוט להעיף תתחת המסריח שלך מפה! אז יאללה להתחיל ללחוץ... ואל תדברי ככה על המנחים כי סך הכל כולם שם בני אדם וכולם שם חמודים! את כולם אני אוהבת!
אז תתחילי להעיף תתחת שלך מפה ואל תכנסי לפה יותר אם את כל כך שונאת אותם..

FeliGirl

New member
אוקי אז ככה

ליאתוש כפרה (עלק) בואנה תתחילי לדבר יפה... למה אף אחד לא שאל אותך את דעתך.. אז פשוט אל תעני לא אוהבת אקזיט אל תיראי... לא אוהבת תמנחים... אני בטוחה שגם הם לא אוהבים אותך.. אם מישהו אוהב אותתך בכלל (אני בספק) אם כל ההתנהגות הזאת...ובאמת שאני לא רוצה לריב... אז כדי לך להפסיק לעצבן את כוווווווולם ועכשיו מובן יאללה אחורה פנה קדימה צעד תחפף מפה..................! א-ק-ז-י-ט ת-ו-כ-נ-י-ת מ-ו-ש-ל-מ-ת ע-ם ש-ח-ק-נ-י-ם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif ב'ואנה י'פאקצה תתחילי

להרגיעעעעעעעעע
בטח באת מ.........ישוב הפאקצות
אני לא רוצה להגיד את שמו כי יש פה ילדות משם אבל אני יודעת בוודאות שהן לאאאאאאא פאקצות כמוך
אז תתחילי להרגיע ומהררררררררר
אני ירד לך לחיים תזהרי ממני

SofyTofy

New member
אמממ יקירתי,../images/Emo103.gif

אני לא מבינה מה חשבת לעצמך. "אולי אני אכנס לפורום אקזיט, ארד על כל מי שקשור לתוכנית הזאת, ואז יקבלו אותי בשם אהבה, וכולם יסכימו איתי ויפסיקו לראות אקזיט". זאת המחשבה שעלתה לך בראש? אז אני חושבת אחרת. אני חושבת ששירי יפה (ואגב, אני מתה לראות תמונה שלך), ושכולם בתוכנית מנחים סבבה. ובואו נפסיק את הדיון עם הקללות ונפתח דיון קצת יותר משמעותי ונחמד

FeliGirl

New member
אוקי אז ככה

ליאתוש כפרה (עלק) בואנה תתחילי לדבר יפה... למה אף אחד לא שאל אותך את דעתך.. אז פשוט אל תעני לא אוהבת אקזיט אל תיראי... לא אוהבת תמנחים... אני בטוחה שגם הם לא אוהבים אותך.. אם מישהו אוהב אותתך בכלל (אני בספק) אם כל ההתנהגות הזאת...ובאמת שאני לא רוצה לריב... אז כדי לך להפסיק לעצבן את כוווווווולם ועכשיו מובן יאללה אחורה פנה קדימה צעד תחפף מפה..................! א-ק-ז-י-ט ת-ו-כ-נ-י-ת מ-ו-ש-ל-מ-ת ע-ם ש-ח-ק-נ-י-ם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם

טַלי

New member
ירדן../images/Emo85.gif

היא לא התכוונה שלא נראה יותר אקזיט או שנסכים איתה היא רצתה להאיר לנו את העיניים ולהראות לנו את הצד השני שזה נראה לי נורמלי... היא פשוט לא עשתה את זה יפה

B a M b i 1

New member
ליאת, דווקא את הרמה שלך רואים...

את אומרת שרואים שאנחנו צופי אקזיט והרמה שלנו נמוכה. אנחנו לפחות לא נכנסים לפורומים שאנחנו שונאים ויורדים על כולם. זה נחשב תת רמה ומעשה לא חכם.

ortal13

New member
יא ליאת מה את אבלה?חושבת ככה

עליהם תשמרי את זה לעצמך רוצה לכתוב את זה לפרוק תרשמי על דף סתכלי כל יום למה ככה? דעתך שונה משלנו...כאן אוהבים תסדרה!אנחנו לא נסתדר אז טוסי:) ביו'ש

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifכוסאמק ../images/Emo46.gif |תפוזבנזונה|

פעם מאה שאני שולחת ת'הודעה הזאת
והליאת הזאת העלתה לי ת'עצביםםםםםםם

sheepi

New member
אוייש שקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בחיית דיי עם הריב הזה זה סתם הורס לנו את האווירה בפורום
ליאת מה שדעתך סבבה אבל בחיית אל תריבו לא את ולא החברה כאן בפורום על הדעות שלכם
בפורום הזה יש חברה מקסימים וזו זכותם לאהוב תתוכנית ואם את לא אוהבת אותה סבבה רק דיי לריב אנשים הפחתם אותי לעצבנית
גררררר חחחחחחחח וליאת את יכולה לדבר כאן עם האנשים על דברים אחרים חוץ מהתכונית אז יאללה שולם
ובלי ריבים

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifהתרגום לפאקצה פה../images/Emo26.gif

פ=פרחה
ק=קטנה
צ=צועקת
ה=הצילו
זה אמור להיות בלי ה-א' אבל אני רושמת עם ה-א'
אבל זה בתרגום חופשי

Anna T

New member
אני לא כותבת פה כמעט אבל הייתי פשוט

חייבת להגיב! כתבת פה שאת "יחסית בוגרת אני מדברת ככה, כי כל צופי התוכנית הם בעצם ילדים לפני תיכון" אבל לפי איך שאת מתבטאת את נשמעת לי <סליחה על הביטוי> כמו איזה פרחה מהרחוב שאפילו 12 שנות לימוד אין לה... אז לפני שאת תופסת פה תחת על אנשים בטענה שאשת יותר בוגרת מהם תנסי לפחות להצדיק את זה ולא להפריך את זה על ידי דיבור של מטומטמת <שוב סליחה על ההתבטאות השלילית אבל לא מצאתי מילה אחרת שיכולה לתאר מה שאני חושבת כרגע> יום טוב!

liav89

New member
לליאת-הנה התייחסות חריפה לדברייך../images/Emo70.gif

אם כל הכבוד לך... ואין כבוד בכלל!
את רק יכול להתבייש. נתחיל בזה שהשפה שאת מדברת בה יותר נמוכה משפה ש"ילדים לפני תיכון" משתמשים בה. באיזה זכות את יורדת על המנחים ועל התוכנית? וחוץ מזה, למה את נכנסת לכאן וטורחת לכתוב כזאת הודעה? התוכנית אקזיט היא תוכנית מצויינת וכלל לא מראה לנוער ריקנות! את כזאת מפגרת שזה פשוט מעצבן! ובאיזה זכות את יורדת על שירי מימון? ועל היופי שלה? תסתכלי איך את נראת (קובץ מצורף להודעה זו)! מה את חושבת לעצמך בכלל שאת מגיעה לכאן עם הודעה כזאת? אז בפעם הבאה שאת כותבת "ערוץ מטופש, עם חרא של תוכנית. לא פלא. לסיכום-יעל גולדמן מדהימה!" תקחי כמה שיעורים בלשון בבית הספר היסודי(הרמה שלך). ליאב

למעלה