ה-ב-ה-ר-ה!.
כמו שטלי אמרה, ניסיתי להעביר לכם משהו, וכנראה לא הבנתם אותי.. ז"א, כן התכוונתי שהמנחים שם חסרי השכלה ושירי מכוערת. אם פגעתי במישהו, אני מתנצלת..אבל זאת עובדה. לא התכוונתי להעליב אתכם, אבל תתעוררו!! התוכנית הזו היא תת-רמה, לא משכילה וסתם משחיטה את הנוער. איך היא זכתה בפרס הטלויזיה?..מה- SMS של הילדים. שלכם. כל מה שמדברים עליו שם זה שיער, אופנה ,כסף, קללות וסקס. זה לא מה שילד בן 14 צריך לראות. בגלל זה הנוער של היום נראה כמו שהוא נראה. ילדים גדלים על התכנית הזאת, ללא תוכן, מטופשת,שטחית משפילה ולא חינוכית. אני זוכרת שפעם היינו רואים רק פרפר נחמד ורחוב סומסום.. היום מלמדים איך עושים סקס בטוח..מה זה גלולות..ומה הגודל הממוצע של איבר המין הזכרי. זו בושה! הגעתי לכאן אולי כדי להעביר מסר. אבל אתם ממש מכורים לתכנית. חושבים שהם הכי יפים בעולם, הכי מוצלחים והכי חכמים. אבל הכל נוצר עקב תדמית. רוצים שתחשבו שהכל ורוד. שכל מה שחשוב זה אם יש לך בגדים יפים או לא. אם אתה יודע לשיר או לא. אם אתה קצת שמן, אתה לא נחשב. זה ממש סיוט! אז ילדים, זה לא מה שחשוב בחיים. כסף, בגדים ומכון כושר, לא עושים אותך ליותר חכם או מוצלח. תפסיקו להיות מכורים לתוכניות זבל! חבל עליכם. באמת.