שירי מימון.

שירי מימון.

תשמעו, אני לא מבינה מה קורה לכולכם.. אבל שירי מימון, היא אחת המכוערות שיש. אולי היא יודעת להנחות...אבל היא יצורה מהתחת! מכוערת וטיפשה. עופר גם אידיוט לא קטן, מלי בכלל, סתומה בלחץ. אסי עזר מותק. אין כמו יעל גולדמן. הכי צנועה, הכי מתוקה,הכי אמיתית! מ-ל-כ-ה! גם מיכאל לדעתי, הוא מלך. חבל שהוא עזב, הוא עשה בשכל. קיצור, שירי צריכה להישאר, אבל התוכנית עצמה חייבת לרדת. תוכנית בעלת תוכן מטופש, רק רכילות, שעמום.. אתמול במקרה יצא לי לראות רק את הסוף, שהילדים שם רוקדים, זה היה מצויין. אבל ככה, איך אפשר לראות את כל התוכנית? זבל של תוכנית. מחנכת את הנוער להיות יפים וטיפשים. ריקנות כזו. טוב, אולי בגלל שאני יחסית בוגרת אני מדברת ככה, כי כל צופי התוכנית הם בעצם ילדים לפני תיכון. ערוץ מטופש, עם חרא של תוכנית. לא פלא. לסיכום- יעל מדהימה!

טַלי

New member
אני בדיוק...

להפך ממך את כולם אני אוהבת חוץ מיעל גולדמן היא מעוותת עם תנועות מעצבנות ו... מגושמת היא כל כך לא יודעת להנחות היא מגמגמת ומתבלבלת במילים (שזה קורה... אבל גם אחרי שנה?) או שהיא מתעלקת על המנחה שלידה ונצמדת אליו היא יפה מאוד ויש לה יציאות חכמות אבל בקטנה כזה... היא יותר ברבי מכל דבר אחר והיא כל כך עושה צחוק מעצמה... ראיתם אותה בקריוקי עם שרון איילון ואסי? גרררררר
וראיתם אותה פעם אחת בשידור עם אסי? שהיא סיפרה "בדיחה" שאף אחד לא הבין אז אסי הסתכל עליה במוזרות... היא אמרה "אנחנו לא מתקשרים!" (משהו כזה) היא צריכה להיות דוגמנית כמו שהיא תמיד הייתה כי היא יפה וצריכה לשתוק בתמונות לא רואים את כל הדברים המעצבנים שלה וגם בדוגמנות לא צריך להנחות פעם הבאה שתראו אקזיט ויעל תנחה תנמיכו את הווליום ותסתכלו רק עליה...

קצת מיותר,

את לא חושבת? בשביל מה כל הירידות האלה? אני, שגרופית ענקית של שירי מימון, יכולה להבטיח לך שהיא האחת היפות שיש, וממש ממש אבל ממש לא מכוערת. אבל זוהי רק דעתי האישית.. שלום לך.

ראיתי את שירי במציאות,

עברה לידי ממש, ואני לא אגיד סתם, היא מ-כ-ו-ע-ר-ת! עזבו את זה שהיא מגיעה לי לציצים. היא מכוערת, ואשכרה טיפשה. אולי שתעשה עם האף משהו? לא פחות ממלי לוי. עוד כונפה.

liav89

New member
רואים שאת מקאנה

רואים שאת מכוערת מהתחת שלא יודעת מה לעשותעם החיים שלך!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifכפרה תתחילי להרגיעעעע

שירי היא-
אמיתית ומלי דוגמנית חכחמה גאונה כוסית
ועפר את מדברת על עפר אני יפתח לך ת'תחתתת
חתיך כוסון עולמי מאמי נשמה שלי
מי שמדבר רע על עפר מת נהרג נרצח חבל לך על הזמן
אסי מאמי חתיך כוסון כפרות עליייו
קיצר אל תעיזי לדבר רע על:
עפר
,
שירי
,
מלי
אסי
עם את תדברי רע על אחד/אחת מהם/מהן את תמותי ואני לא צוחקת

e l u l a

New member
אסי מאמי חתיך כוסון..?../images/Emo153.gif

מה שתגידייייייי..!!!
ואל תהרגי אותי..טוף?

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifלמה את עושה ככה../images/Emo35.gif

אסי לא חתיך חמוד מאמי נשמה שלייייי
כפרות עליייו

הקליפ של אקזיט

אסי דומה לקוץ בתחת!!! את ראית את הקליפ המהממם שעשו להם?!?! עופר הדוגמן ושלושת הבנות פצצות אחת אחת,גם ששירי לא הכי יפה בעולם היא יצאה מהמממת!!! אסי עזר הורס הכל, הוא לא מכוער אבל גם לא מי יודע מה!!! גם מיכל היה מכוער בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Scratchy Girl

New member
אם את כל כך "אוהבת" את אקזיט אז

למה את נכנסת לפה בכלל??? "אולי בגלל שאני יחסית בוגרת אני מדברת ככה" ציטוט שלך "שירי מימון היא אחת המכוערות שיש" "יצורה מהתחת" "סתומה בלחץ" רק בגלל השפה הזאת שלך את לא נראית לי כל כך בוגרת ואם את כל כך שונאת את התוכנית את לא חייב לראות אותה ובטח שלא להכנס לפורום של התוכנית ולקלל את חלק מהמנחים

נכנסתי לפה ממש במקריות.

וכן, רואים את הרמה שלכם, אתם צופים של אקזיט. בטח זה אתם שמפציצים באס אם אסים כל היום.. אולי תתבגרו כבר? עוד כמה שנים תצחקו על עצמכם בגלל ההערצה המטופשת הזאת. יהיה טוב..

למעלה