שירי השבוע

Dark Avanger

New member
אני צריך מקום לבנגהוליו שלי O:

שיר השבוע של נירוונה- french farmers will have her שיר השבוע לא של נירוונה- The all american rejects-dirty little secret אלבום השבוע- Velvet revolver-contorband קליפ השבוע- My chemical romance-helena תוכניות לשבוע האחרון של החופש (איך אני אוהב לבאס)- אמפ, להתפגר בבית,להתפגר בבית מידי פעם להתפגר בבית ואולי להתפגר בבית אם יבוא לי

דיליי><../images/Emo141.gif תיכנסותיכנסותיכנסו

שיר השבוע של נירוונה- נמף>< שיר השבוע לא של נירוונה- Nothingness- drowning pool אלבום השבוע- the eyes of alice cooper- Alice Cooper והוא חתום על ידי אליסD: קליפ השבוע-you and me- alice cooper תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- אולי לרדת לאילת ליום, להעביר לילה בסנטר, ולשוטט בעיר תמונת השבוע- כי פטיש עמוק למסיכות משמעו שאפשר להתחיל לפנטז אפילו על הוגו וויבינג

vadi101

New member
בבקשה

שיר השבוע של נירוונה- OH ME שיר השבוע לא של נירוונה- Margot - Jen Is Bringin The Drugs שיר מאגניב אלבום השבוע- Sea Change של Beck(אלבום יוצא דופן* ואפילו מקורי שלי) קליפ השבוע- "לבן על לבן" של דן תורן(לפחות הלהקה שהוא היה בא. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- חזרתי מטיול ממרכז הארץ. אז נשאר לי ללכת לים ולקנות ת'ספרים. תמונת השבוע-

למעלה