שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo132.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-
תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif-----------------

שיר השבוע של נירוונה- המממ,where did you sleep last night שיר השבוע לא של נירוונה- יותר מדי
אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- אין. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- ויהי, אין לי מושג. תמונת השבוע- >>>

every me

New member
../images/Emo80.gif פרותפרותפרותפרות.

חודש רפת זה מסריח>_> שיר השבוע של נירוונה-הארט שייפד בוקס. שיר השבוע לא של נירוונה-המון:X אלבום השבוע-we wiil rock you מההופעה באנגליה [נוו זה מחזמר כזה עם שירים של קווין
]|מתחילהלבכות|
קליפ השבוע-הארטשייפדבוקס וטייסט אין מאן של פלסיבו. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-לא יודעת. תמונת השבוע-כ!!!!!0*!ת

J92

New member
../images/Emo54.gifאניניני טעם

שיר השבוע של נירוונה-וואר דיד יו סלייפ? שיר השבוע לא של נירוונה-כל איבנג'ר אלבום השבוע-כל איבנג'ר קליפ השבוע- תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-הו המון, תמונת השבוע- סוף שבוע רגוע

Itay Simons

New member
HELLOOOO!....LA LA LA ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נירוונה- יו, תראו הנה שמש!!
שיר השבוע לא של נירוונה- Frank Zappa-Crew Slut
XDD אלבום השבוע- מממ לא יודע :p קליפ השבוע- Nightwish-The Carpenter. הוא לא משהו אבל טאריה ממש מבדרת שם XDDD תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- מימדיוןןןןןןןןןןןןןןןןןן#%$#@%@%*מתפוצץ*

Itay Simons

New member
אממ

פשוט ג'רי התחיל את זה כשהוא ראה את הפופיק של חברה שלו כשהיא ישנה P: אז הוא החליט שהוא מדבר אליו

לה לה לה...

שיר השבוע של נירוונה-די7 שיר השבוע לא של נירוונה-כל מיני של היהודים אלבום השבוע-מציאות נפרדת קליפ השבוע-האנפלאגד של אליס אין צ'יינס תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-ממ..לא יודעת תמונת השבוע-פרושיאנטההה

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- אין בלום. שיר השבוע לא של נירוונה- צ'אנג'ס של דייויד בואי.. אלבום השבוע- סטדיום ארקדיום של הפפרס. קליפ השבוע- אירוסמית' - קראין. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- שומדבר מיוחד. תמונת השבוע-

RoRiL

New member
השבוע פשוט טס..

שיר השבוע של נירוונה- ליטיום, היה את הקליפ
שיר השבוע לא של נירוונה- היהודים- תשחק אותה. אלבום השבוע- the best of the best of 97
מישהו מכיר? קליפ השבוע- ליטיום תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- חברים, חברים, חברים.. ים וקניות.:] תמונת השבוע-

Queen for a day

New member
:]

שיר השבוע של נירוונה- Drain you שיר השבוע לא של נירוונה- Just - Radiohead אלבום השבוע- The Bends - Radiohead קליפ השבוע- אין. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- ;[[[[ להיפגש עם כל מי שאני אספיק. תמונת השבוע- XDD

למעלה