שירי השבוע

../images/Emo220.gifהלוווו מיסטר רייצ'ל!

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה-
QWERTY של לינקין, עדיין
. אלבום השבוע-
גטינג אוואי ווית' מארדר של פאפא רואץ' קליפ השבוע-
העעעעמ. יו אנד יור האנד של פינק. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-
אני מניחה של-א לעשות עבודה בסוציולוגיה XD. הממ, ללכת לרופא, לנסוע ללוחמי הגטאות, לחרוש קצת מחשב ו, יו נואו, לנצל את השבוע האחרון של החופש הגדול האחרון בחיים שלי בדרך מאוד לא ממצה!
תמונת השבוע-
דמיינו מה שבא לכם.

אני..?

שיר השבוע של נירוונה- hairspray queen שיר השבוע לא של נירוונה- nickelback- rockstar אלבום השבוע- blink 182- blink 182 קליפ השבוע- lostprophets- last train home תוכניות לשבוע האחרון של החופש- live every day like its your last מה שאני עושה כל יום בחיי. תמונת השבוע-

Celebrity Skin

New member
|חד-קרן|.

שיר השבוע של נירוונה-הארט שייפד. שיר השבוע לא של נירוונה-שירי בטילס,לד זפלין והמון מהם ופארנויד,איירונמן ובלאק סאבת' של בלאק סבאת' אלבום השבוע:אין. קליפ:אמ סי האמר-קאנט טאצ' דיס.
גואני לגמרי. תוכניות:היום לומל קאנק[הלהקה של אח שלי,אם אהבתם את הדמו ואתם היום ב9 בתל אביב בואו],ב31 יומהולדת למאיה
ואין לימושג מה עוד.

sappy song

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה-HSB שיר השבוע לא של נירוונה-muse-the small print אלבום השבוע-muse שוב הכל קליפ השבוע-muse-starlight תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-לקחת ספרים,דניאל,ללכת ראש בראש עם סשה ולא יודע
תמונת השבוע-מי אמר שבלבאזור לא כוסית?!

corala

New member
../images/Emo103.gifאניאני ^-^

שיר השבוע של נירוונה- אמ. זה יהיה In Bloom, אני חושבת. שיר השבוע לא של נירוונה- Beauitiful Day של- U2 המעולימעולים.
[האהא, אני משתמשת בקפטילס.] אלבום השבוע- של נירוונה? Nevernimd will be it ^_^~ קליפ השבוע- לא של נירוונה, נה?
the Ghost of You של מכ"ר הפשוטובים. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- וואו, אני היחידה שאשכרה רוצה לחזור ללמוד? ]; זנות. |: אמאמאמ, להיות הרבה עם חבר שלי. ^-^ תמונת השבוע- לאא ]; עשיתי בהוסף תגובה מהירה ו.. פוייה. ]; לא רוצה.

וואט דה?

בטעות בהתחלה כתבתי תתאריך לידה שלי במקום כותרת
הלווו! להלהלה (איתי, מכור לסיינפלד כמוני?XD) שיר השבוע של נירוונה- rape me (כמה מקורי) שיר השבוע לא של נירוונה- ziggy stardust- david bowie אלבום השבוע- and love said no- HIM (אוסף..) קליפ השבוע- the fight song- marilyn manson. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-חחח הממ...שיפוץ החדר ע"י אבא, לצאת, לצאת, לצאת, אה כן. לצאת#%^$%&@, יש מצב שללכת למפגש סיסטם, לרושש תהורים עוד קצת,ולהתאבד. בזה זה בערך מסתכם. תמונת השבוע-

dan the man

New member
חח קצת באיחור אבל שיהיה

שיר השבוע של נירוונה- heart shaped box שיר השבוע לא של נירוונה-Have A Nice Day ...של בון ג'ובי אלבום השבוע-let go קליפ השבוע-נו של הצ'ילי פפרס שרץ עכשיו.. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-אממ לא החלטתי עדיין... תמונת השבוע-http://img208.imageshack.us/img208/55/im003745wa3.jpg תגידו שלא מילטרסיטי בטירוף....

אנייי גם באיחור

שיר השבוע של נירוונה-school שיר השבוע לא של נירוונה-Danzig-Cantspeak אלבום השבוע-Out of Step-Minor Threat קליפ השבוע-גם Danzig-Cantspeak תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-אינדסטריאל תמונת השבוע-מיינור ת'רט

ועכשיו גם אני באיחור קל

שיר של נירוונה- LITHIUM שיר לא של נירוונה- אהובה הקטנה- איפ הילד אלבום- שים (שדים, עם צרה! לא בובז! חבורת סוטים!) קליפ- לבן בחלום שחור-איפה הילד (כבר אמרתי ששמעתי השבוע את איפה הילד?) תוכניות לשבוע- לפתוח את הסניף החדש הכשר של מקדונלדס בת"א, בריכה, אולי מפגש ישרא.. ו..ממ.. זה מה שתיכננתי עד עתה

הוו כמה תיקונים (תמונה)

C:\Documents and Settings\עגבניה\שולחן העבודה\DSC01134.JPG מקווה שתפעל (חבורת הסטרייטים)

grapefruit

New member
../images/Emo175.gif

שיר השבוע של נירוונה- אין בלום
שיר השבוע לא של נירוונה- כל השירים מהGreatest Hits של קווין
אלבום השבוע- Greatest Hits דיסק 1 ו-2 של קווין. קליפ השבוע- לא קיים. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- פאק יו, שי, פאק יו. בהתחשב בזה שאני מתחילה ללמוד בפנימיה ביום רביעי, התוכניות העיקריות שלי הן לארוז. חוץ מזה הייתי אצל חברה שלי ברמת השרון וחזרתי היום וביום שלישי חגי בא אלי. תמונת השבוע- זה מה שיש בתוך שקיות של פופקורן לפני שמחממים אותם. גרעיני פופקורן ומשהו ממש ממש לא מזוהה אבל מטריד לגמרי.

../images/Emo168.gif אני

שיר השבוע של נירוונה- לא ממש שמעתי השבוע אז אין... וואו, נראה לי פעם ראשונה שזה קרה, בעצם נראה לי שאני אגיד לאב באז כי הוא תקוע לי בראש. שיר השבוע לא של נירוונה- סוף העולם- אביב גפן אלבום השבוע- יומן מסע- אביב גפן קליפ השבוע- אין. תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- להיות עם אנה, לעשות כמה שיעורי נהיגה, להשתכר עם אלכס ושי בחדר של אלכס כמו בימים הטובים ולנסות שלא להקיא. *אין לי תמונה לשים*

אני קורנהוליו!!

שיר השבוע של נירוונה- ליתיום שיר השבוע לא של נירוונה- נרדם על החולות- ג'קו אייזנברג. פאק, התאהבתי אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- אמממ...who knew- pink פשוט ראיתי אותו כ"כ הרבה! תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)- אוףף...לשבת בבית ולסיים את העבודה במטומטמיקה תמונת השבוע-

למעלה