שירי השבוע

קוברים את כולם מהר מדי

ואח"כ שוכחים מזה מהר, ככה זה המדינה שלנו, כל יום חדשות מסעירות לא כמו המדינות האלה שהידיעה הפותחת שלהם זה תוכי שעושה סקי(זה תוכי? תזכירו לי). קיצור אפילו לפני הנאום המגוחך והאידיוטי והעצבני שלו היה צריך לפטר אותו, בדיוק מהסיבה שמיכל אמרה- הוא לא סתם איש ציבור, הוא נשיא. אבל היי מי שואל אותנו בכלל?

SecondFace

New member
גם אם הוא חף מפשע

די המדינה הזו כזו מושחטת לא צריך להשאיר בנאדם שיש ספק כזה או אחר שהוא עשה עברה כזו חמורה..זה פשוט לא הולם תמדינה שלנו ,מה שאנחנו משדרים כלפי חוץ..נוראי..

אני יודע דבר אחד

שאם אני הייתי במקומו, והייתי חף מפשע, אני לא הייתי עומד בזה. אני מתחרפן, משתגע, מנסה לעשות הכל כדי להוכיח שאני לא אשם. ותראי, מדינה שלמה עכשיו מבזה אותו-ויכול להיות שזה לחינם.

SecondFace

New member
נכון,

יכול להיות שמבזים אותו לחינם אבל גם אם היית משתגע בתור נשיא אתה צריך לחשוב על טובת המדינה ושם כזה הוא ממש לא לטובתנו..שיוכחי שהוא לא אשם אם זה כך אבל שיתפטר..אין פה מה לחשוב.

Itay Simons

New member
נמנמנמ

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה-Nightwish-Oceansoul אלבום השבוע- קליפ השבוע- הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע-ממממ כולם
תמונת השבוע- כל הזכויות שמורות לג'ים XDDDDDDDDD

../images/Emo41.gifהופ שלום../images/Emo70.gif

שיר השבוע של נירוונה-
מממ סמלז לייק טין ספיריט
כי ניגנתי אותו עם אח שלי
שיר השבוע לא של נירוונה-
"פרפקט" של פלייליף אלבום השבוע-
"אין יור הונור 1" של הפו פייטרס קליפ השבוע-
"לית'יום" של אוונסנס הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע-
אין כזה
תמונת השבוע-
הזאת של הפרוייקט שלי, ורק אלין התייחסה אליה, אז הנה שוב
שבוע טוב -
שבוע מצוין

J92

New member
../images/Emo54.gifלא.

הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע-תנו לי את השאטגאן אוני כבר אסתדר. תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם וגם לשגיא בהצלחה בהפגנה למען משה קצב ..אני מתגעגעת אליכם 478..

RoRiL

New member
טרלהלה

שיר השבוע של נירוונה-Heart shaped box שיר השבוע לא של נירוונה- nickellback- savin me אלבום השבוע- 97! קליפ השבוע- אין הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- אותי, או אדם שעדיף שלא ייאמר שמו (אני לא רוצה להיכנס לכלא!
) תמונת השבוע- שושו בל שלי

למעלה