שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo114.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם
וגם לשגיא בהצלחה בהפגנה למען משה קצב

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo129.gif המ זה בערך אותו דבר

...כמו בשבוע שעבר :) שיר השבוע של נירוונה-In Bloom שיר השבוע לא של נירוונה- Muse - Starlight
אלבום השבוע-Pearl Jam- Ten קליפ השבוע-Incubus - Anna Molly
הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- $#@$@ יש יותר מדייי! תמונת השבוע-אני צילמתיD: " טקבילי דזילי קארגי סיזמארי " - מוחעחעח.. לילה טוף בגרוזינית D: שבועמעולה
בהצלחחחחהההה לשגיאאאאא D: מטרה טובה :p

shivering

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של נירוונה: lithium שיר השבוע לא של נירוונה: unintended - muse אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - הבן אדם שצריך לרצוח השבוע: פיס אנד לוב מיי פיפול תמונת השבוע: זו התלבושת שלי לעבודת הגמר במחול העבודה עוסקת בזמן. מה אתם אומרים?

every me

New member
הגרביונים! מאיפה הגרביונים?

זה ממש מינימליסטי כזה ויפה. אני לא אוהבת יותר מדי קישקושים בתלבושות של מחול וכאלה, זה כאילו מושך את כל תשומת הלב לאממממ...לא יודעת איך להסביר...לתלבושת ולא לריקוד?! [אמג זיוני שכל><] בכל מקרה, אהבתי^^

shivering

New member
חנות פסיכודאלית כלשהי במרכז העיר

פ"ת...והיא פסיכודאלית כי מאז שאני זוכרת את עצמי תלוי בחלון ראווה שלה פרפר מפלסטיק שמסתובב סביב עצמו o_O אממ גם אני העדפתי מינימליזם ולתת דגש על התנועה. תודה:)

../images/Emo41.gifאני מכירה אחת שעשתה לפני איזה

שש שנים אצלי בבצפר עבודת גמר עם איזה משהו על שעונים או זמן, אבל הייתי קטנה יחסית ואנילא ממש זוכרת את זה. מגניב, בכל מקרה:]

../images/Emo41.gifבאמת? את לא נראית../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שאת עושה עכשיו בגרות
לא נראה לי שאצלינו עושים ריקוד כזה משמעותי בסוף ט'...

shivering

New member
חחח

זו עבודת גמר משמעותית כי זו השנה האחרונה של המגמה...זנות. פ"ת עילגת.

תשובות

שיר השבוע של נירוונה- Talk To Me שיר השבוע לא של נירוונה- אממ Porcupine Tree: Radioactive Toy Last Chance to Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled Hatesong Russia on Ice Feel So Low Even Less A Smart Kid Dark Matter אלבום השבוע- Porcupine Tree- Stupid Dream/ Lightbulb Sun קליפ השבוע- לא נראה לי שיש... הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- אלכס, הוא חופר ולא נותן לישון בשקט. שבוע טוב לכולם
בהצלחה לשגיא בהפגנה למען משה קצב

Shoosh 8P

New member
...עונה...

שיר השבוע של נירוונה-THE MAN WHO SOLD THE WORLD אלבום השבוע- היהודים-אנפלגד קליפ השבוע- Incubus - Anna Molly הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- את כל האנשים שקשורים למערכת החינוך!!@$ תמונת השבוע- >>

grapefruit

New member
בננה!!!111

שיר השבוע של נירוונה- If you must. שיר השבוע לא של נירוונה- שיר שאני ועוד מישהו כתבנו בשיעור אנגלית (מצורף למטה) אלבום השבוע- הדיסק הראשון של סטדיום ארקדיום וWithout you I'm nothing. קליפ השבוע- אני לא רואה טלוויזיה!!11 הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- את מתן. (שאומר שאתם תגידו לי "מה? אנה ממש גרועה. מי זה מתן?". ועכשיו הוא הלך). הכל מקרה, אפשר לרצוח מחשבים? אחד מהם קצת דפק לנו את הערב כיתה. תמונת השבוע- וואו, המון. כל התמונות מערב כיתה בערך. (ואני אתעלם מהעובדה שרק חגי יודע למה אני מתכוונת
) Banana, Yellow and tasty. Laying down Like the soul in our hearts. I wish I had a brain. *חזון*

למעלה