שירי השבוע

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשבוע טוב../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה- Dumb שיר השבוע לא של נירוונה- Sweet child o' mine של גאנז אלבום השבוע- תאבון לחורבן קליפ השבוע- לא יודעת הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- ילדה אחת, והמורה שלי לערבית תמונת השבוע-

../images/Emo144.gif

שיר השבוע של נירוונה-The Man Who Sold The World שיר השבוע לא של נירוונה-Clown-קורן אלבום השבוע-אהה
קליפ השבוע-אהה
הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע-אישה זקנה אחת שהרביצה לי באוטבוס וצעקה עליי ברוסית
תמונת השבוע-

חחח

מזכיר לי מפגש פורום סוכות. זקנה אחת רוסיה גם צרחה עלינו.. זה היה מפחיד

pluplup

New member
XD

אם אני לא מתבלבל בזקנה,זה גם על דורים למיניהם
;;

Queen for a day

New member
יה.

שיר השבוע של נירוונה- היירספריי קווין. שיר השבוע לא של נירוונה- הרבה רדיוהד ואחרים. אלבום השבוע- אוקיי קומפיוטר ופירסט אימפרשייונס אוף ארץ. קליפ השבוע- / הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- אותי, בבקשה? תמונת השבוע- [רמיזה קטנה.]

עיפרון לא מחודד

שיר השבוע של נירוונה- IN BLOOM שיר השבוע לא של נירוונה- מסעותיי עם עצמי-איפה הילד אלבום השבוע- שדים-איפה הילד קליפ השבוע- לבן בחלון שחור-איפה הילד הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע-ראש הממשלה של גרוזיה תמונת השבוע- ואוו

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה- ממ.. stay (נו זה מהפרסומת של מרחק נגיעה, הוא ממש יפה
) הבן אדם שצריך לרצוח של השבוע- פנינה יניב המורה שלי לפיזיקה אם היא תיתן לי ב' בהתנהגות בתעודה#$% תמונת השבוע- אני אשים עוד מעט. שבוע טוב לכולם וגם לשגיא בהצלחה בהפגנה למען משה קצב

למעלה