שיקרתי לה

יערית../images/Emo2.gif

לא יפה ככה לדבר,אם היית יותר נחמדה הייתי יכול לעזור לך קצת.... בכל מה שנוגע לגיזום וכריתה.....איך שהיית יוצאת ,דבר ראשון היית מחליפה את הניק... ושכולם יקפצו

יערית

New member
וואו

אני מתגלגלת מצחוק מהשטויות שלך. דבר ראשון הייתי במקומך מתנצלת בפני מיכל USA על שהכנסת את ילדיה לתוך השירשור כשלא אמרה לך דבר במישור האישי, שנית,להתנצל בפני ורד 3 על הדברים שכתבת וניסית "לפגוע" , דבר שלישי ומכל הלב אומרת לך,מעולם לא ראיתי אותך או פגשתי בך,אבל לקחת מידע על חייהם של אנשים ולהלבין פניהם ברבים ,זה רצח ממדרגה ראשונה,במיוחד כשמדובר בילדים. אם לא תעשה כך,אני אדע שיש לנו עסק עם אדם שפל ומסוכן ביותר, וכך אתייחס אליך בהתאם,ברור ?(קלוצק זו קללה להזכירך-לא היית רוצה להיות קרוב לשם)

צודקת../images/Emo4.gif

מתנצל בפני מישל ורוזי הנה לפני כולם סליחה שפגעתי ונגעתי במקומות שלא מתאים לנגוע שם. סוריייייייייי (זה ההידרו המניאק הזה).......

יערית

New member
יפה יפה

אשמח אם תעשה זאת גם באופן אישי,מבטיחה לך מחילה ופתיחת דף חדש בתקווה שצחצחנו שיניים טוב וגם בדיקת גרון עמוק עשינו וכך לא תיפול בלשונך שוב. קבל
על המחווה

Rinattt

New member
שקרים שקרים

מי שבאמת לא בא לה לשכב איתך - לא תבלע את השקרים ככה שאתה לא ממש חייב להשתמש בהם. תגיד ת'אמת מראש ואז תחסוך לעצמך קללות והאשמות תרגיש יותר טוב עם עצמך.

קטי30

New member
שורה תחתונה אתה ~ש~ק~ר~ן~../images/Emo4.gif

"עונשו של השקרן הוא שהוא אינו יכול להאמין לאף אחד אחר" (C)ג'ורג' ברנרד שואו חושבת שזה עונש מספיק חמור
איך מצ'ו אומרת ~דעתי~

קטי30

New member
../images/Emo25.gifמסכימה עם הרבה מה~דעות~ שלך

גם עם ההיא שם מלמטה
ערב נפלא מצ'ו פלס

מצוטטת

New member
מ'זתומרת למה?

למה לא בעצם? זה לא אתה שבחרת להודות... באמת הפ@וטה ששיקרת?, בתירוץ שזה מה שהיא שרצתה{לטענתך/הגנתך} לשמוע? כדי להזדנזן בצותא נטולי ריגשיייי "חרטה"??????? עם תרמיל ומצפן?? קשה לחטוף ת'זפטה לפרצוף שיש נשים שלא "נהרסות" מזה, אה? שבר/הו לך ת'
ות'סטינגמה ....אה? מצו' עם פלס וחיוך!

למעלה