שיקרתי לה

ערסlight

New member
ת גיד... מה הבעיה שלך?

אתה רוצה "מערכת יחסים"? תשתף מעומק הלב אתה רוצה לזיין? תשקר. הרי לא באמת שיקרת... היית רוצה ואתה לא יכול. אז אתה מלוחמי הצדק? עזוב... אין צדק.

כןןןןןןן../images/Emo24.gif

היא באמת אמרה לי שאני הכי טוב שהיה לה במיטה... אבל כל היתר עשו אותה בעמידה.... אז זה נחשב כאילו.......??

n o g a1

New member
קודם כל

לא שיקרת לה... שיקרת לעצמך! נשים וגברים רוצים סקס. נשים וגברים רוצים אהבה. נשים וגברים רוצים אהבה , סקס , אינטימיות , חברות , כנות , אמת , פתיחות , נוחות , לשתף , להפתח , להקשיב , להשמיע... כולם רוצים אותו דבר. מדבריך נשמע , שאתה מתייסר על השקר... יסורים קשים , בלתי נסבלים. אז היית איתה במיטה , שיקרת לה , יפה לך סיפקת את הסחורה. עם מה נשארת בדיוק? מספק אותך ? אחלה! דבר אחד לא ברור לי ... המשפט האחרון "חבל ... כי בסופו של דבר זה דופק את שני הצדדים...." מה חבל? הרי זה מה שרצית , ששני הצדדים ידפקו:) והכל בשם הדפיקה.

בואנה בואנה יה נוגה

מה את מתלהבת תגידי לי.?? הוייסה הוייסה... כולה כתבה שקראתי בעיתון.... אני בכלל מעדיף בנים...
והכל בשם הדפיקה

n o g a1

New member
בואנה בואנה

יא פלסטיק ד"ר... איפה כתוב שזו כתבה שקראת בעיתון ? אבל ... י ש לנו משהו משותף גם אני אוהבת בנים

t o t a l

New member
גניבת סקס

מבחינתי, כל הכיף בזיון מאבד מערכו ברגע שהוא הושג במרמה. העובדה שהיא לא ממש רוצה להיות איתי [אם היתה יודעת את האמת], מקררת אותי לגמרי. קצת כמו לשכב עם זונה שגם לא רוצה להיות איתי.

יערית

New member
נו מה חידשת לנו?

לא שלא מזהה לך את "הביצים הגדולות" שלבשת בניק אחר בכדי להכנס פה בכמה נפשות,במילים ששוק הכרמל לא משתמש בהם, אלא שיש לך רצון עז לתשומת לב,היה פה פעם אחד בשם נועמיק בא ברוח גדולה וכך גם יצא,קך את "הביצים הגדולות" שלך,אכול אותם בשקט(אתה מסוגל לזה תאמין לגמישות המעוותת שלך)!!! כשאתה משקר,אתה בטח רוצה להתחקות לפינוקיו,אבל קשה קשה.. לא לדאוג-מחר יש איסוף זבל,מישהו עוד יעשה לך טובה. גועל נפש!ועוד נותנים לתגובות שלך להתנוסס בפורום.

למעלה