שיקרתי לה

שיקרתי לה../images/Emo10.gif

האמת הפשוטה היא ששיקרתי לה. נכון,מודה. שיקרתי את השקר שהיא רצתה לשמוע,כדי שתוכל לשכב איתי במצפון כאילו נקי ולהיות אחר כך קורבן ולקלל אותי שבועיים וכל השעמום המתיש הזה. בחיאאת ,...נשים רוצות את האמת..??? הן אף פעם לא רוצות את האמת.אם תגיד להן אמת כל הזמן,תהפוך לידיד שלהן. לא תהיה להן שום עילה לשנוא אותך,וזה מה שהן הכי אוהבות בנו. אז מה....נשים רוצות שנשקר להן?? ברור,אבל רק את השקר שמתאים להן.... לכל אשה יש שקר שפותח אותה,ואם אתה מקשיב לה אפילו רבע שעה,היא מוסרת לך אותו. אין נשים שלא רוצות סקס,יש רק גברים שלא מוכנים לשקר. וחבל. כי בסופו של דבר זה דופק את שני הצדדים.....

ואללה

אז אתה רוצה להיות ה "נבל התורני האוטומטי"..יופי. כי בסופו של דבר אתה יוצא ניפסד. יודע למה? כי יום אחד אחרי שתצא את ה"חופש" שלך תחליט שהגיע הזמן למנוחה ונחלה ואולי כבר לא תדע להבדיל בין שקר לאמת..

ניפסד=נפסד

חמודה,אני אף פעם לא יוצא נפסד..... רק בקזינו אם וכאשר אני שם.... ולמה יש לי הרושם שאת יושבת כמו איזה ארנבון במארב לילי,ומחכה שמישהו יכתוב משהו,לא משנה אם אפילו את יודעת על מה מדובר,אפילו לפעמים את לא קוראת הכל,וישר קופצת כמו איזה סנאי מאלה שמסתובבים לך בבייסמנט... אין לך חיים תגידי?? אולי תנסי להחזיר אלייך כמה מהצאצאים.??? אין מצב הא...? אלייך הם כבר לא ישובו... אבל מה שכן,את אשה אמיתית,מאלה שבונות,ובונות,ובונות...... עד משב הרוח הראשוני,ואז את חוזרת לעצמך... אשת חייל מי ימצא

ככה זה שעובדים על המחשב מותק

כשאני עובדת על המחשב ולפעמים זה כמה שעות ביום אז אני גם מציצה לכאן. ומעניין למה אתה..כל כך מריר. עניתי לך באופן אמיתי ומעניין מדוע אתה מופיע בניק אחר. למה מסתתר? בגלל השקר? מותק..יש כאלו שעובדים מהבית על המחשב.. ויודעים לעשות חיים כמוני כך שאם בא לך לרדת נמוך לפחות תסיר מסיכה. פחדן!!!

קודם כל../images/Emo140.gif

הקליניקה בשיפוצים אז קצת משעמם.... ואפרופו לרדת נמוך.... אני אוההההההההפפפפ אבל אבל ....הריחהההההה לא עומד בזה

עכשיו מבינה את המאנייקיות

קשה קשה ..ואללה...\ אבל דע לך איש פלסטיק. (דרך אגב המושג הזה כאן מתייחס לאנשים שאינם עם נשמה..רק אינטרסנטיים-כדאי לך להחליף את הניק )

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בהתחלה חשבתי להתייחס אליך ולשאלה שלך ברצינות. אבל אחרי התשובה הזאת.. וההתיחסות לצאצאים.. מסתדר לי עם השקרים לנשים.. אתה סתם מנייק !!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה אתה קורא לי בשמות גנאי כמו מנייק.... ככה הערבים אומרים את המילה הזאת לא?? העצבת אותי "גברבר הפורום"" צודק שהגודל לא קובע

ב ה י ר

New member
תראה

אתה תמיד יכול לתרץ את זה שזה מה שהרגשת באותו הרגע. ואי אפשר לבוא בטענות לרגשות. מקסימום זה הופך אותך ללא יציב נפשית

MAST GO ON

New member
שקרן נשאר שקרן! לך חפש מי יאמין לך

ולתשומת ליבך היחיד שממש סקרודאפ' זה אתה

תתבייש לך../images/Emo46.gif

מדוע אתה פוגע בי ?? מדוע?.????? אני מספיק סובל גם ככה. אתה ממש טיפוס מגעיל ופוגע. ואני שונא אותך
הא לך אויב אכזר

MAST GO ON

New member
../images/Emo46.gif אני בת../images/Emo4.gif וברוכים הבאים למועדון

קח כרטיס ושב יפה בפינה ואולי עם הזמן יתפנה לך מקום במועדון שונאים את MAST GO ON ************ סובל?? LA' אתה לא נשמע מאלו שסובלים יותר מאלו שאוהבים לגרום לאחרים סבל . ************

למעלה