שיפור אינטלגנציה

שיפור אינטלגנציה

דיפדפתי אחורנית וקראתי שהיה כאן קישור למבחן IQ ואני לא מצאתי אותו. אני מחפש קישור למבחן אי קיו בעברית שבסיומו נותן גם ציון. בבקשה תעזרו לי למצא כזה מבחן . שאלתי השניה היא מה לדעתכם יכול לשפר IQ אצל אדם בוגר ? והאם יש באינטרנט תוכנה או אולי משחק שיכול לשפר IQ לאנשים עם אינטלגנציה לא גבוהה במיוחד ?

s u p e r mind

New member
../images/Emo101.gif

1) אין מבחן IQ אונליין בעברית, לעומת זאת, יש מבחני IQ לא תלויים תרבותית כמו זה למשל, כמו כן, תנסה את המבחנים של Melodic Truth בהודעות הפתיחה - יש לציין כי מבחנים אלו אינם אמינים במיוחד, ולכן אל תתייחס אליהם ברצינות יתרה. 2) קרא ספרים, דע את מה שאינך יודע, תקשיב למוזיקה קלאסית, ת-ח-ש-ו-ב, ואז תחשוב עוד קצת, תקח כמה שיותר מבחני IQ, תפתור חידות ופאזלים, תשחק במחשקי מחשבה כגון שחמט או מחשבת, תשים לעצמך בתור מטרה נחרצת - להעלות את הIQ שלך, התנסה במטלות חדשות, שמור על תזונה נכונה, תישן לא פחות מ6-7 שעות, הקפד על כושר גופני ~ וייתכן ותשפר בכמה נק' טובות את הIQ שלך. 3) המשחק "המכונה המופלאה 2" (וגם 1), יכול לעשות משהו בנידון (ראה בכתובות האינטרנט הנלוות).

neko

New member
אוי, TIM המעולה...

ד"א - אם מפעילים את TIM2 בחג המולד או בולנטיינס (ואם אני זוכר נכון, גם בסיינט פטריק) מקבלים צ'ופרים מגניבים...

למעלה