שיפוצניק בעייתי

Mapno

New member
את צודקת לגבי הסיבות לסיים עם אותו

קבלן. יתכן שזה באמת מה שנעשה, במידה והוא בכלל ירצה לסיים. נכון לעכשיו לא היה בינינו קשר כמה ימים ואנחנו עדיין שוקלים מה לעשות. אני מאד מודה לך!

dekelsgi

New member
אתה צודק. אל תעבוד עם"שכמותי"

תמשיך ותעבוד עם הקבלן שאתה .ואני מדגיש אתה בחרת.ושאיתו בחרת לחסוך בעלויות גם על חשבון שכמותי, שלצערי נאלץ לשלם מיסים ומפנה את הזבל לאתר מורשה(ומשלם עבור הפינוי),לשכמותי שמבטחים את אתר העבודה כנגד נזקים לרכוש ולצד ג(וזה גם עולה כסף)או אולי לשכמותי שמעסיקים ישראלים ומשלמים להם(כולל מיסים)אז אני מאחל לך להחכים ולהתחיל לעבוד עם שכמותי.. תנסה אולי "תרויח משהוא".

Mapno

New member
אתה קורא גם מה שאני כותב או שאתה רק

אוהב לקפוץ בראש? כל ההודעה האחרונה שלך מלאה בהשערות שגויות והעיקרית שבינהן היא שאתה חושב שאתה יותר טוב ממנו. לגביו - כנראה שהוא נבזי ושפל אבל יתכן שזה נובע ממזל רע שלו (היו לו מס' בעיות רציניות לאחרונה), לגביך, לאור צהלות השמחה שלך, הספק כלל לא קיים. אני שמח שזה מתועד בפורום למען הלקוחות העתידיים שלך. מלבד זה, איפה ראית בהודעות שלי שהקבלן היה זול??? איפה ראית שחסכתי בעלויות?? מי אמר לך שהוא לא פינה לאתר מורשה בתשלום?! למה אתה חושב שלא קיבלתי המלצות ממס' אנשים ולא ראיתי עבודות שלו? ומי אמר לך שהוא לא משלם לעובדים הישראלים שלו?? הדבר היחיד שנכון זה עניין המיסים ופה אולי כדאי להבהיר שסיכמתי איתו על סכום מסוים כולל מע"מ והוא מבחינתו התחייב לספק חשבוניות על פי חוק (הכל כתוב בחוזה). על התשלום הראשון הוא אכן סיפק חשבונית כמו שצריך. על התשלום השני, אחרי כ-50% מהעבודה הוא לא הסכים לספק חשבונית אלא רק על חלק מהסכום. במצב כזה (השלב שבו אני צריך אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותי) ברור שאין לי הרבה מה לעשות. אמור להיות תשלום שלישי אחרי גמר העבודה, מה שבינתיים לא קורה...

cobby

New member
מה הטעם לריב

קחו את הכל בסבבה ועם כייפיות ללא "אגו" וללא טינה מה יתן לך אם תוכיח שניסית לעשות הכל בסדר כיום אתה נמצא בבעיה , ומחפש את הדרך הנכונה להשלים את העבודה במינימום כאבי ראש ועם מקסימום תוצאה אז צאו מהמריבה והפנו את האנרגיות שלכם לאפיקים חיוביים

Mapno

New member
אתה צודק

אמנם לא סבבה וכיפיות (במיוחד לא כשקופצים לך על היבלת) אבל חבל על האנרגיות... אני אשתדל לעדכן לגבי ההתפתחויות בעתיד.

cobby

New member
מחזיק לך אצבעות

ואם תזדקק לעצה מקצועית נוספת אתה רשאי לפנות אליי גם בפון

וליצי

New member
תנסה לקבל שק בטחון שישמש כערבות

לסיום העבודה במועד שתקבעו.

בר 101

New member
מצער מאוד

מאוד עצוב, אני במיקצועי שיפוצניק, ואני מבין אותך, ביגלל אנשים לא ישרים, השם של כל השיפצניקים נהרס. כודם כל לא לתת לו כסף ,שיפוצניק טוב יש לו אשראי בחניות לחומרי בנין, והוא חזיר הוא רוצה הכל ללא תמורה . לא מומלץ לגשת למס הכנסה כי את גם צד בענין. חשוב לדבר איתו ולקבוע כללים ברורים, מהיום למחר כולל קנסות על כל יום פיגורים. חשוב לקבוע מועד חדש לסיום העבודה עם קנסות מוגדליםעל כל יום שהוא לא מופיע. במידה והוא לא ירצה פשוט להפטר ממנו ללא תמורה מיצדך.

Joel P

New member
סוף סוף תגובה ראוייה!

כל הכבוד לבר. לדעתי פתרון הבעיה צריך להיות חד וחלק כמו שאמר בר, חוזה עבודה חדש. מאוד יכול להיות שהאדם הלא רציני הזה לא ניתן לשכנוע. עדיף שלא תיגרר עם זה עם חודשיים מיותרים. גם תהיה חזק ואסרטיבי, לא בטוח ששכנוע האדם לעבוד ישא פרי. יכול להיות שהפתרון היחיד הוא בעל מקצוע אחר. אם תשלים עם הידיעה הזו (שצריך בעל מקצוע נוסף לסיים) יהיה לך הרבה יותר קל להציב לו אולטימטום רציני - לצערי אחרי כל מה שסיפרת נראה לי שזה עדיין לא יעזור. בהצלחה.

dekelsgi

New member
אני לא חושב-אני יודע ומאחורי 15

שנים של -אמינות+אחריות.לעניינך .חפש משהוא אחר ,ספוג את ההפסד ובמידה ותצליח.לבסוף תנסה לתבוע אותו על הפסד+עיכוב+עוגמת נפש.הבעיה היא:במידה והוא במשבר פיננסי הסיכויים לראות כסף קלושים.עצתי תמשיך הלאה.

cobby

New member
אתה אולי יודע

ואתה אולי בעל מקצוע מעולה אך גישתך היתה באמת מקוממת ולא היית צריך לשמוח לאיד לעולם , אבל לעולם אל תעקוץ אדם על טעותו , הרי את הלקח הוא כבר למד\מה יועיל לך לרקוד לו על היבלת עכשיו ענית לו תשובה מקצועית ומכוונת ,וזה הכי בריא אישאללה שיהיה לנו סופ"ש נעים

למעלה