שיעורים בחסות..

JoIIy Roger

New member
צריך לחשוב על זה לעומק

מצד אחד מוצא חן בעיניי לקבל שירות ללא תשלום מחברה מסחרית, בתנאי שאני יודעת על כך מראש ויכולה להכין את הילד לכך בהתאם.
מצד שני אם למשל יכניסו חסות של חברה שאני מתנגדת לאתיקה העסקית שלה, ויודעת שמדובר בגוף מושחת ללא טיפת מצפון לא אוכל למנוע מבני להשתתף באותה פעילות מבלי לגרום לו לעגמת נפש.
יש לחשוב על הנושא לעומק.

מבחינתי התשובה היא פשוטה וחד משמעית- לא.

אם חברות מסחריות מעוניינות לתרום למערכת החינוך- שיתרמו כסף, ויקבלו שלט קטן בתמורה (כמו שמפעל הפיס עושים), אבל לא ארצה שחברות מסחריות, המונעות קודם כל ממניעים כלכליים, יקבעו את התכנים שילמדו בבית ספר.
יש הבדל מאוד גדול בעיניי בין תרומה של ציוד (מחשבים, ציוד ספורט, מתקני משחק וכו') לתרומה תוכנית. הראשונה לגיטימית, השנייה- לא, לא ולא.

BellA עלמה

New member
יש גם בעייה במפעל הפייס

לדעתי אם חושבים על זה לעומק..
כי בעצם מפעל הפייס הוא מפעל הימורים .. חוקי אבל קצת עקום אולי

JoIIy Roger

New member
הפייס זה אחד מהגרועים ביותר בעיניי

מנסים להציג את עצמם כמסייעים ותורמים כשהם בעצם מהווים תחליף לקזינו חוקי, הורסים משפחות וחיים של הרבה אנשים פה.
תראי איזה משכורות הבכירים מושכים שם.
הם מטעים את ציבור המהמרים שלהם : http://www.themarker.com/law/1.1631949

תבדקי כמה הם תורמים לאומת כמה הם מרוויחים.

krina

New member
לא ידעתי לגבי ההטעייה,

אבל מההקשר בין כמה שהם מרוויחים לכמה שהם תורמים?
הם עסק שרוצה להרוויח ככל עסק ולא מחוייבים לתת כלום. זה שהם משקיעים המון כסף בפיתוח זה מאוד מבורך בעיני ואני בהחלט לא חושבת שזה מה שמניע אנשים להשקיע או לא להשקיע בהימורים דרכם (יענו זה לא שכל החיים לא הימרתי ופתאום בא לי לגרד כרטיס פייס כי בדיוק בנו בניין שלהם בבית הספר).

פולספגן

New member
כאן הטעות שלך, כי במדינה שלנו אסור להמר

הסיבה שנותנים להם לפעול היא כי הם התחייבו לעשות זאת.

למעלה