שינוי

מדיאה

New member
אני מכיר כישוף

לחש זה לדברים פשוטים אבל שינוי חיצוני דורש יותר: בעיקרון את מוצאת גולם של פרפר או דבר אחר של חיפושית למשל מועכת את זה עם שמנים אתריים של יסמין וורדים ולבנדר ואומרת לחש שכבת לבד ועוטפת את זה במשי יחד עם שעוות נרות זהובה ואדומה. ומעהירה לאט לאט מול המראה כשאת אומרת לחש לבחירתך לי זה עבד מצויין מקווה שעזרתי מדיאה

nepthys

New member
האם באמת כדאי להרוג פרפר בשביל זה?

חוצמזה, לא צריך משהו כל כך מסובך. אם היא באמת מחפשת שינוי מראה, אז זה באמת קשה (ומבחינת האמונה שלי, בלתי אפשרי). אבל אם היא מחפשת *להיראות* יפה בעיני אחרים, כל מה שהיא צריכה לעשות זה ליצור אווירה מסביבה של יופי. את זה עושים בשתי דרכים - או סתם כישוף כדי "לשטוף" את המוח של אלו שיראו אותה כדי שיחשבו שהיא יפה, או בדרך היותר נורמלית - פשוט לגרום לה להתנהג ולהרגיש כאילו היא יפה - וככה לעשות רושם כזה (למרות שזה לא עובד אם היא ממש מעוותת, ואני לא חושבת שזה המקרה). ובכן, כדי לעשות רושם של אדם יפה שמגיע לו יחס ככזה, היא צריכה השקעה וטיפוח עצמי, וביטחון עצמי. היא יכולה לעשות את זה בצורה מאגית (להטיל על עצמה כישוף), או בצורה פסיכולוגית (לגרום לעצמה להרגיש ככה על ידי מדיטציה). אני יכולה לרשום כאן משהו מתאים אם ממש בא לה, אבל אני צריכה לדעת אם היא רוצה משהו פגאני, משהו בנוסח פגאני ללא שום שיוך לאל, או משהו אחר... למרות שאני די שונאת לעשות כאלו דברים..

wicca_sphere

New member
למה לסבך כל כך...?

למה שלא תעשו שימוש ישיר באנרגיה? תעלו את רמת האנרגיה, תרכזו אותה בתוחכם, תדמינו את הדבר מתרחש, תשחררו את האנרגיה לעבר המטרה, אם אתם רוצים תחברו כמה מילים וזה כל הסיפור

nepthys

New member
השאלה שלי היא

מה המטרה - לשטוף לאנשים את המוח, לשטוף לעצמה את המוח, לשנות את עצמה פיזית, או בכלל לפעול בצורה לא מאגית לחלוטין ולהשיג את המטרה בצורה הכי טובה שיש (לדעתי)?

Justin Angel

New member
לפני הכל

(ההודעה כתובה בלשון זכר בגלל שאני שוביניסט) אתה בכלל יודע מג´יק בסיסי? אחד מהסוגים? כישוף? קסם? מאגיה? אתה יודע את הצורך בהגנה? איך לעשות מדיטציה? טיפה מילה לחברי הפורום: למרות ש*חלקכם* יכולים לענות על השאלה , אתם קודם צריכים לראות עם אותו בן אדם מוכן ויכול להתמודד עם הלחש שתתנו לו ולא פשוט ישר לזרוק את התשובה באוויר כדי לנסות להוכיח את החוכמה שלכם.

זוהי

New member
צודק

צריך לא לענות לה! להשאיר אותה עם שאלות לא פתורות שתשאל את הקירות! שתנסה מהיום עד מחר לעשות כשפים ללא תועלת! שבמקום לתת לה תשובות - אתם צריכים להטיף לה ! ולהסביר לה שאסור להתקרב למגיה וכישוף בלי אישור של ג´סטין שהיא יכולה ! זוהי עם מבט מוזר - אם עונים לתשובה שלה (שלה! לא שלו) ,בלי פלוסופיה מיותרת, זה רע?! לא נראה לי

Justin Angel

New member
את מטומטת...

או שזה סתם העמדת פנים ממש מוצלחת? בכל מקרה את צריכה לקבל את הפרס על פיגור שכלי עמוק למתקדמים , הרי שאם מישהו כאן ממש הרוויח אותו זו את. ואני למעשה בעד שהיא תשאל את הקירות. מצידי היא יכולה לשאול גם את הרצפה. אם היא לא יודעת את הבסיס אז מאיפה לכם יש את הזכות לתת לה את ההמשך? זוהי: סה"F אמרתי שמומלץ לפניי שאתם נותנים לחשים לכל מתלהב שנכנס לפורום שתנסו להסביר לו את הסיכונים הכרוכים בכך , את מלוא ההיקף של מה שהוא עושה , את האמצעים הבסיסים (דימיון , מדטציה וכו...) כל דבר פחות מזה גובל בפיגור שכלי עמוק שאני גאה להגיד שהפגנת בגאווה.

nepthys

New member
מכל אופן,

אני פשוט יצאתי מנקודת הנחה שיש לה מושג קלוש, ונתתי לה לפחות מבוא כלפי איך היא צריכה להתיחס למה שהיא רוצה לעשות. אני חושבת שזה היה בסדר מצידי, ואני מניחה שאם היא לא רצינית בעניין הזה, זה לפחות יתן לה פרספקטיבה על כיצד לגשת אליו. לא מבחינת המעשה עצמו אלא מבחינת מה היא בעצם רוצה להשיג. הדבר הראשוני שעושים זה להבהיר מטרות..

Jerald_Admonds

New member
אני מסכים עם כל הקטע

אבל לא יותר מידי... אל תשכחו שהמהות של כל העיסוק בקסם או איך שג´סטין לא יקרא לזה זה עיניין של שבירת קירות, גבולות. לא להסתפק במה שיש ולשאוף לשינוי והבנה.. ואם מדובר במשהו פשוט כזה לא צריך לתקוע לבחורה כל מיני מחסומים ומעצורים נוספים שרק יגבילו אותה.. זה תחום חסר גבולות ואם לא מדובר על משהו יותר מידי קריטי אז תגידו לה את דעתכם וזהו. ג´סטין אתה מבין למה אני מתכוון הממממפף לא הסברתי את עצמי יותר מידי טוף לא נורא בכל אופן אני באופן אישי הייתי ממליץ על בניית שדה של אנרגיה מסביבה ולעצב אותו לצורה המתאימה לה. או בכלל לקחת את כל מה שהמהות שלה מקרינה ולשנות את זה בצורה שיטחית.. אבל הדבר הכי יעיל זה הדבר הכי נדוש.. אם אתה בעל ביטחון עצמי ואתה אוהב את עצמך באמת ובתמים אז אנשים אחרים ייראו את היופי שלך וימשכו אליך שום דבר לא מנצח את זה:) שי.

Justin Angel

New member
סיכום דעותיי בנושא

באותה מידה שאתם לא הולכים להסביר למישהו איך להפעיל טיל אטומי שהוא לא יודע להפעיל טוסטר. אז אתם לא הולכים להסביר למישהו איך להטיל מג´יק כאשר הוא לא יודע לעשות מדיטציה. אז בסדר , תקראו לי מתנשא או איך שלא תקראו לי. אבל כולכם יודעים שאני צודק בעניין הזה. בלי מידה מסוימת של שליטה בכלים הבסיסים של מג´יק , לנסות להטיל מג´יק הוא כמעט התאבדותי ואתם כנראה מרגישים מאוד שמחים שעזרתם לאותו בן אדם. ג´רלד: "... אל תשכחו שהמהות של כל העיסוק בקסם או איך שג´סטין לא יקרא לזה זה עיניין של שבירת קירות, גבולות". נכון בהחלט! אבל לפניי שאתה הולך ומנסה לשבור את הקיר השלישי מומלץ שתשבור את הראשון והשני.

Jerald_Admonds

New member
ועם זאת

אתה לא חושב שאם הוא לא שבר את הראשון והשני הוא בכלל לא יגיע לשלישי? במילים אחרות אם הוא לא יודע על מה לכל הרוחות אתם מדברים הוא בטח שלא יידע איך לעשות את זה ואם הוא יעשה את זה אז רוב הסיכויים שזה בכלל לא יילך לו.. ואם הוא כן יודע איך לעשות את זה ועל מה אתם מדברים אז הוא מספיק כשר לעשות את זה... אתם יכולים להגיד לו איך שולטים ברוח אבל אם הוא לא יידע בכלל איך לעבוד עם אנרגיה קודם אז הוא לא יוכל לעשות בכלל שום נזק לעומת אדם מנוסה שמפשל ובטעות הורס עיר שלמה עם טורנדו. שי.

זוהי

New member
חחחחח - תודה.......

גם מקבלת פרסים..... לא משנה כמה מועמדים אני קיבלתי את התואר הנכסף האחת שג´סטין החליט שהיא מטומטמת ....... כולי צמרמורות.... יש זמן לנאום תודה? ד"שים , משהו? ולחלק האחר של מה שכתבת..... היא ביקשה הסבר כולל על תוצאות והכנות והתגוננות וכל שאר הדברים שצינת. ? לא - למה?.. אולי כי היא מודעת לכך אולי כי היא שאלה רק בשביל לדעת והאמת.....ממש לא משנה לי למה וכמה היא שאלה היו כאלה שענו לה - בכמה דרכים אנד אוף דה סטורי אהמ.....ומה שכתבתי, הכל צחוק לא להתיחס SזוהיS

nepthys

New member
העניין המעצבן הוא

שהיא לא. היא ביקשה לממש את המטרה שלה דרך כישוף בצורה הכי זמינה ומהירה שיש. וזה מעליב מכיוון שבמאגיה יש הרבה יותר מלהשיג מטרות שטחיות באופן מהיר וקל. ואסור שהציבור יראה את זה ככה..

זוהי

New member
אמ......נכון....אבל לא כל דבר שנאמר

בפורום לרעה צריך לקחת אישית...אני יודעת שזה לא מה שעשית, ו...גם אם היא תנסה, יש לי הרגשה שלא ממש ילך לה טוב, אבל גם זה דיי תלוי עדיין אני חושבת שיש לה מושג פשוט צריך לשאול אם זה מעניין והתשובה על הפולחן אישי והפסיכולוגיה היה דיי נכון רק שלא על כולם זה עובד וקשה להסביר את זה דרך הנט אמ.....מצטערת שזאת הודעה מוזרה ולא מובנת ליל"ט SזוהיS

Justin Angel

New member
מה?

אני בטוח לא הבן אדם להגיד את זה אבל עדיין. תנסי לכתוב כמו בן אדם נורמלי! עם שורות , פסקאות ומעט ניקוד נורמלי! את לא כותבת חמשיר , את כותבת הודעה שאנשים אחרים אמורים להבין.

זוהי

New member
!!!!!!!!!!!!!

אני מחרימה את כל סימני הפיסוק באשר הם! כמובן חוץ מסמני שאלה - הם כולכך ידידותיים הם סתם תופסים מקום לוקחים זמן ומכערים את הדף הוא ממש נראה מלוכלך הקמתי אגודה ג ם א ני נ גד ס מני פ יסוק לאלו שרוצים להצטרף למסע ההסתה נא ללחוץ על הקובץ המצורף תודה מראש זוהי

ללאאאא

אני איתך,אבל רק אם את לא מחרימה את הפסיקים!!!! את לא מתביישת??? פסיק רולז!!!!!

זוהי

New member
נכון סורי

הוא גם בסדר כל עוד הוא לא משתלט לי על הדף וגם אם הוא לא נכתב למעלה בעעעע זוהי מתחילה להתרכך בקצוות :)

BomberMan

New member
מה הקשר בכלל?

ג´סטין, מה הקשר של הגנה? מג´יק? כישוף? והלאה לגבי השאלה שנשאלה? לפי דעתי כל מה שנדרש זה בטחון עצמי, אם הוא לא ממש עוזר מה שצריך זה העלאת רמת האנרגיה שהגוף מקרין ובכך ליצור אווירה מאוד נעימה לאנשים הסובבים. והדבר אינו דורש הגנות וכל מיני כישופים. ואם המקרה כ"כ כ"כ קשה... אז עושים ניתוח פלסטי, כי כישוף במקרה הזה הוא מאוד מאוד מאוד קשה ומצריך ידע ואנרגיה רבה, זה כבר מתחום השאמאניזם... אצלהם כתוב שאפשרי לשנות צורת אדם לכל דבר רצוי, אפילו לחיה... אני לא יודע אם זה אמיתי, אבל נאמר באמונה של השאמאנים שהדבר אכן אפשרי. מדיאה גם אומר שזה אפשרי (ג´סטין בבקשה אל תגיב שום דבר על מדיאה בעניין הזה) וגם אומר שהצליח... אני לא יודע אם זה אמת או שקר, אבל אני עצמי מאמין לו. נראה לי שאלו הם הדרכים... או כמובן יש עוד דבר אחד - שטיפת מוח, שאני מאוד לא ממליץ, מכיוון שאח"כ זה נמוג ונגמר לא טוב לרוב :)

למעלה