שינוי

nepthys

New member
העניין הוא כזה,

היא ביקשה כישוף, מתוך חוסר ידע בנושא, ולכן מן הסתם שלהגיש לה אותו בלי שום חומר תיאורטי יהיה חוסר אחריות. במידה וההצעה שלך למשהו פסיכולוגי ולא מאגי תתקבל בעיניה, אז היא לא צריכה את המבוא לכישוף, מן הסתם.

Justin Angel

New member
או קיי

אהבתי את התתחלה שנאתי את הסוף. גם אם זה פסיכולוגי או לא היא יכולה להיקלע לאותם צרות שהיא הייתה נקלעת עם זה היה רצון אמיתי ללמוד מאגיה והיא התחילה במג´יק הזה.

Justin Angel

New member
בשם האלים!

אתה בור ועם הארץ בכלל במג´יק! בטחון עצמי? תגיד לי משהו, אתה על סמים?! אמרת כל כך הרבה שטויות שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. הגנה: שעובדים במאגיה ובקסם עובדים עם אנרגיות בכמויות שהגוף שלנו מאוד לא רגיל אליהם ולכן מומלץ שתהיה לנו מידה מסוימת של הגנה. שעובדים בכישוף עובדים דרך ישות מסוימת שיכול להיות שהיא תתעצבן ותחיליט לקרוע אותנו לחתיכות קטנות ובגלל זה צריך הגהב. כמו שאמרתי בהודעה קודמת שלי "אתה לא הולך לתת למישהו הוראות איך להפעיל פצצת אטום , שהוא לא יודע להפעיל טוסטר. אז באותה מידה אתה לא הולך לתת למישהו הוראות למג´יק שהם לא יודעים לעשות מדיטציה בסיסית". אני חייב להגיד את זה: זה פשוט הייתה תגובה חסרת תועלת בכל משמעות המלה. אתה לפי דעתי בור ועם הארץ בכל תחומי המג´יק בכל המשמעות של העניין. אם אתה לא מבין למה צריך לדעת את הבסיס לפני שהולכים לעשות את ההמשך אז זה פשוט עצוב.

BomberMan

New member
אתה אהבל ג´סטין

אם היית קורא קצת יותר טוב את מה שכתבתי, היית רואה שאני מדבר יותר על הצד הפסיכולוגי של העניין, והרבה פחות על מגי´ק... למעשה לא דיברתי כלל על מג´יק...תלמד הבנת הנקרא

star light

New member
בתגובה...

העובדה שאתה שוביניסט לא עזרה עדיין אני בת ובתשובה לשאלה שלך אני אומנם רק מתחילה אבל מדיטציה דימיון וכו אני יודעת ואני ממשיכה ללמוד ואם אתה לא רוצה לעזור לי אין לי בעיה אבל מה הטעם בזה שאתה יורד על כאלה שמוכנים

jewel666

New member
למה את בכלל רוצה לשנות צורה\מראה???

כלומר מה עד כדי כך רע לך אם מה שאת? למה, לאיזו מטרה זה מועיל??? חוץ מזה דברים כאלה די מסובכים ודורשים ניסיון וכמו שג´סטין אמר- אם אין לך שליטה על דברים פשוטים או שאת רק מתחילה לעסוק בכל העניין הזה את לא תוכלי להשיג את כל התוצאות האלה ודרוש הרבה זמן והשקעה... זה לא משהו פשוט... ג´ול666

Justin Angel

New member
אממ...

*ג´סטין מרים את היד וצועק "תבחרי בי! אני רוצה לדבר! אני! אני! אני!" למדתי מספר דברים על הסוצולוגיה של כל תחום המג´יק (לפחות בארץ) מהזמן שהייתי ראש האגודה. אנשים לרוב ינסו לשנות את המראה שלהם משתי סיבות: 1) הראשונה והיותר נפוצה זה בגלל שהם מחפשים קיצור דרך להיראות יפים (היופי הוא לא בעייני המתבונן). 2) לקבל הוכחה ממשית וקונקרטית שמג´יק זה אמיתי. בכל מקרה אני עושה את הדרך הארוכה במקום לקחת קיצורי דרך והולך לשומרי משקל (כבר 7 קילו!).

nepthys

New member
למה אנשים רוצים להרזות כל הזמן? :(

להיות שמן זה הרבה יותר יפה! אני בטוחה שאם היית חיי לפני כמה מאות שנים, היית גאה בעצמך עם ה-7 ק"ג האלו.

jewel666

New member
ג´ול מחבקת את ג´סטין ואומרת...

כל הכבוד על ה-7 קילו אבל אתם לא מבינים שבעולם הזה כל מה שאנשים עושים זה בשביל יופי??? תבינו שזה ממש לא חשוב... בסדר דבר ראשון כולם רוצים להראות נורמלי ולא כמו צפרדעים אבל מה שמשנה הוא זה הבפנים. ואני לא מבינה עד כמה אנשים רוצים ללכת רחוק כדי לשנות את מראם????? להתעסק במג´יק בשביל להראות יפים יותר?????? אלוהים עד איזה רמה הגענו פשוט אין מילים.... וג´סטין- כל הכבוד שאתה לפחות לא נוקט בדרכים הבזויות האלה והולך לשומרי משקל.... יש דברים יותר חשובים במג´יק מאשר להעלות את רמת האגו!!!!!! Jewel666

*אור הצפון אומרת לג´ול שהיא צבועה*

נו באמת...את יודעת ,ואני יודעת שמראה חיצוני קובע,וחשוב עד כדי אופססיה לפעמים,ולא חשוב כמה תשדירים של ערוץ שש נראה או כמה פעמים ג´ול תגיד שמה שמשנה זה הבפנים...סורי פשוט נמאס לי אנשים אומרים דברים שנשמעים טוב כי הם ממוסחרים מאוד יפה... נכון כולנו יודעים שמה שבפנים זה מה שמשנה ואז רצים ליקנות ליפסטיק(אה...טוב נו ...לא ג´סטין...) אבל בלי קשר-יו גו ג´סטין! יו קן דו איט-

wicca_sphere

New member
חולק על דעתך

למרות שאני בדרך-כלל מגיב רק על הודעות *מיסטיקה*, זה חשוב לא פחות: זה לא נכון שהמראה החיצוני קובע עד כדי כך כמו שאת אומרת. אני לא בוחר עפ"י המראה החיצוני, אלא עפ"י האופי!! ואני לא ממוסחר.. חחח.. אבל רק להעיר: גם לי יש גבולות

nepthys

New member
מה שמשנה הוא

מה לדעתנו מה שאופנתי הוא גם מה שיפה? למה אנחנו חייבים להרזות, כשפעם להיות שמנים היה גם להיות יפים ובריאים? לדעתי אנשים לא צריכים להרזות, להפך, אנשים שמנים יותר יפים, יותר חמודים, וטובים יותר במיטה..

morning star

New member
על שמנים ../images/Emo32.gif

טוב, בתור שמן בגמילה, יש לי מה להעיר. השמנה היא סימן לתזונה לקויה וחוסר בפעילות גופנית. הדבר תלוי כמובן במידת ההשמנה. הנוסחא הבסיסית והמוכרת היא גובה פחות 10 לקבלת המשקל הרצוי. כמובן שזה שונה בין נשים לגברים ותלוי במבנה גוף. טבלאות מדוייקות ניתן למצוא אצל כל רופא משפחה. מי שעובר את המשקל הרצוי עד 10 ק"ג הוא לא בבעיה רצינית וקלינית לא ממש נחשב לשמן. הבעיה מתחילה כאשר שוקלים יותר. ברפואה הדבר נקרא Obbesity. לרוב, אנשים שמנים הם לא בכושר טוב (אם כי ישנם יוצאי דופן מעטים) ומתעייפים לאחר פעילות גופנית קלה. בימי הקיץ גם מושפעים יותר מהחום. מאחר וה לא בכושר טוב, סביר להניח שהם לא משהו במיטה (מתעייפים מהר) אבל העדפות מיניות ויכולות מיניות הן דבר אישי לחלוטין שאיני רוצה להכנס אליו. להיות שמנים אף פעם לא היה ממש באופנה. "מלאים" כן... גם השמנמנה בציורו של גויה לא הייתה ממש שמנה, אלא "מלאה". מבחינה נוספת לא בריא להיות שמנים - עודף סוכרים ושומנים בדם עלול לגרום לבעיות רפואיות רבות, מבעיות ברכיים וגב עד לבעיות קשות במע´ הדם (מורידים ברגליים עד להתקפי לב ושבצים). רובם המכריע של התקפי הלב קורה לאנשים שמנים, גם סטטיסטית וגם מנסיון אישי יצא לי לטפל ביותר התקפי לב ושבצים אצל אנשים שמנים מאשר רזים (יחס של כמעט 7:1 ממה שאני זוכר). כך ששמן בהחלט לא בריא יותר, כמו ששזוף זה לא בריא. בעניין יופי - היופי הוא בעיני המתבונן והקשר למימדי גוף ואופנה הוא עקיף במקרה הטוב, לפחות לדעתי. כך גם הנחמדות. שלך הנווד

nepthys

New member
זה הכל תלוי לגבי מה שמן ומה מלא,

מן הסתם אדם שהוא *יותר מידי* שמן יהיה מוגבל לחלוטין.. אבל גם להיות עור ועצמות זה נורא ואיום, מבחינתי..

ממש ממש ממש לא התכוונתי לזה...

מי אמר על שמנים? לא היה לי אין לי ולא יהיה לי משהו נגד אנשים שמנים /שונים חיצונית מכל בחינה שהיא...אני יותר מדי-ליברלית פמיניסטית-מוזרה- בשביל זה מה שבכלל התכוונתי להגיד זה שזה צבוע להגיד שמראה זה לא קובע כי כולנו שופטים אנשים לפי זה אפילו בלי לשים לב,לא חשוב מה תגידו למרות שהשמנה,כמו עישון אפשר לתרגם כחולשה -באופי- סורי סורי סורי אם מישהו לא הבין אותי נכון

jewel666

New member
*ג´ול עונה לאור הצפון....*

תסלחי לי אבל אני לא יודעת מה בקשר לאנשים אחרים אבל אני בחיים שלי אף פעם לא יצאתי או לא ניסיתי להתחבר לבן אדם בגלל המראה החיצוני שלו... את כיתה ג´ אני כבר עברתי. נכון יש כאלה שיעשו הכל כדי ללכת אחרי צו האופנה להיות הכי הכי מושכים והכי יפים והכי רזים. אבל יופי זה עיניין של טעם. לדעתי היופי הוא במעמקי הנשמה (מנסה לא להיות פואטית כאן..) אבל בכל מקרה אני לא זאת שממוסחרת ואני לא רצה לקנות ליפסטיק כדי שאנשים ירוצו להגיד שאני נראית בזה טוב ויסובבו אחריי את הראש. אם אני ארוץ לקנות ליפסטיק-פריט לבוש- כל אביזר אחר זה כי אני אוהבת אותו וככה אני רוצה להראות לא משנה כמה מחמאות או לא מחמאות יביאו לי. נכון גם לי יש גבולות- אני לא אצא עם בן אדם שנראה כמו יצור מהביצה ויש לו את האופי הכי נהדר- כי באהבה יש שני מרכיבים- א- משיכה מינית ב- אופי. אבל אני בהחלט לא אמנע ולא אסרב שאותו בן אדם יהפוך לידידי בגלל מראהו.. ככה שאור הצפון- אני לא חושבת שאני צבועה כי ככה אני רואה את זה מהצד שלי... ודרך אגב- אני גם לא חושבת שרזה זה דווקא יפה- עובדה שכל החברים שלי (הבנים) היו דווקא לא ממש רזים כי אני לא חושבת שעור ועצמות בולטות נחשב ליפה.

למעלה