שינוי שלטון החוק

אשרת

New member
שוב פעם האופוזיציה..

כבר אחר חיים הביא לכם אתר שהוכיח שגם למפגלה שלכם יש אופוזיציה. בהחלט, קיומה של אופוזיציה היא אמת מידה לאמינות של גוף כזה או אחר. אני צריכה להסיק שאמינותה של כל הדמוקרטיות בעולם על הפנים משום שיש שם אופוזיציה?! ובשום מקום לא נאמר ששינוי היא מפלגה מושלמת וחסרת בעיות. אל תכניס לי מילים לתוך הפה.

ארח הביא אתר ישן ולא אופיזיציוני

ויש הבדל גדול בין אופוזיציה שלטונית לאופוזיציה מפלגתית.

אשרת

New member
ממתיק.

בכל מפלגה בריאה צריך להיות גם אופוזיציה אשר תבקר את פעילות ראשי המפלגה, ואני לא רואה בזה משהו לא תקין ולא רואה בזה שום דבר שמפחית מערך אמינות של גוף כזה או אחר. הוא לא ישן, והוא כן אופיזיציוני, אבל קצת נמאס לריב על זה כבר. לא משנה כמה פעמים יראו לכם את האמת בפנים, ואתם תמשיכו להתעלם מזה, כי זה לא מתאים לתפיסה שלכם. נמאס. אתה גם ככה לא בוחר שינוי, ולא קבלת מנדט מאף אחד לייצג אותו. אז אל תצביע לשינוי, תצביע לפרץ, ושלום על ישראל.

אפילו ארח כבר חזר בו והודה שהאתר

הזה הוא לא אופוזיציוני. אבל למה לא ללכלך אם אפשר, ומתי בדיוק טענתי שאני בוחר שינוי או שקיבלתי מנדט כדי לייצג את שינוי אשרת?

ריאליסט

New member
דווקא כל החברים שלי

שהצביעו לשינוי לא יצביעו לה יותר-כולם יצביעו לשרון. לכן סקר - כמה שהוא אינו מדעי,הוא יותר מדעי מהמושג "אנשים שאני מכיר". ולהזכירך-אף סקר שנערך 4 חודשים לפני הבחירות,לא מתימר ולא יכול לנבא את תוצאות הבחירות.כל מה שהוא כן אומר-זה את מצב הרוח של ציבור הבוחרים נכון ליום שבו נערך הסקר+טעות גימה של 4 אחוזים לכאן או כאן. לכן לא הייתי מציע להתייחס לסקרים ברצינות רבה מידי,ולא למה ש"החברים אומרים". ההערכה שלי ששינוי יורדת קשה בבחירות מבוססת על מדיניות:כשלון שינוי בקואליציה+התדרדרות במצב הכלכלי של חלקים ממעמד הביניים כתוצאה מהמדיניות האולטרא שמרנית של ביבי ושל שינוי+הקמת מפלגת שרון.

אשרת

New member
גם עם הערכות שלך לא קונים במכולת.

בשורה התחתונה, מה שקובע בסופו של דבר , זה יום הבחירות. כל השאר זה סתם ספיקולציות והעברת השעמום זה הכל. החברים שלי לא מייצגים כלום חוץ מאשר את עצמם, וכנ"ל החברים שלך. זה הכל.

ETZ301

New member
הסטורית ה"נגד כל הסיכויים" של שינוי

ב99 הסקרים הראו מנדט 1 שינוי סיימה עם 6 ב2003 הסקרים הראו 5 לשינוי שינוי סיימה עם 15 אם אני חא טועה הסקר האחרון של מעריב מראה על 7?

כולם צריכים לשמוח לנוכח קריסתה של

שינוי, שינוי היום היא המפלגה השנואה ביותר על האזרחים והמזוהה ביותר עם מדיניות כלכלית חסרת חמלה. השמחה היא מהלב זה מגיע לשינוי שתתרסק ולא תקום

עדיין צריך לשמרה כאופציה עתידית

עם כל סלידתי ממדיניותה הכלכלית של שינוי, ואני לא אומר זאת בציניות, אני עדיין לא חושב שצריך להעלים אותה כליל מהמפה הפוליטית, כי אני בדעה שתמיד יש להשאיר אופציות פתוחות לכל מקרה שלא יהיה.

זאת מפלגה פלגנית

אומרת לא לדתיים ,לא לשכירים ,לא לעניים ,לא לחלשים רק לעשירים אף אחד לא צריך מפלגה כזאת קיבלו 700000000ש"ח מה עשו איתם ?? מפלגה סחטנית וברמות יותר קשות אפילו מהחרדים .

ronen1981

New member
כל מפלגה מקבלת תקציב

לצורך בחירות ,לשינוי במקרה יש גם עודפים מהבחירות הקודמות.

בני ברק

New member
שינוי שינתה את שלטון החוק

בבחירות הקודמות שינוי היתה באופוזיציה ויכלה למכור לציבור כל מיני לוקשים, הבעיה היא שבמערכת הבחירות הקרובות היא צריכה להביא "קבלות" על מעשיה לטובת הציבור. ראשי מפלגת שינוי טוענים שהם רוצים שהציבור יבחר בהם כי...הם ילחמו בשחיתות, הלו... מפלגת שינוי היתה שותפה למפלגת הליכוד שלטענתה מושחת...אז איך בדיוק היא תיפעל נגד השחיתות בעתיד מה שהיא לא עשתה בעבר? האם מפלגת שינוי לא ישבה בתוך ממשלה עם שרים וסגני שרים ללא צורך? ואם שינוי הבית של מעמד הביניים, עם מי היא תשב בקואליציה? יו"ר מפלגת העבודה עמיר פרץ שטוען שהוא ידאג לעניים ולחלשים כלכלית? או ליושב ראש הליכוד שיבחר-בנימין נתניהו סילבן שלום שאול מופז שטוענים שהם יטפלו שלא יהיה עני אחד בישראל... או עם אריאל שרון שאומר שלאחר הבחירות הוא יתמקד בטיפול בעוני? אני אומר שצריך לבחור את המפלגות לפי מה שעשו בשנים האחרונות, מי שמרוצה משותפות של שינוי-ליכוד-מפד"ל-האיחוד הלאומי-העבודה שיצביע עבורם. מי שלא יבחר ביח"ד או בש"ס....

הקואליציה הציינת כאן לא קמה מעולם

מעולם לא היתה קואליציה משותפת של שינוי-ליכוד-מפד"ל-האיחוד הלאומי-העבודה.

בני ברק

New member
תעשה רענון לזיכרונך

איזה מפלגות ישבו יחד עם אריאל שרון באותה ממשלה? (לא מחייב שכולם יחד) מפלגת הליכוד מפלגת שינוי מפלגת המפד"ל מפלגת האיחוד הלאומי. לאחר מכן----- מפלגת ליכוד מפלגת העבודה מי תמך מבחוץ באריאל שרון ובליכוד? מפלגת שינוי מפלגת יח"ד

כתבת ואני מצטט

" מי שמרוצה משותפות של שינוי-ליכוד-מפד"ל-האיחוד הלאומי-העבודה שיצביע עבורם."

למעלה