שינוי נכשלה.

kgjghy

New member
לא בגלל זה מצביעים בעד 'המפלגה

הגדולה', אלא קודם כל בגלל שהיא שחררה אותנו מהסיוט של הטרור היומיומי בזמן שח"כים של שינוי התחברו ל'יוזמת ז'נווה' ולפיד חיבל במאבק בטרור. ואם את מנסה לקחת קרדיט על המעשים הטובים של המפלגה הגדולה אז תקחי אחריות גם על הדברים הרעים שהיא עשתה. יש בממשלה אחריות קולקטיווית ואת לא יכולה להגיד 'זה הליכוד, זה לא אנחנו'.
 

אשרת

New member
תגובה.

בוא תסביר לי מה הקשר בין התגובה שלך למה שאני אמרתי. הוא לא רוצה לבחרו בשינוי ? שלא ייבחר אם זה לא מתאים לו. טכנית, אי הצבעה, או השמת פתק לבן, היא שוות ערך למפלגה הגדולה , אני אפילו לא ציינתי את שם המפלגה. מעבר לכך, אני התייחסתי לסוגית ההצבעה של חברי שינוי. לא חובה להגיב על כל הודעה ולהופיע בכל שרשור.
 

urithe one

New member
את טועה אשרת

ברגע שאני לא מצביע אני לא מצביע נקודה! ברגע שאני שם פתק לבן אז אני מצביע למפלגה הגדולה בכנסת. אין לי שמץ של ספק שאתם תומכים במפלגתכם, ואין לי שום בעיה עם זה. אבל אתם מדקלמים הצהרות והבטחות בלי לבדוק בתכלס מה השתנה וזה מעצבן! בתור פעילים במפלגה הלוואי שתעשו משהו ותפנימו את התגובות הרבות של המאוכזבים ואולי בכנסת הבאה נראה משהו חיובי יותר משינוי.
 

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

חוץ מאשר לקוות שאתה תמצא את הבית הפוליטי שלך ותהיה שלם עם זה, אין לי מה להוסיף. אני לא נוהגת לדקלם כלום , אבל כן הביאו לך פה לינקים לכמה דברים שכן נעשו על ידי שינוי, אם אתה מעדיף להתעלם מכך, זכותך המלאה. ואכן, גם אני מקווה שבכנסת הבאה, נהיה מעילים יותר.
 

yosep nanon

New member
שינוי לא נכשלה היא דווקא הצליחה

בגדול , אם לומר את האמת שינוי האמיתית זה פורז הוא הקים את המפלגה ,הוא זימן את לפיד בשעתו ששינוי כמעט ולא עברה את אחוז החסימה. פורז הוא בעל דיעות קפיטלסטיות קיצוניות וידוע כמחוקק הפועל למען עשירי המדינה. אומנם שינוי נכשלה כשלון חרוץ בכול מה "שהתיימרה" להיות דאגה לשכבות הבניים מאבק בכפייה הדתית , הפרדת דת מהמדינה. מחד גיסא אבל מאידך גיסא ההפרטה במשק פעלה במלוא הקיטור , המשפחות העשירות במדינה התעשרו יותר והתעצמו יותר, הרווחים שלהם גדלו , נחקקו חוקים המטיבים עם בעלי ההון . ובזה שינוי (פורז) הצליח יפה מאוד בשקט ומאחורי הקלעים. אז שלא יעבדו אליכם!!!
 

דנה1233

New member
שינוי לא רצה על הדגל הכלכלי

עם כל הכבוד. אלא על הדגל האנטי דתי. לפני כשנה שודר בערוץ שמונה הסרט התיעודי על הנשים העגונות, שעורר סערה רבה. שלחתי מכתבים לכל חברי הכנסת של שינוי (בין היתר) והתשובה הנפוצה שקיבלתי הייתה- עם 15 חכים, לא ניתן לעשות את השינוי. צריך כוח יותר גדול בשביל זה.... מפלגות אחרות מטרפדות, אנחנו עושים ככל יכולתנו, וכו'. היו סוג התשובות. אז, אוליי עכשו, עם 3-4 חכ"ים, תוכלו להביא את השינוי המיוחל. בהצלחה!
 
למעלה