שינויים במשחק

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

davidiy15

New member
------זהו זה..----מצאו את הכסף כברר

מעניין איפה הוא היה???

מנהלים ליתעור תנו רמז ושימו בירושל

איזה מעפניים אתם איך שמוצאים תכסף תנו כבר תרמז הבא מה ניסגר איתכם מנהלים תיתעוררו

מנהלים ליתעור תנו רמז ושימו בירושל

איזה מעפניים אתם איך שמוצאים תכסף תנו כבר תרמז הבא מה ניסגר איתכם מנהלים תיתעוררו

InnocenceLost

New member
רמאות...

אני הייתי שם ומסתבר ש2 העורכי דין שמצאו את הכסף כביכול עוד הגיעו לפני הזמן ומצאו את המעטפה וישר כשהמשחק התחיל הוציאו אותה לא עברה חצי דקה מאז שהתחלנו לחפש והם מצאו! לא פייר.

k1235

New member
אל תעשו את הטעות הזאת..

אל תעשו את הטעות הזאת ואל תוותרו על ימי שישי ושבת זה הימים שכולם יצאו מהבית לחפש משפחות שלמות וכל הארץ תצא לחפש את זה בימי חול רוב האנשיםפ בעבודה אם תוותרו על זה תעשו את הטעות הכי גדולה של המבצע הזה.. וגם להחביא עוד מעטפות ריקות זה כבר מגעיל והורס את הטעם למשחק אמרתם שזה לא חפש את המטמון פשוט צריך לבוא למקות ולמצו אאת המעטפה ליד השדרנית אתם פשוט סותרים את עצמכם..!

הייתי והם מצאו את הכסף לפני הזמן!!!

ראיתי איך שניהם מסמנים אחד לשני עם הראש ועם החיוכים ועם הידיים בסביבות רבע ל-2 שהם מצאו את המעטפה אז למה מהם לא לקחו?! כי הם פשוט היו קצת יותר חכמים ומיד ב-2 הלכו ולקחו את המעטפה שהם מצאו לפני. וגם כי הם כביכול עורכי דין( ממתי עורכי דין לובשים ג'ינס?!) אז תפוז צר לי לבשר לכם אתם גרועים! הכי חשוב לקחת את הכסף מקטין אבל אל מעורכי דין שיכולים לתבוע אתכם באבי אביכם! וגם הרמז שנתתם אינו מדוייק, אין מערכת עיתון ידיעות אחרונות בבנין הנ"ל. יש מערכת עיתון כוסטי ברוסית.

moshavnikit

New member
יש שם

אנחנו עלינו לקומה של זה, ורשום ליד המעליות. זה בקומה 10 אם אני זוכרת נכון

yunger

New member
הבהרה

המעטפה לא נמצאה לפני הזמן. חשבנו שאנחנו יודעים איפה היא אבל חיכינו עד 14 ( שזה השעה 2 רק אחרי הצהריים..) כמו כולם, ובשעה שניתן האות הלכנו לאיפה שחשבנו שזה וצדקנו... יכול להיות שעוד לא היה פרק על זה בטלנובלות ולכן לא ידעת שאפשר טיפה להתאפק ואז לזכות.

Fairywitch

New member
אז איפה זה היה? על זה לא עניתם-

לא כאן ולא כשהיינו שם. כאילו מישהו ייקח לכם אחוזים אם תגידו איפה בדיוק מצאתם את זה...

Fairywitch

New member
אלא אם כן לא מצאתם אתזה, וזה

פשוט היה אצלכם בכיס כל הזמן. או זה או שהיה לכם מידע מוקדם. שני עו"ד יוצאים באמצע יום עבודה בשביל 550 שקל

למה בלי שישי שבת

כל השבוע אני עובדת חוץ משישי שבת... חיכיתי לסוף שבוע ומתי מסתיימת התחרות

למעלה