שינויים במשחק

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

שחר 0 2

New member
שני שאלות שמפריעות לי!

למה להוריד את הסופ"ש אני חייל ואני בדרך כלל לא יהיה בבית באמצע השבוע אז למה שאנחנו לא נשתתף!!! למה להוריד את שישי בשבת גם ככה לא נראה לי שאני אשחק אבל שישי זה חשוב וגם אנשים בבית שעובדים יכולים להשתתף ומתי תעשו בפ"ת???? ת"א זה שעה מפ"ת בשעות שאתם בוחרים יש מלא פקקים אז תבואו לפ"ת וזהו!!!

מצדי שיחנקו אם הכסף אני אפילו לא...

מתאמצת ליסוע עד למקום של הכסף וגם לא התאמצתי כי אתם אתר חרא ומה שבטוח אלה שמצאו את הכסף הם משלכם!!!

obscura

New member
יאללה שילכו קיבינימט

כושל האמאמא של תפוז. מתזזים פה אנשים מסכנים בשביל למצוא כמה פרוטות...

RaZiK4

New member
מציעים לך כסף

אתה לא חייב לקחת, אף אחד לא חייב. ולא "מתזזים" אותך, אומרים לך לאן ללכת אם אתה רוצה את הכסף. אם ללכת או לא-זה כבר בעיה שלך, תיזוז שלך...

obscura

New member
תגובה

אף אחד לא אומר לך לאן ללכת... רומזים לך לאן - אתה עלול לטעות. חוץ מזה, משפילים פה אנשים שנוסעים למקומות האלה, ומחפשים בכל חור אפשרי... שמעתי שאתמול אנשים חיפשו בפתחי ביוב ואפילו באנדרטה לזכר רבין... בושה וחרפה. רק חסר שיעשו את זה ביד ושם.

RaZiK4

New member
תשמע

האנשים האלו גם יכולים יפה מאוד לוותר על זה ולהגיד שהם לא צריכים את זה-בדיוק כמו שאתה אמרת. אבל הם החליטו שהם נוסעים ורוצים לחפש את הכסף, הם יודעים שחלק מהמשחק זה לחפש אז זה כבר בעיה שלהם, התיזוזים. זה חלק מהמשחק. צריך להבין את הרמזים/לחכות לשעה בה נחשף המקום ולהתחיל לחפש. אם לא הצלחת להבין את הרמז-בעיה שלך, אף אחד לא אומר לך "לך ל....".

obscura

New member
קיבלתי את תגובתך

אני אשאר בבית - ותפוז ימשיכו לדפוק אתכם בתחת.

back again

New member
לא מבין כלום - עזרה בבקשה

במקום אחד כתוב שהמשחק בתשע בבוקר. באחר בשתיים בצהריים. ובכל מקרה אני לא מצליח לראות את השידור של היום למרות שכבר אחרי 2 ותפוז הוא אתר הבית שלי.

למעלה