שינויים במשחק

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

davidiy15

New member
רציני??כנס שנייה אם היית שמה..

אז איפה היה המקום אם היית שמה??

lightflake

New member
זה לא מכור האנשים האלה פשוט לקחו

את המעטפה לפני הזמן המותר והביאו אותה לשדרנית רק כשהחל המשחק. אם זה היה ילד היו לוקחים לו את המעטפה אבל אלו היו שני עורכי דין נראה לך שהם יסתבכו איתם???????

moshavnikit

New member
אני לא ראיתי את זה

אבל זה היה נראה מוזר, איך הם מצאו את זה כ"כ מהר? הם אפילו לא ענו איפה זה היה
מעצבן שאנשים שלא גולשים בתפוז לוקחים את זה, צריך לעשות משהו שאולחי מי שמתכוון לבוא צריך להרשם יום לפני, נותנים לו אישור שהוא מדפיס ובא איתו. הכי באסה אם סתם עוברי-אורח לוקחים את זה. כמו מה שהיה אתמול, וכמו העורכי דין שבכלל מישהו שלח אותם :0( עלה לי ולאחותי 60 ש"ח הנסיעות, בקושי התחלנו לחפש

marinush rinush

New member
נכון! גם אני הייתי שם היום!רמאות!

אני גרה בהדר כמה רחובות מאיפה שהשידור היה - מהנבאים, ובאתי עם חבר שלי בדיוק איזה 5 דקות לפני 14:00(ראיתי ששני בחורים עומדים מאוד קרוב למנחה מרוצים כאלה וזה.. ועוד כמה אנשים שהיו מסביב בסביבות ה-20 איש פחות או יותר) ובדיוק ב14:01 הם התחילו ת'משחק ... עברו ממש 2 דקות.. אולי דקה וחצי ואז אני שומעת בנות שלידי( שגם חיפשו) אמרו: "זהו! מישהו מצא" ואז התקרבתי יותר לכיוון המנחה נעמדתי קרוב וראיתי שזה אותם השניים שעמדו ממקודם עומדים עם המעטפה המפתוחה שמחים מחיוכיים.. בואנה לא היה לי מושג שהם עורכי דין כי הם באמת היו לבושים בגי'נס רגיל כזה וזה ונראו רגילים.. אבל מה שכן זה היה מאוד מוזר כי המשחק בקושי התחיל ואחרי 2 דקות הם "מצאו" את זה!!! איך זה יכול להיות!? ועוד אנשים אומרים פה שראו אותם מוצאים את המעטפה רבע שעה לפני הזמן(!) ומכניסים לכיס ושהם הוציאו את זה אחר כך כשהמשחק התחיל.. זה אפילו נשמע הגיוני כי הם מצאו את זה מהר מדי! אקיצר המשחק הזה מכור לאללה אל תלכו אתם סתם מבזבזים את זמנכם היקר! תודה לאל שזה היה בשכונה שלי אז עברתי ברגל כמה רחובות וזה ולא הזיז לי.. אבל אם אתם מגיעים מערים אחרות בשביל הכסף , אז באמת שלא שווה לכם! תוותרו! עצה ידידותית בשבלכם!! הכול מכור והכול סתם רמאות ותפוז הם סתם חרא ושקרנים לא מקיימים את החוקים של עצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום טוב לכולם... ואל תיהיו פראיירים...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צודקת!! שישלחו לכולנו 1100 ש"ח

לא ראיתי שהכניסו את המעטפה לכיס אבל ראיתי לפני זה בערך ברבע ל-2 ע"פ חיוים בין השניים ותנועת גוף שהם מצאו את המעטפה. אם שולחים לאור את הכסף אז למה שלא ישלחו לכל מי שהיה היום?!

yunger

New member
שלום מרינוש.

רק בגלל שיש לי הרגשה שאת מרגישה מקופחת אני אכתוב ואסכם לך שוב את התגובות שלי לפורום כדי שתבינו שהמשחק לא מכור: את הרמז פענחנו כבר אתמול ( גם כי הוא לא היה קשה וגם כי כולם פה כותבים את מה שהם חושבים ואחרי זה מתפלאים שיש עוד הרבה אנשים ליד המעטפה...). בערך רבע שעה קודם ירדנו לרחוב כדי לראות אם כבר יש התקהלות ואם המנחה נמצאת כדי לדעת אם בכלל צדקנו. כשראינו שמתחילה התקהלות במקום ניסינו לראות אם אנחנו רואים את המעטפה כי, כזכור ילדים, אסור להתחיל לחפש לפני הזמן. היה לנו מקום שחשבנו שאולי זה שם ולכן נעמדנו קרוב אליו כדי שנהיה הראשונים שמחפשים שם, ובהינתן האות בשעה 14 ( שזה 2 רק אחרי הצהריים ) פשוט התחלנו לחפש איפה שחשבנו שזה היה ואכן זה היה שם, לכן זה נגמר כ"כ מהר.... אנחנו קצת יותר גדולים מכם וכנראה ( לפי התגובות פה ) קצת הרבה יותר חכמים ולכן השכלנו לחכות עד השעה היעודה ( שזה במילים אחרות עד שהמנחה אומרת מותר..) ואז התחלנו לשחק כמו כולם. עכשיו תסבירי לי בדיוק איפה פה הבעיה.... בהצלחה בפעם הבאה.

etii2

New member
שינויים במשחק

שלום לכולם להלן מספר שינויים שבקרוב יעלו בעמוד המשחק: 1. המשחק יתנהל בימים ראשון עד חמישי, ללא שישי שבת. 2. נוסיף לכם הסבר שמדבר על כך ששעת חשיפת המיקום היא שעת תחילת המשחק. 3. לפעמים נחביא יותר ממעטפה אחת ותצטרכו לאתר את המעטפה הנכונה. יש כאלה שיצאו לדרך? איתרתם את המיקום של היום? מקווה לראות אתכם אתי

lightflake

New member
נשבע לך הם היו שני עורכי דין תראי

את השידור החוזר עוד מעט באתר

moshavnikit

New member
למה אתה לא אומר איפה זה היה?

אולי שפשוט אחד מהמנהלים יגיד לנו איפה זה היה? זה המעט שאנחנו רוצים לדעת

davidiy15

New member
זה מגדל ארמון?..כי כמה תגובות

לפנייך מישהו אמר שזה היה בארמון משהו..

eliork

New member
כוסעמק ערס!!!!!!!!!!!!

אם הייתי עכשיו בארץ ולא בחול אצל אבא שלי הייתי לוקח 1100 שקל כועמעמעמעמעמעממעמעמעמעמעממק

למעלה