האם זה במיקרו מישום שבמיקרו הכל מיתגמד מעוף
א אקסייטרית New member 8/10/06 #21 אצלי כלום במיקרו רק במקרו.. אם אני פותחת למישהו תאמין לי שתוכל לראות פנורמה תלת מימדית..ממנו. מעוף...יש כאלה שהם כל כך גמדים ......שגם טוסטר אובן לא יקווץ להם.
אצלי כלום במיקרו רק במקרו.. אם אני פותחת למישהו תאמין לי שתוכל לראות פנורמה תלת מימדית..ממנו. מעוף...יש כאלה שהם כל כך גמדים ......שגם טוסטר אובן לא יקווץ להם.
M maof New member 8/10/06 #27 זה דבר שמשתנה ../images/Emo13.gif אם הופכים ת'משקפת הכל הופך למקרו ולכן הכל בעיני המתבונן מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/10/06 #28 ../images/Emo6.gif יופי...הושפרץ לי האורז...ל-4 כיווני אויר...חחחחחחחח
ש שלגיה 13 New member 8/10/06 #39 מנסיון....../images/Emo3.gif מחשבות זדוניות גם מתקיימות...לפרטים חחחחח
מ מצוטטת New member 8/10/06 #52 ../images/Emo12.gif{../images/Emo6.gif, ותפסיקי לגרור לי}../images/Emo123.gif
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/10/06 #62 מי בכלל רוצה... להתיר ת'עונג של העוגן...מתי הוא מקפץ לו למים מושפרצים?
מ מצוטטת New member 8/10/06 #16 Aני מוכנה לשים גם ת'לבלב הכבד ראות הסילקון ש'לי אפילו ת'מעי {הרגיז מה לפ'מים} רק תזקירי לי מי את....
ש שלגיה 13 New member 8/10/06 #64 רגע רגע רגע.... שמת סיליקון בסוף? מתי אפשר למשש? אני....אני...ה|בלונד ה| עם ה ....זוכרת?
מ מצוטטת New member 8/10/06 #70 Bטח לבסופו לא היתה לי ברירה והם זקורים לתפארת אוחחחח ה ונצ'יק יתענג........