שימו לב

maof

New member
אם הזכויות אני כבר אסתדר...

לגבי הגביה אני משאיר ת'אופציות פתוחות מעוף

הידעת ש...

יש נשאים, שאין עליהן קופצות בכלל... {טוב נו...אולי איזו עיזונת אוטיסטית שהחליטה לגזום ת'דשא } ויש נשאים...שגם מבחנות מסרבות להם :)) מסקנה...{יש יותר מדיי מיקמיקונים צפים בקולותיהם בעולם האבוד}

d a n i e l s 5

New member
GOOOOOD, כמה זה נכון|!

מעניין שהגעת דווקא היום :) נעלמתם משהו ...... גנדי הזה.......היה חכם ! תודה.

שלגיה 13

New member
שאלה נהדרת....

הידיעה משחררת. הידיעה שכל מחשבה שעולה במוחינו היא "משוחדת", מבוססת על נסיון העבר ומוסכמות חברתיות. ברגע שנהיה מודעים לכך, האמת תצוף, ואנחנו נהיה שלווים וטהורי מחשבה. "הטהרות התודעה היא שלוות הלב" (קרישנמורטי, חיים של תבונה).

Ima Adama

New member
זה פשוט :)

נסה להיות מרוכז אך ורק בעשייה של הרגע הזה ולא שום דבר אחר, כך נוצר מצב שאתה לא חושב על העולם ומרוכז בעשייה של אותו רגע בלבד, כל סוג של פעולה מרוכזת היא בעצם מדיטציה לשמה וניקיון המחשבה.

שימו ../images/Emo23.gif

יש בי המון מחשבות זדוניות ולא הזויות.. לפעמים חלומות מתגשמים להם...{מיקמיקון מקולר- מחזה מלבב.} וממש לא סתם... מודעת להרגל מגונה שיש בי... שהופך למעשה ברבות הימים...

|מחייכת|

אבל חיוך של ....... אממממממממ......עילוי כזה... מח משובש. משהו הולך להתמנגל לו כאן... וממש לרגליים שלי :)) צ'כה שטיח לדלת?? צ'כה שומר סף למזוזית?

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

בד"כ בד"כ
לא הערב! הערב הבודי{של המעי הרגיז ש'לי} זקוק למנוחה ביציע

מצוטטת

New member
דווקא

הגZים של אתמול{זוכרת, נכון?} נרגעו לי החשש עכשיו שלא יתקוף לי "שלשול" ואז, ההשפ3ה את יודעת .... למלי לתנת מחZה
י לבעלי חושחשים
אבל דונט Y דואגת {יודעת ש'את לא
} גם לזקרוני יש סבלנות!
טוב תVי ביס...ע"ח הת'ייחסות לפחות

קחי...

מהר ביס ותעבירי חזרה... אני באמצע של המתח של ה
פה... ואני...תמיד בונת על זקרונך הלא מתועתע
חייבת
במיידית...מה יגליץ' לי לצינור הנכון

למעלה