שימו לב

deisy

New member
לא רועי מותק

זה לא הדגר... זה הרבה מעבר לדגר.. זה יחס אנושי, זה הערכה לדברים ... זה להגיד משהוא מצד אחד ולא לעשות אותו בעצמך... זה לתת למישהוא מכל הלב אבל לקבל חוסר הערכה בתמורה... אז לא, זה לא הדגר, הגדר אולי היה הטריגר אבל עדיין, יש דברים שפגעו בלי קשר לדגר... ונחמדשאתה יודע אותיות לטיניות.. אני ממש לא זוכרת כלום

Hasselblad

New member
אני אגיד לך איפה אני כן רואה את זה

שאנשים שלא מכירים את הפרטים, לדוגמא ורק לדוגמא קים שהבינה מרוח הדברים שאנחנו לא נותנין מקום לאנשים שלא מברה..... גם אם זאת לא היתה כוונתה של שרון.... זאת לא הפעם הראשונה ולא הפעם השנייה שהיא מנסחת הודעה בצורה כזאת בפורום בה הדברים מתפרשים ככה. אני יודעת שאני לא היחידה שמרגישה את זה ברוח הדברים, רועי השיחה פה היא הרבה מעבר לדאגר.... זה רק פיקסלים.... ורק משחק. הכוונה פה היא הרבה מעבר למשחק.. היא לרוח הדברים והאווירה. אני מתנצלת אם דברי היו חריפים. נפגעתי ואף נפגעתי מאוד, הרגשתי צורך להתגונן,

P o o f i

New member
אין בעיה שעירבת אותי ../images/Emo13.gif

באתי להתערב בעצמי.
למרות שלי אין שום קשר אישי לזה, מהצד זה נראה באמת כמו חוסר הערכה. אני יודעת שסיוון, גלית, איריס וכל המשפחה נותנות מכל הלב ועוזרות המון (אפילו לי, ואני בכלל לא באותו שרת איתן!). אני חושבת שזה קצת לא במקום לבוא ולהגיד שאת מרגישה מנודה ולא שייכת, ושאף אחד לא נמצא שם בשבילך. מההיכרות הקצרה שלי עם סיוון, אני יודעת שהיא לא נוטה למנות ולהזכיר לאנשים את הדברים שהיא עשתה בשבילהם, אבל העובדה שהיא עשתה את זה בשרשור הזה, מראה עד כמה זה פוגע. וכן, אני יודעת שאני לא קשורה, אבל אני מאלה שלא שומרים את הדעה שלהם לעצמם.

Hasselblad

New member
העלת לי דמעות של אושר בעיניים ../images/Emo99.gif

כבר אמרתי לך באיזה שירשור שהתאהבתי בך וירטואלית לא? אה כן בשירשור שכל חבר פורום רשם על האחרים. ואחרי המפגש זה כבר לא רק וירטואלית

deisy

New member
ועכשיו גם תוכן אולי ../images/Emo3.gif

תודה
לאנשים כמוך פשוט כיף לתת ולהעניק ולהיות שם בשבילם!

MSF GMs

New member
שימו לב ../images/Emo23.gif

לאחר מחשבה מעמיקה, החלטנו שצריך לתת הזדמנות לנושא שחוזר ונפתח על גבי הפורום (בעיקר בתקופה האחרונה) להסגר על גביו. אנחנו מודעות לעובדה שהנושא הוא נושא רגיש ולא נעים לאף אחד מהגולשים בפורום, אבל נכון שההרגשה של הגולשים פה תבוא לידי ביטוי. אנחנו שומרות לעצמינו את הזכות הבלעדית למחוק פרטנית כל הודעה שלא תעמוד בקו אחד עם חוקי הפורום או תפוז. כל דבר, גם אם הוא לא נעים, אפשר להגיד בצורה מכובדת ומכבדת. קחו את השרשור הזה כקתרזיס, רוקנו את הרגשות השליליים ועברו הלאה, חזרה לפורום המגובש והאוהב שאנחנו תמיד.

miss_t

New member
שרשור מיותר לחלוטין../images/Emo88.gif

מה זה משנה איפה משחקים ובאיזה שרת ועם מי ולמה? מישהו פעם שפט מישהו אחר על גבי הפורום שכל הנושא הזה נפתח בצורה כזו ?

למעלה