קים (זה קצת ארוך, אל תבהלי),
למיטב הבנתי, מה שאנחנו רואים על פני השטח כרגע הוא לא הסיפור המלא (כמו שנראה לי שכבר כולם הבינו), ופרטים מסויימים, שמן הסתם ישארו פרטיים, הם שגורמים לכל הסיפור הזה להכאיב כ"כ לכל המעורבים. מכירה את הסיטואציה שבה חבר אומר לך משפט, שמהצד יראה כחסר משמעות (לטוב או לרע), אבל בשבילך יש לו משמעות מיוחדת? אני מניחה שזה העניין פה, הפרטים הכי קטנים שנאמרים יכולים להיות בעלי משמעות עמוקה לכל אדם, ואת המשמעות הזו לאו דווקא היית רוצה לחלוק עם אחרים. תסכימי איתי שאם באמת מדובר במשהו בסגנון, ואמירה שכזו הייתה משנה איכשהו את דרך ההתייחסות אלייך מצד חברים אחרים, היית רוצה "להגן על עצמך", ולא מכיוון של לפגוע בצד האחר, אלא להסביר את שלך. That being said, דווקא מתוך ההיכרות עם החברות שלנו (שאת תסכימי איתי שלא באה מתוך "מעמד בפורום", וגם אם כן - ה"מעמד" הזה לא נוצר סתם, וכולנו יודעים כמה הבחורות האלו מביאות איתן, מבלי לצפות לשום סוג של תמורה), אני יודעת שאם הן נעלבות מסיטואציה במידה הזו, כנראה הגיע הזמן לתת להן לשחרר את מה שמפריע להן, ואני גם יודעת שהעניין פה הוא לא לצבור פופולריות או להוריד פופולריות של מישהו אחר, כי אפילו מהסיבה הכי שטחית - הן פשוט לא צריכות את זה - ומעבר לזה, הן לעולם לא יעשו דבר כזה, כי זה לא הן. המטרה של סיון, איריס וגלית פה היא לא לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ, ואני אומרת את זה מבלי להכיר את פרטי האירוע, אלא להסביר את עצמן בכל הסיפור הזה, ולא מול שרון (במקרה הזה), אלא מול חברי הפורום, שלראות את הפרטים האלו רק מצד אחד יכול לגרום להם לפתח דיעה שהיא לאו דווקא אובייקטיבית.