שימו לב

deisy

New member
קים

אני לא אעלה על גבי הפורום למה נפגעתי משרון. לא עשיתי עליה עליהום ואם תשימי לב לא רק אני וסיון כתבנו לה... לכל אדם יש את דעתו ואת האינטרקציה שלו עם אדם אחר, זה ששרון בחרה לבחור טון דיבור מסויים על מנת להעביר את דבריה היא "ילדה" גדולה וכנראה יודעת מה היא עושה... מספר הפעמים ששתקתי בפורום הוא רב מאוד ונעשה על מנת להשאיר את אוירת הפורום טובה ונעימה.. הפעם כבר הרגשתי שזה המקום להסביר את עצמי כי דעתם של אנשים *עלי* משתנה בעקבות דברים של אנשים אחרים כדוגמאת שרון ולזה אני לא מוכנה! אין פה עניין של מקובלות וותיקות או השד יודע מה, שרון ותיקה פה בטח יותר ממני, אבל אם יש אנשים שתומכים בדעתי דווקא כנראה שהחויות שלהם קרובות יותר לשלי... (ולא, הם לא אחיות שלי..)... אני לא אעלה על גבי הפורום את הסיבה שממנה נפגעתי משרון, מצטערת לא מוצאת לזה מקום... את יכולה לעשות כרצונך, את לא צריכה לגבש דיעה על סמך דיעה שלי או על סמך חויות שלי, תחווי את החויות שלך ותגבשי דיעה בעצמך, הרי מה שאני לא אהבתי בכל ההודעות האלה זה שאנשים גיבשו עלי דיעה על סמך דיעה של מישהוא אחר ולכן לא אעשה זאת בעצמי. זכותי להפגע ממנה, אם לה באופן אישי יש משהוא להגיד לי היא מכירה את הדרכם לעשות זאת, על גבי הפורום אין מקום להשמצות של שרתים או של שחקנים בשרתים מסויימים.

~אין לי כותרת~

גלית, אני משרשרת אליך פשוט כי את האחרונה בשרשור כרגע, אבל זה מופנה לכולם פה. בהתחלה התעלמתי מהשרשור הזה, אח"כ הלכתי לחפש את מקורות הבלאגן. לא מצאתי, בחיי. בהודעות עבר בפורום מצאתי התייחסות חיובית מפרגנת ועזרה הדדית בינך וסיוון לבין שרון. כולנו כבר מבינים שקרו דברים מחוץ לפורום. ובאמת שבתור אחת שלא מתמצאת בפרטים אני לא מבינה למה הדיון הזה ממשיך וממשיך פה. זו לא ביקורת אישית אליך- כאמור זה מופנה פה לכל הצדדים (גם לעצמי, בעצם, ברגע זה). אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא חושבת דברים רעים עליך או על סיוון. לא מההיכרות שלי אתכן ובטח לא מהודעות של מישהו בפורום. מי שמשנה את דעתו על אנשים בגלל הודעות של אדם שלישי ובלי לברר במה מדובר, מבחינתי דעתו ממילא לא נחשבת. בתור אחת שבאה "מבחוץ" (לא מהמשפחה, לא מברה, לא מהיכרות קודמת עם מי מהכותבים) אני מרגישה פה מאוד בבית. נכון שהקבוצה של ברה מאוד דומיננטית, אבל ממש לא מוציאה את מי שלא באותה קבוצה החוצה. זה המצב בפורום, כמו שאני מרגישה אותו. אני לא חושבת ששרון התכוונה לפגוע בכן עם מה שאמרה. אני לא חושבת שסיוון התכוונה לפגוע בשרון בהודעת התגובה שלה (שהתוכן שלה לא חריף, רק הכותרת). אם מישהו מהקוראים בוחר לקחת את הדברים בצורה קשה ולהחליט לחשוב על מישהו מהכותבים דברים קשים- כדאי שיברר באופן אישי במסרים מול אותו כותב במה העניין. מעבר לזה אני לא חושבת שיש כאן צורך להתגונן ולהוסיף התגוננות על התגוננות. .

D amaged R oses

New member
קים

זה עניין ביניהן שלא אמור לעלות ע"ג הפורום שרון הייתה מספיק חוצפנית להעלות את זה, ומצטערת זה חוצפה. כי הדאגר הוא בינה לבין טל, זה היה לא יפה לעלות את זה לפה, מסיבות שאינן עניינך או עניינם של כל אחד מחברי הפורום אין שום סיבה שגלית או סיון יצטרכו להסביר את עצמן, הן לא חייבות לך או לאף אחד בפורום כלום, והן "מכבדות" מספיק את שרון כדי לא להעלות את זה פה. שוב, זה לא עניין אף אחד, זה ששרון בחרה להעלות את זה פה היה ממש לא יפה, וילדותי מאוד להגיד שעכשיו אין לה דאגר אין לה מה לעשות בברה.. שתשיג דאגר בעצמה, מה הבעיה? למה לתת להם רגשות "אשם" על כך שלוקחים את הדאגר? ופה אני פותחת בעצם את העניין, שהוא לא מעניינו.. אז תביני שיש פה משהו שאת לא יודעת, ותפסיקי להתעקש כלכך. אם את רוצה להתעניין אולי תשאלי במסנג'ר או במסר ואם ירצו יספרו לך. אבל פה זה לא המקום.

icy woman

New member
טוב

אני חושבת שהגיע הזמן לעזוב את הנושא ולהשקיע אנרגיות בשרשורים אחרים. כל אחד מגיב אחרת כשהוא נעלב (ואגב יעלי, זו תשובתי לשאלת ה
שלך- כשאני נעלבת- אני מסתגרת). והיה מן החוכמה אצל יעליות לאפשר קטרזיס בנושא. וכל מי שלא מכיר את התמונה המלאה- שיישאר עם חצי תאוותו בידו, או ייפנה במסר למי שבא לו. ומזה אולי נלמד- פורום זה פורום. ועיניינים שבתוך המשחק- לסגור במשחק או במסרים.
היום כולנו נותנים כבוד לאלו שנפלו. ניתן אנחנו כבוד לא רק אחד לשני אלא גם לפורום ולחוקיו הכתובים ובעיקר ללא כתובים. עצמאות בפתח- אז חג עצמאות נעים לכלם

Hasselblad

New member
עידן

טוב אם הנושא נפתח אין מנוס, כל השרשור הזה וההודעות בנושא ברה מכוונות לאנשים ספציפים... תאמין לי שמי שזה מכוון אליו יודע טוב מאוד. לא רוצה לפתוח את זה בפורום... וחושבת שכל הדיון הזה הוא לא במקום... תאמין לי שאם הייתי כותבת את כל מה שיש לי על גבי הפורום הדברים היו נראים אחרת... אם תרצה אני במסרים..... תצא מהתמימות!!!! כבר עברת את הגיל!!!

Guid

New member
ממש לא, שרון.

מאז ומתמיד היה את הקטע הזה של השרתים. לא צריך לעזוב בגלל אי הבנה קטנה...

Hasselblad

New member
היו שלום ותודה על הדגים..

טוב תגובתי האישית לנושא, שרון כשהגעת לברה עזרתי לך כמה וכמה פעמים, עם כסף, עם בדיקות מחיר, עצות, טיפים, הזמנה לגילד, הזמנה חוזרת לגילד אחרי שעזבת אותו, בקיצור, לא נעים לי להגיד... אבל אני מרגישה ממך סוג של כפיוית טובה.... חוץ מלהגיד שלא נחמדים אליך בברה.... את לא ממש אומרת כלום. ולגבי הדאגר... סליחה על הביטוי.... אבל זה ממש ממש חוצפה... לקחת חפץ של מישהו ולהעלם איתו בלי להודיע... ואז לבוא ולבק בחינם אחרי שאמת שאת לא מרגישה שייכחת לשרת בו הוא משחק ולרמוז שהאנשים שם לא נחמדים אליך... נו באמת לא נעים לי להגיד אבל זה לא משתמע משהו. ודבר אחרון, אני חושבת שמה שקים כתבה הוא ממש לא נכון, מעולם לא עשינו הבדלה ביחס בין אנשים בשרת זה או אחר.. אם רוזי סתלח לי שעירבתי אותה... לא זכור לי שאי פעם מישהו לא התיחס אליה כי היא בסכניה. שרון לסיום, תודה על החוסר הערכה, שמחתי לעזור, סיון.

תסתכלו ממה צמחו ההודעות המיטונפות האלה..

דאגר. טחח. סיוון זה לא מופנה אישית אלייך אלא לכולם. אז... אלפא, לא מצאתי שומדבר שמצביע על זה שהיא לא מעריכה שום דבר שכל אחד מהפורום עשה למענה, לא נעים לי להגדיר את זה כקנאות, וזה לא, אבל זה נורא מזכיר לי מקרה בדיוק כזה שהייתי בו פעם מזמן, ועם פורום בנוגע למשחק אחר, גם שם הכרתי אנשים, והיינו משוחחים, את האמת ששחכתי את השם שלו :p, אבל נכנסתי למשחק שהוא היה יחסית ישן, וראיתי אנשים עצומים בדרגות לא ייאמנות פשוט, ויצא לי כל החשק לשחק בגלל שהייתי יחסית גרוע מכולם שם
. והפסקתי לדבר ויצאתי מזה לגמרי... אז זה קורה... ביתא, שמתם לב שאני משתמש באותיות ליטיניות? 0_0 גמא, 69 זו רמה דיי גבוהה, ואם רוצים להסתובב עם אנשים צריך או להתאמן יותר ולעלות יותר ( מבלי להרוס את הבריאות
). דלתא, זה באמת לא יפה כ"כ להטיח בה האשמות שהיא אשכרה " גנבה " או לקחה את הדאגר להרבה זמן, זה קרה לי המון פעמיים שפשוט שחכתי ממשהו שהושפע מדבר חשוב יותר, ובמקרה הזה החזרת הדאגר... אז אני לא יודע עוד אותיות לטיניות, אז זהו...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifרועי, זה לא רק הדאגר כפי שנאמר פה

זה הרבה מעבר, כל מיני התרחשויות
אגב, נחמד שאת היודע אותיות יווניות זה יעזור לך איכשהו בגאומטריה שנה הבאה

Don Nirtin

New member
לפחות אני מוגבל../images/Emo70.gif יששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

ToryMaster

New member
יש גם אומגה איפשהו, לא?

הנקודה היא שיש הרבה פרטים ביניהן, שאנחנו אל יודעים, ושגרמו לזה שההודעה הזו תהפוך פוגעת מתחת לפני השטח.

למעלה