שימו לב

לבנדר א

New member
אני היחידה

שנמצאת בברה ועדיין לא מצאה בהודעה שלה שום דבר מעליב? "לא מרגישה שיש לי עם מי לדבר במשחק. כמו אאוט-סיידרית". למה זה לא במקום? היא לא ערכה הכללות, לא המציאה עובדות דמיוניות פוגעניות. היא רק אמרה מה היא מרגישה. זה נראה לי לגיטימי.

Hasselblad

New member
קים..

יש דברים שקרו לא על גבי הפורום.... לא רוצה להכנס לזה... אבל אני מרגישה כמו גלית...

deisy

New member
../images/Emo45.gif

קים, יש דברים שבאופן אישי לא העליתי על גבי הפורום כי הם קרו במשחק... אבל כנראה שלא לכל האנשים יש את ההבדלה ה"קטנה" הזו בין שני המקומות... ואני עדיין לא אכנס לפרטים מעבר למה ששרון נכנסה בדיוק בגלל העובדה שהם קרו במשחק... אבל אני באופן אישי ביותר נפגעתי מהם!

לבנדר א

New member
אם קרו דברים במשחק

למה לתקוף את ההודעה בפורום?
אם זה משהו שעדיף לא לפתוח בפורום אז לא פותחים את זה בפורום וזהו, ואם כבר פתחתם אל תספרו חצי סיפור.

Hasselblad

New member
למה אני אגיד לך בדיוק למה

בגלל שאנשים (בדיוק כמוך) מקבלים את הרושם הלא נכון מההודעה שלה וזאת לא הפעם הראשונה. שאני לא אספר על הפניות האישיות שאני מקבלת בעקבות הודאות כאלה ודומות להן. אני ממש מרגישה שיש הסטה סמויה.

Hasselblad

New member
לא זה בדיוק הקטע!

לא רוצה שאנשים יפתחו דעה על סמך הדעה שלי או החוויות שלי! החויות שלך עם בן אדם X לא זהות לחוויות שלי ממנו, ולי אין את הזכות להתערב... רק רוצה שיפסיקו כבר עם כל הרמיזות האלה. באמת אבל באמת שאנשים חושבים שאני רעה או לא חברותית או W/E ולא אני לא הוזה... אני לא היחידה שרואה את זה...

deisy

New member
קים יקירה

זה שאנשים פותחים בפורום את מה שהם לא צריכים לפתוח בפורום לא אומר שאנחנו צריכות גם... המטרה של הדברים שלנו פה היא שאנשים יפסיקו לפתוח בפורום דברים שלא קשורים לפורום ויתחילו להפריד את המשחק מהפורום כי מה לעשות למרות שזה פורום מייפל סטורי יש דברים שכדאי שישארו במשחק.. מאוד ברור לי התהיות שלך, אבל כמו שסיון אמרה גם לנו אין את ה"זכות" לגרום לאדם זה או אחר לגבש דיעה על אדם שלישי על סמך דברים שקרו לנו... מה שכן, אני חושבת שאת מכירה אותנו לא מהיום, כבר נתקלת בנו גם בצורה לא וירטואלית ואת מכירה פחות או יותר את ההתנהלות שלנו על גבי הפורום....גם ביני לבינך היו חילופי מסרים לגבי דבר מסויים ואני חושבת שהבנת שאנחנו לא סתם רעות... ואם מצאנו לנכון להגיד בשרשור הזה את מה שאמרנו כנראה שיש לנו סיבה טובה לכך, כי אם לא היינו נפגעות לא היינו פותחות שום דבר על גבי הפורום... ואני אגיד שוב... אנחנו מצידנו לא היינו מעלות דבר לפורום אם לא היו גורמים לנו לעשות את זה... ומאוד חבל לנו שככה יצא, אבל אולי אחרי הדברים האלה זה יפסק...

סיוון וגלית...

אף אחד לא אמר שאתן רעות, מה פתאום
אני חושבת שאני בין החברים היותר חדשים פה בפורום, ואולי אני לא יודעת בדיוק איך הדברים מתנהלים כאן, כי לפעמים אני קוראת תגובות שאני עדיין לא יודעת לפרש לעצמי אם הן נאמרות בכעס, בציניות או סתם בחוש הומור פרטי כזה בין גולש אחד לשני. אבל, אני כן חושבת שאני מכירה אותך, את סיוון ואת כל המשפחה שלכן, גם מהפורום, גם מהמשחק, וגם מהמפגש שהיה לנו לא מזמן, ואתן בנות פשוט מקסימות ומתוקות שתמיד עוזרות, תמיד מסבירות אפילו אם אצלי זה סתם שטויות של נובים
ובקיצור, תמיד נותנות הרגשה טובה לכל מי שמסביבכן. ככה שאל תחשבו אפילו לרגע שאנחנו (הגולשים כאן בפורום) חושבים שאתן רעות
. אולי אני לא צריכה לדבר בשם כולם, אלא רק בשם עצמי, אבל אני באמת חושבת שזה כך, ואם יש מישהו שלא מסכים איתי מוזמן לומר זאת. כמו שהמנהלות שלנו אמרו, ואני מצטטת "קחו את השרשור הזה כקתרזיס, רוקנו את הרגשות השליליים ועברו הלאה, חזרה לפורום המגובש והאוהב שאנחנו תמיד.", כי אחרי שגלשתי במספר פורומים וקומונות בעבר, אני באמת חושבת שזה מה שאנחנו, פורום מגובש ואוהב
וסליחה על החפירה
אבל זה היה חשוב לי לומר את הדברים האלה

deisy

New member
נעמה

בדיוק כמו שיעלי אמרה.. גם יפה גם חכמה
הפורום הזה הוא הבית שלנו, חשוב לנו האנשים פה, חשוב לנו האוירה פה, אנחנו באמת אוהבות את האנשים פה מכל הלב
עצוב לנו שמצאנו את עצמנו בשרשור כזה, אבל כמו אמרתי למישהוא היום במסרים, לכל תעלול יש גם גבול... והודעת הפתיחה של השרשור הזה (המקורית לא של המנהלות שלנו) היתה הגבול מבחינתנו הפעם... תודה נעמונת
חיממת את ליבי!

יעל וגלית../images/Emo9.gif

אני מסמיקה עכשיו
אני פשוט לא יכלתי להסכים לזה שאת וסיוון תקראו לעצמכן "רעות"
זה פשוט לא מתקבל על הדעת

לבנדר א

New member
אני מצטערת להפריע לסבב הנשיקות והחיבוקים

אבל אני עדיין לא מקבלת את מה שקרה פה. איך שאני רואה את זה, שרון אמרה דבר פוגע, אולי בשוגג. וכן, אולי ההתנהלות שלה במשחק לא הייתה 100% אדיבות ודרך ארץ. אבל אני לא חושבת שמגיע לה להיות מותקפת ככה בפומבי בלי שאף צד יספק הסברים מפורשים למה שקרה, מצד קבוצת אנשים שהמעמד שלהם בפורום מאוד מבוסס. אתם לא יכולים לבוא, להכפיש ולהגיד "אם מצאנו לנכון להגיד בשרשור הזה את מה שאמרנו כנראה שיש לנו סיבה טובה לכך". אם יש סיבה, שתפו את כולם כדי שיוכלו להחליט ולגבש עמדה בעצמם, במקום להתבסס על כך שאתן ותיקות, פעילות ו"מקובלות" בפורום יותר משרון. זה מזכיר לי חרם בבית ספר.

Hasselblad

New member
ממש לא יותר ותיקות

ואת נושא המקובלים פעם אחרונה שלקתי בחשבון היה ביסודי, אשמות? סליחה היא אמרה מה היא מרגישה, ואני אמרתי מה שאני מרגישה, זכותי כמו שזאת זכותה, לא הכפשתי ולא סיפרתי עלילות, אמרתי שנפגעת, שהרגשתי יחס כפוי טובה.. יתכן ורמזתי שהאינטרקציה הפרטית ביני לבינה נפגמה, זכותי. אני באמת ובאמת חושבת ששמרתי על סולידיות במידת האפשר, את מה שהיה לי להגיד שלא התאים לרוח הפורום כתבתי בפרטי.

ווינגז

New member
קים (זה קצת ארוך, אל תבהלי),

למיטב הבנתי, מה שאנחנו רואים על פני השטח כרגע הוא לא הסיפור המלא (כמו שנראה לי שכבר כולם הבינו), ופרטים מסויימים, שמן הסתם ישארו פרטיים, הם שגורמים לכל הסיפור הזה להכאיב כ"כ לכל המעורבים. מכירה את הסיטואציה שבה חבר אומר לך משפט, שמהצד יראה כחסר משמעות (לטוב או לרע), אבל בשבילך יש לו משמעות מיוחדת? אני מניחה שזה העניין פה, הפרטים הכי קטנים שנאמרים יכולים להיות בעלי משמעות עמוקה לכל אדם, ואת המשמעות הזו לאו דווקא היית רוצה לחלוק עם אחרים. תסכימי איתי שאם באמת מדובר במשהו בסגנון, ואמירה שכזו הייתה משנה איכשהו את דרך ההתייחסות אלייך מצד חברים אחרים, היית רוצה "להגן על עצמך", ולא מכיוון של לפגוע בצד האחר, אלא להסביר את שלך. That being said, דווקא מתוך ההיכרות עם החברות שלנו (שאת תסכימי איתי שלא באה מתוך "מעמד בפורום", וגם אם כן - ה"מעמד" הזה לא נוצר סתם, וכולנו יודעים כמה הבחורות האלו מביאות איתן, מבלי לצפות לשום סוג של תמורה), אני יודעת שאם הן נעלבות מסיטואציה במידה הזו, כנראה הגיע הזמן לתת להן לשחרר את מה שמפריע להן, ואני גם יודעת שהעניין פה הוא לא לצבור פופולריות או להוריד פופולריות של מישהו אחר, כי אפילו מהסיבה הכי שטחית - הן פשוט לא צריכות את זה - ומעבר לזה, הן לעולם לא יעשו דבר כזה, כי זה לא הן. המטרה של סיון, איריס וגלית פה היא לא לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ, ואני אומרת את זה מבלי להכיר את פרטי האירוע, אלא להסביר את עצמן בכל הסיפור הזה, ולא מול שרון (במקרה הזה), אלא מול חברי הפורום, שלראות את הפרטים האלו רק מצד אחד יכול לגרום להם לפתח דיעה שהיא לאו דווקא אובייקטיבית.

למעלה