שימו לב

היי לכולם ../images/Emo13.gif

מרגישה שאני חייבת הסבר לאן נעלמתי ולמה. אז בגדול, חזרתי לווינדיה, למקום ממנו התחלתי. לא מוצאת את עצמי בברה, אף על פי שכולכם שם. התגעגעתי נורא לגיילד שלי ולחברים. אז בכל התקופה הזו שלא הייתי בברה ובפורום, צימחתי CB חדשה (שהיא רמה 70 וכן היא כבר CB). היה חשוב לי שהיא תהיה בווינדיה כי אני רוצה לעשות לעצמי ליצ'ים עם הבישופית שלי ואני לא רוצה להיות תלויה באנשים אחרים. מרמות 71+ יהיה סיוט להעלות אותה רמות ואם אני לא אאלץ' אותה, אני בסוף אפרוש ממנה. הבנדיטית שלי בברה (רמה 69 אגב), עדיין נמצאת שם ואני לא מתכוונת למחוק אותה, אלא להיכנס אליה מדי פעם כמו שאני עושה ממילא. נכון, אני לא ממש פעילה איתה, אבל אני נכנסת אליה מדי פעם כדי ל"גוון" עולמות. מצטערת, אבל אני אוהבת את ווינדיה יותר, אולי כי שם נמצאת הדמות הראשית שלי ושאר הדמויות שלי ואני רגילה להיות שם כבר שנתיים+ טל, אני אשמח אם תשאיר לי בינתיים את הדאגר שנתת לי כי אין אחרת, אלא אם אתה צריך אותה בחזרה. אין לי ממש כסף לקנות אותה, אבל אם אתה זקוק לה, אני אחזיר
מקווה שאתם מבינים ולא כועסים

Guid

New member
שרון!!!! /tapuzforum/images/emo9.gif

וואו, לא ציפיתי שתגיעי ל70 כ``כ מהר! /tapuzforum/images/emo6.gif מזל טוב! /tapuzforum/images/emo9.gif אני ממש מתגעגע אליכם... /tapuzforum/images/emo10.gif

מהר? בחיי.. אני לא אפתח בחיים עוד דמות

ולו רק בגלל המייז הזה. אלוהים, איזה שיעמום רצח! ואני עוד ממשיכה בו עד רמה 71, רק בגלל הכסף F7

Guid

New member
מייז זה הרס עצמי...

בגללו זזתי רק 4 רמות מאז חנוכה... /tapuzforum/images/emo4.gif שיעמום רצח!! וכהאנטר אין לי מקום יעיל להתאמן בו... אבל נו, מייפל זה כבר מאחוריי. אפשר לומר שפרשתי כבר. מתוך אילוצים, אבל פרשתי... /tapuzforum/images/emo4.gif

sachar123

New member
זקוק לדאגר....

שרון מאוד אודה לך באם תוכלי להשיבו כי אני צריך להעבירו לסיון מזה תקופה ארוכה אבל פשוט נעלמת כמו שכתבת ולא היתה לי שום אפשרות לקבלו. תודה.

טל ו/או סיוון ../images/Emo124.gif

נתתי את הדאגר לאיציק כרגע כי הוא זה שהיה מחובר. תודה איציק

לבנדר א

New member
היי!

כנראה שאנחנו לא נותנים מקום לאנשים שלא משחקנים בברה, וחבל לי. ממתי הפורום מוקדש בלעדית לשרת אחד וכל מי שלא משחק בו מרגיש מנודה? את מוזמנת להישאר! בחיי שאנחנו דפוקים אם קיבלת את הרושם שאסור לך להשתתף.

לא לא..... לא לזה התכוונתי

אף פעם לא הרגשתי מנודה כי אני משחקת בשרת אחר
סתם לא הרגשתי חשק לכתוב פה
אני לא מרגישה מנודה, אבל מחוץ למה שאתם עושים ביחד כרמות גבוהות בברה-זה כן. לא מרגישה שיש לי עם מי לדבר במשחק. כמו אאוט-סיידרית. הכוונה לא היתה לפורום. לא היה לי חשק לכתוב כאן, אולי זה קשור לאי השייכות שלי לברה.. אולי.. אני לא מרגישה שייכת לברה בשום אופן, בלי כל קשר לפורום. בפורום מדברים על מייפל סטורי, על על שרת ספציפי. לפחות לא כל הזמן
מקווה שהבנת
ואגב, עכשיו כשגם הדאגר לא יהיה-אז בכלל אין מה לדבר על שייכות לברה.

D amaged R oses

New member
אני ממש לא מבינה מה זה השטויות האלה

של השרתים זה בסה"כ שם לא יצא לי אי פעם להתקל במשהו שאמרנו שקרה לנו כי אנחנו בברה, כל מה שקורה, איוונטים של נקסון, וואטבר, מתרחש בכל העולמות. חוצמזה, שזה ממש חוצפה מצדך לדבר ככה על הדאגר. אני לא מכירה אותך, ומעולם לא דיברנו, אבל בהחלט הצלחת להעלות לי כמה פיוזים

D amaged R oses

New member
עוד משהו

רק מ"תושבי ווינדיה" יוצא לי להתקל בכל ה"ואווו כמה ווינדיה מעולה, ברה לא ככה" לא ראיתי אף פעם אותי או גלית או איציק או איריס או סיון או קים או אנה מציינות בהודעות שלנו ש"וואווו איזה אנשים! זה ביגלל שאנחנו בברה"

deisy

New member
../images/Emo45.gif

שרון, אני מאוד שמחה שאת נהנת בווינדיאה אבל ההשמצה הזו של ברה לא לעניין בכלל... אם לא התחרת לאנשים סבבה, תהני איפה שטוב לך אבל עצוב שצריך להשמיץ שרת אחר בשביל "להצדיק" שהייה בשרת מסויים F3

Guid

New member
אבל מי השמיץ?!

חבר`ה, בחייאת! לא היא ולא אני אמרנו שברה זה מקום ****** (הכניסו מילה רעה)! זה שציינו שכיף לנו יותר בווינדיה לא אומר שברה מגעילה!! די להסחף עם זה...

D amaged R oses

New member
עידן

הייתי מסבירה לך אבל זה לא שווה את זה
ואם אתה בוחר להיות תמים, אז..... [תכניס מילה כלשהי] [ואתה גם נראה תמים, אז הייתי הולכת על האופציה הזאת] תקרא שוב, זה לא השמצות, אבל מה זה הקטע הזה של שייכות? בתחילת ההודעה שרון אומרת שלא ואיכשהו זה מגיע שאולי הקטע של השייכות? וגם על הדאגר? כאילו... אני בטוחה שאתה לא עיוור, וגם לא מטומטם, אולי אתה פשוט לא רוצה להבין
[ושוב, למה כל הזמן לציין כמה ווינדיה מעולה כש90% מהפורום בברה? אנחנו מציינים כמה טוב לנו בברה? בפעם השנייה, אפעם, לא זכור לי, שמישהו מברה, ציין בהודעה שהוא כלכך שמח שהוא בברה וכו' וכו'.] ואם אתה מחובר מהפלאפון אז מגיע לך שחפרתי לך >;

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo3.gif

אני מבין טוב מאוד, ותאמיני לי שאני לא תמים. אני גם נראה חרשן, אבל אני כ``כ לא, שזה פשוט מדהים... לענייננו- שרון דיברה שהיא לא מרגישה שייכת לברה כי היא כ``כ התרגלה לווינדיה שקשה לה במקום אחר, ובנוגע לדאגר- זו הייתה הסיבה היחידה שבשבילה היא הייתה צריכה להיכנס לברה, עכשיו היא כבר לא. זה לא שהדאגר חיבר אותה רוחנית לברה... רותם. אם לא תחפשי הקנטות כאלו, לא תמצאי אותן. זה עובד בשבילי. /tapuzforum/images/emo3.gif

D amaged R oses

New member
אבל אני מחפשת!!

בשביל זה אני חיה להציק לאנשים, לא הבנת עדיין? אני נהנית מכל רגע
[ממממממממש ילדה קטנה, אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן אז, נאה דורש נאה מקיים, וואטבר.
]

deisy

New member
עידן

יש דרך להגיד דברים... "לא מרגישה שיש לי עם מי לדבר במשחק. כמו אאוט-סיידרית" ..... ולא פעם בגילד גם עלו אמרות בסגנון (כנראה שלא היית מחובר באותם רגעים פשוט...) דבר שגורם לאנשים מסביב להרגיש רע בעיקר אחרי שכן מתאמצים לתת לאדם להרגיש טוב ועוזרים לו במה שאפשר... ואת ההמשך אני מוכנה להמשיך איתך במסן כי זה באמת לא המקום מבחינתי...

למעלה