טוב....
דבר ראשון, תרגום מהאינטרנט רק בנוגע לרולקור... אני לא חושב שיש דרך אחרת ללמוד על השיטה בדרך אחרת, אלא אם כן יש לך דרך לדבר עם מפתח השיטה.... דבר שני, אף אחד פה לא השווה את עצמו לאנקי ולא חשב לייעץ לה כלום.... באה מישהי ודיברה מתוך ניסיון שלה או של חברה טובה שלה עם אנקי ושיטתה, והסבירה שהדברים הנוראים יותר הם הדברים שאנחנו לא שומעים עליהם... אז אני אמרתי שנורא חבל שלמרות כל ההשלכות הידועות שנאמרו ונחקרו ע''י גדולים ממני וממך, הדברים נעשים בדרך הזאתי ודרכים גרועות יותר... ודבר שלישי, חבל מאוד שאת חושבת שאין מישהו אחד בארץ שרוכב כמו שצריך.... לדעתי זה מראה עד כמה את מסונוורת מאירופה האגדית... אם תסתכלי ותחפשי מספיק טוב, בעין מספיק אובייקטיבית אני בטוח שתמצאי כמה רוכבים טובים בכל ענף בארץ.... כמובן שלא ברמת גראנד פרי, אבל לא צריך להיות רוכב גראנד פרי בשביל לדעת מה אתה עושה ולהיות בעל מספיק ידע וניסיון כרוכב ומאמן.... אני מסכים איתך לגמרי שהרמה בארץ לא מתקרבת לרמה בחו''ל, אבל אני חושב שקצת מוגזם להגיד "אני לא רואה בנאדם אחד בארץ שרוכב כמו שצריך...", וכן אני מסכים איתך שכולנו צריכים ללמוד לרכב... וזה מה שכולנו עושים כבר כמה וכמה שנים כאן בארץ, אולי זה יישמע לך מוזר אבל - גם באירופה אנשים לומדים לרכב כל הזמן, בדיוק כמו בארץ... ועוד משהו, אף אחד פה לא קבע נכון או לא נכון... כאן הזכירו ייתרונות וחסרונות של השיטה.... אני אישית טענתי שאני נגד השיטה הזאת והזכרתי את החסרונות של השיטה כנימוקים.... אבל לא אמרתי שהשיטה הזאת לא נכונה! לא יכול להיות שיסגנון רכיבה המשומש, מקובל ועבר מחקרים וניסיונות, בעולם לא יהיה נכון! יכולים להיות חלוקי דעות אבל לא יותר מזה....