שיחק אותה גולברי

Master Stav

New member
יש עוד 2 שיודעים מי היא אבל זה לא משנה

אני אומר חזק וברור חוש הומור שחור ציניות וסרקזים בהחלט חביבים עלי עלבונות כל שכן ביטול והשפלה ....לא יהיו פה . לשיקולך .

יזהר שי

New member
סתיו - בחייך!

סתיו, איך אתה מגן על דמות וירטואלית שטורחת להכפיש כל מה שזז, להשתמש בהשמצות פרועות, לרמוז רמיזות רשעיות וכל זה בסגנון נמוך שמעליב את האינטליגנציה של האנשים בפורום הזה? אני בכלל מתקשה להאמין שהיא במחנה התומכים של אקרמן כי אם זה כך הייתי מצפה מכם להכריז שהיא לא מייצגת ולא שייכת למחנה שלכם. הייתי מצפה ממיקי אקרמן, שהוא בחור הגון ומכובד, להצהיר שעם זבל ברמה הזו הוא לא מוכן להתעסק. מצד שני - אחרי שקראתי שוב כמה מה"פנינות" שלה, יש מקום לחשוב שהיא בכלל ממחנה אחר, שמנסה לדמות לכם - למחנה של מיקי ולתומכיו - תדמית של מחנה מלוכלך ונמוך. אני בטוח שאתם לא כאלה, חלק מכם אני מכיר אישית. בברכה, יזהר

Master Stav

New member
יזהר ...

תעשה הבדל אני לא מגן על דיעותיה .... אלא על התצורה של הפורום גם לי יש את הגבולות שלי למרות שאני מאלו שנותנים יד חופשית ובעל סבלנות די נרחבת גם כאשר את דמי מנסים לשפוך ....הלא כן ? מותר לא להסכים מותר להיות סקרסטים מותר להיות צינים אפילו מותר להתעצבן ולכתוב דברים ממקום של כאב ושייכות אמיתים מצד שני ...לרדת לרמה של IQ 65 סורי ...זה פשוט הגעיל אותי , והעמיד את הדברים כך שנאלצתי להתערב .

למעלה