שיחק אותה גולברי

whatcanwedo

New member
שיחק אותה גולברי

שרת החינוך יולי תמיר מובילה מהלך משותף עם גולברי לרפורמה בחינוך בקדימה-צורן הרפורמה תחל עם היווסדו של התיכון הגדול באיזור השרון בקדימה-צורן השרה תגיע לכנס של רבינוביץ בקדימה- צורן– ביום עצרת הזכרון המרכזית לרצח רבין ז"ל בתאריך ה 08.11.08 ותשטח את הנושאים החמים בזירת החינוך בימי טרום הבחירות

amitrom

New member
לא ניתן שאנשי גולברי יעבדו עלינו בעיניים !

כבוד שרת החינוך ואיתה אנשי חינוך נוספים כמו חתן פרס ישראל לחינוך פרופ' אדלר מגיעים לקדימה צורן על מנת לתמוך במנדי לראשות המועצה. גולברי בלחץ כי גם הוא יודע שמנדי הוא היחידי שמסכן אותו ולכן מנסה לנחס לעצמו את המהלך. כמו שאמרנו - רק מנדי יכול לנצח את גולברי ועכשיו זו ההוכחה שגם גולברי יודע את זה. הזרם הופך לשיטפון - עוד שבוע מחליפים את השלטון!!! עמית רומנו

תותח9

New member
שגיאת כתיב שאולי תתממש?

כתבת "לנחס" - אני מניח שהתכוונת "לנַכֵס", מלשון "נֶכֶס" אולי זה יהפוך גם ל"נַחְס"?

שירי147

New member
גולברי מה?

אני מציע לכותב לבדוק עם השרה יולי תמיר למי היא מגיעה גולברי כנרעה לא יהיה שם!

whatcanwedo

New member
רבותי יולי תמיר מגיעה למנדי

יולי תמיר מגיעה למנדי אך זה מעלה מספר שאלות 1. מנדי מציג פוליטיקה נקיה, אך האם יכול להיות שמנדי רץ למעשה ברשימה של מפלגת העבודה? ואם כך מדוע מסתיר זאת מבוחריו? 2. מדוע לו לאיש להיאחז בסינרה של זו יולי תמיר, האם אינו יכול לעמוד איתן לבדו מול המערכה, מדוע הוא צריך המלצות וליצנים פוליטיים שיסתבבו סביבו ערב הבחירות ועוד בעצרת לזכרו של רבין, שיתביישו הוא והשרה להפוך את העצרת לספין פוליטי 3. מדוע עליו להשתמש בשירותיו של משרד יחסי ציבור, האין יכול הוא לעמוד לבדו בזכות הכריזמה שלו? 4. ומעניין כמה הוא משלם לאותו משרד, האם זו אינה עבירה על חוק הבחירות שאלות מענינות, התשובות לחובתו של מנדי, זכות הציבור לדעת אז מנדי אם אתה רץ דרך מפלגת העבודה לפחות תאמר זאת לתושבים באם זה טוב או רע זו זכותם לדעת

שירי147

New member
WHATCANWEDO

לדעתי אתה משמיצן סידרתי ואולי כנראה גם קצת קנאי להצלחות של אחרים ולא יודא לפרגן למהלכים ומתבסס על חוסר ידע . אבל זה ברור מאחורי דבריך גרונו של מי נשמע!

רחל 65

New member
שירי, אל תתאמצי, כולנו משמצים סדרתיים!

העיקר שאתם: אנשי אמת אנשים שמכירים את מנדי משחר נעוריו אנשים שיודעים שיש סופר מן אחד, ושרק הוא יכול להציל את היישוב הקורס אל תוך עצמו מהתהום אנשים שיודעים שכל קול שלא הולך למנדי הולך לאבדון, היינו לגולברי ואתם גם כל כך יודעים על מה שאתם מדברים, כך שכולכם חותמים באותו משפט, באותה חתימה. אין לי ספק שאין עליכם שום השפעה מלבד ההגיון הצרוף שלכם, שאיתו הגעתם ואיתו תשארו גם ביום שאחרי הבחירות.

whatcanwedo

New member
שירי 147

אינני יודע מי שמך ממטה מנדי, אך עדיין הציבור מחכה לתשובות יולי תמיר מגיעה למנדי אך זה מעלה מספר שאלות 1. מנדי מציג פוליטיקה נקיה, אך האם יכול להיות שמנדי רץ למעשה ברשימה של מפלגת העבודה? ואם כך מדוע מסתיר זאת מבוחריו? 2. מדוע לו לאיש להיאחז בסינרה של זו יולי תמיר, האם אינו יכול לעמוד איתן לבדו מול המערכה, מדוע הוא צריך המלצות וליצנים פוליטיים שיסתבבו סביבו ערב הבחירות ועוד בעצרת לזכרו של רבין, שיתביישו הוא והשרה להפוך את העצרת לספין פוליטי 3. מדוע עליו להשתמש בשירותיו של משרד יחסי ציבור, האין יכול הוא לעמוד לבדו בזכות הכריזמה שלו? 4. ומעניין כמה הוא משלם לאותו משרד, האם זו אינה עבירה על חוק הבחירות שאלות מענינות, התשובות לחובתו של מנדי, זכות הציבור לדעת אז מנדי אם אתה רץ דרך מפלגת העבודה לפחות תאמר זאת לתושבים באם זה טוב או רע זו זכותם לדעת ובנוסף שירי אני לא יודע היכן בדבריי מצאת ולו השמצה אחת, ובנוסף באופן אישי אני עדיין לא יודע למי אצביע, אך בהתנהלותו של מנדי סביב נושא זה, זה מרחיק אותי מהאופציה לקחת את הפתק שלו בקלפי. על מנדי התשובות וההוכחות

Master Stav

New member
לא הבנתי כלום מהשאלות האלו

אפשר תרגום ל
?

Master Stav

New member
תגיד ...

הבעת דיעה של אדם זה שקר ? שים לב עמית לפני שאתה מתלהם עלי גם בנושא דנן אני לא מביע דיעה לפה או לפה ..אני בסה"כ חושב שאדם ששואל שאלה זכאי לתשובה ...גם אם זו תשובה של לא יודע או אולי או ממש לא אבל בטח שלא ההתלהמות שמאפפינת את תשובתך או את תשובתה של שירי ....

amitrom

New member
סתיו, התגובה היתה ל-whatcanwedo

סתיו, התגובה היתה ל-whatcanwedo שבפרוש שיקר כשטען בראשית האשכול שגולברי והשרה יוזמים מהלך חינוכי. אני מתנצל אם מישהו היה יכול להבין שהכוונה היא אליך. אתה אדם ישר אבל שוגה (-: עמית

Master Stav

New member
אני לא חשבתיש זה מכוון אלי ....

היה מובן לי לחלוטין שזה אל עם השם המוזר :מהאנחנויכוליםלעשות" ובכל זאת .... לטעמי לפחות הוא הביע דיעה על סמך מידע שיש בידו או ששמע קצת הדאיגה אותי ההתייחסות שלך ושל שירי אליו ...כולה דיעה שונה משלכם ....אפשר לא להסכים לא לקבל ובכל זתא לכבד .... ולגבי השגיאה .... אם השגיאה שלי אומרת מנדי ולא אקרמן ועדיין גולברי הולך הבייתה עם הזנב בין הרגלים ....דייניי.

ilanafr

New member
"מה מסתתר מאחורי הברוש...."

באמת שאלות מעניינות.... ואם מישהו מהמועמדים רץ מטעם מפלגה, מן הראוי שנדע. ושוב עולה השאלה: מי מהמועמדים מתמודד באמת כדי לתרום לישוב ומי אולי רואה את כסא ראש המועצה כמקפצה לכסאות גבוהים יותר, אי שם בשלטון הארצי..... ?????? מציעה לכל אחד לבחון את השאלות הללו עם עצמו ועם המועמד שבו תומכים.

יזהר שי

New member
שרים תומכים במנדי

תשובות לשאלות שנשאלו כאן: 1. יולי תמיר אכן תומכת במנדי, היא הביעה את רצונה לבוא ליישוב ולהביע את תמיכתה באופן ציבורי וצפויה לעשות זאת בקרוב. מטה הבחירות של מנדי החליט שבערב הגעתה של השרה לקדימה-צורן יוקדשו מספר דקות באירוע הזה לכבד את זכרו של ראש הממשלה המנוח יצחק רבין ז"ל. אנחנו מבקשים מהציבור שלא להעיר כאן הערות ציניות מתוחכמות העלולות לפגוע בזכרו של ראש הממשלה. מי שכן מסוגל להתעלות מעל הציניות מוזמן לבוא לאירוע - הוא ייפתח בדקה דומיה ובקטע קריאה לזכרו של רבין. 2. מנדי איננו רץ ברשימה של מפלגת העבודה. ניתן לברר זאת בקלות והציבור מוזמן לעשות זאת. בנוסף לכך, שר בכיר אחר בממשלת ישראל הודיע השבוע במכתב חתום למטה הבחירות של מנדי, כי הוא תומך במועמדותו לראשות המועצה בקדימה-צורן. המכתב החתום יוצג בקרוב לעיון הציבור. מי שיקרא יוכל גם לראות במכתב, שהשר מביע את דעתו האישית, כי מנדי הוא המועמד הראוי, והשר מדגיש שאינו כותב בשם מפלגת העבודה. 3. מטה הבחירות של מנדי עובד עם ייעוץ משפטי צמוד, ובכפוף לחוק. אין תשלומים בניגוד לחוק ואין תרומות העוברות על החוק. ועדת הכספים של מטה הבחירות מנוהלת על ידי רואה חשבון ונתמכת על ידי משרד הנהלת חשבונות חיצוני. כל מי שטוען לפעולות לא כשרות מוזהר כאן שלא להיתפס לעבירת הוצאת דיבה, כידוע לכם - גם זה אסור על פי החוק. בברכה, יזהר

רחל 65

New member
אם יולי הגיעה למנדי איך גולברי טוען ש...

קיבלתי פלייר של ידידנו ראש המועצה לשעבר (אינששאאלללללהההההההההההההה) שאומר שיולי תמיר אמרה עליו שהוא תמיד טיפח את החינוך ושם אותו במקום הראשון. הפלייר הכי יקר שהיה עד היום במערכת הבחירות להערכתי, גם מבחינת צבעים וכל השאר, אבל גם מבחינת... איזה שקרים היו על הנייר שהיא קיבלה, ואיזו הצגת תכלית היתה לה ביישוב כדי שתאמר כאלו שטויות? אני מעריכה אותה כאישה חכמה, לכן אני מסיקה שהיא קיבלה תמונה מאוד לא נכונה בלשון המעטה. עד איפה מגיע וילון העדר השקיפות? מה היא לא יודעת ששנתיים מתוך הקדנציה העדיפות שניתנה לחינוך היתה העדר ראש אגף? היא לא יודעת שאין כח אדם בחינוך? היא לא יודעת שכל השנה הזו פועלים לפי תקציב חודשי ואין תקציב שנתי, ולכן כל תכנית גדולה יורדת מהפרק מהסיבה של העדר תקציב? היא לא יודעת שאנחנו יורדים ברמת הבגרות של התלמידים שלנו? היא לא יודעת שהתכניות של החינוך תקועות משחר הקדנציה הנוכחית וכלום לא התקדם? היא לא יודעת שהמבנים תקועים במאה הקודמת, ודגימות הגועל נפש שאפשר לקחת מחדרי השרותים די דומות לאלו שאפשר לקחת מהשרותים של מבנים מלפני חמישים שנה? ושלא לדבר על שאר המתקנים שלא זוכים לתחזוקה קבועה ולטיפול שוטף? ובואו נניח לרגע שיולי לא בדיוק נזכרה פתאום בקדימה והגיעה לכאן על פי הזמנתו המפורשת של מנדי. איך זה שהוא לא וידא שהיא לא תעצים את המתחרה שבגללו כולנו בחוץ? אופס... שוב בלי תכנון?

למעלה