אנא אל תשווה בין גולברי לבין מנדי
אפתח בכך שאני תומך במיקי אקרמן לראשות המועצה. אני משוכנע שמיקי הוא האדם הנכון בזמן הנכון. נקודה. ללא קשר, אני מצר על ההשוואה בין מנדי לגולברי. מנדי מועמד ראוי. גולברי, בעיני, לא. (אני יודע שיש עשרה או עשרים איש ביישוב שלא מסכימים איתי. אני מאחל להם החלמה מהירה). לגבי שאיפותיו של מנדי. אינני רואה כל פסול בכך שמנדי לוטש עיניים בפוליטיקה הארצית. הוא לא הראשון, ובודאי לא האחרון. למיקי אקרמן יש שאיפות להפוך את צורן-קדימה ליישוב המוביל בארץ. מה רע בשאיפות למשהו נשגב? אני רוצה לשאול את מנדי ואת תומכיו לגבי התזמון. מנדי בקושי בן ארבעים, ועוד יש זמן להשתפשף בפוליטיקה המקומית והארצית, ועדיין לעשות חייל. אני מאחל למנדי שיגשים את שאיפותיו, ושהנכדים שלי ידברו עליו בהערכה, כמו שאני מדבר על שמעון פרס היום. בעוד חמש שנים, יתמודד לראשות המועצה שוב, לאחר שהקדיש חמש שנים ללימוד הנושא. הלא מנדי איש חינוך, הלא כן? לימודים הם בראש מעייניו! עד אז, אני ממליץ למנדי ללמוד את השלטון המקומי דרך התפקיד התפור עליו - להוביל את החינוך ביישוב, תחת הנהגתו של מיקי. זה יהיה שילוב מנצח, שיקדם את שאיפותיו של מנדי, כמו גם של מיקי. ולגבי ביקורה של שרת החינוך. פוליטיקה היא לא מילה גסה, ויש להפריד הפרדה מוחלטת בין שחיתות (לכאורה או למעשה), ושאר חוליים, לבין פוליטיקה. כל מה שהמועמדים עושים בקמפיין הבחירות שלהם הוא אקט פוליטי מובהק. כל עוד זה חוקי - מקובל עלי. אם זה הוגן - עוד יותר טוב. אילן קירשנבאום