שיחק אותה גולברי

jaddess

New member
לא נרעה לי ../images/Emo13.gif

גולברי לא כנרעה לא יהיה שם - הוא כנראה לא יהיה שם בעצם הוא בטוח לא יהיה שם

אחדאחר

New member
אתם בטוחים שבואה של צרת החינוך הוא כבוד?

מה עשתה צרת החינוך במהלך הקדנציה, חוץ מלהתקוטט כל היום עם רן ארז ועם ארגוני המורים? איזו בשורה היא מביאה אתה לקדימה-צורן? מבחינתי, הגעתה ליישוב היא לא כבוד גדול, אפילו לא קטן...

תותח9

New member
ושאלה נוספת לגבי ביקורי אח"מים בבחירות

האם מישהו ישנה את דעתו או ישתכנע בעקבות ביקור שר זה או אחר?

Master Stav

New member
אל תזלזל ביולי תמיר ....

אני דווקא חושב שההתקוטטות כפי שכינית זאת עם רן ארז ואירגוני המורים הייתה ראוייה .... לגבי כבוד ....מהכרות אישית איתה היא אדם מאד מכובד וכן גם להעיר את תשומת ליבה לגבי היישוב שלנו היא סוג של כבוד ליישוב הזה ...ויורת מכך כולי תיקווה שכאשר מנדי שיב במועצה הוא ישתמש בקשרים שלו להביא לפה אנשי חינוך נוספים ....

yonib1231

New member
גולברי ומנדי - האם אלו המועמדים הראויים לנו?

לא משנה מי מביא את שרת החינוך לקדימה צורן, הרי מובן שהבאתה ליישוב היא אקט פוליטי מובהק. נראה לי מוזר ששרת החינוך תזכר ביישוב קטן בן רק 17,000 תושבים בעלי כוח אלקטוראלי נמוך מאוד שלושה חודשים לפני הבחירות, ולכן אני בטוח שמי שמביא אותה מנסה להשפיע על הבחירות המקומיות דרך הפוליטיקה הארצית. מכיוון שגולברי הוכיח שהוא מערב את הפוליטיקה הארצית מאחורי הקלעים אני בספק אם הוא זה שהזמין את שרת החינוך. ולכן השערתי היא שמנדי הזמין אותה לשאת נאום ביישוב. מנדי יקירי - אמנם חינוך הוא דבר מאוד חשוב (ובמיוחד ביישובינו הקט), אולם לא להגיד לבוחריך שאתה רוצה להיות מעורב בפוליטיקה הארצית זה למעול באמונם. האם אתה רוצה להיות כמו אורית זוארץ - חיה בפוליטיקה המקומית, בוחשת בפוליטיקה הארצית ויוצאת קרחת משני הכיוונים? הבעיה איתך, מר מנדי, שאם תהיה ראש המועצה שתיפגע משני הכיוונים מי שישלם את המחיר זה אנחנו התושבים. אני לא מוכן להיות הקורבן של שאיפות הגדלות של מנדי. אני רוצה ראש מועצה שהיישוב זה מרכז ענייניו. ומילה קטנה נוספת למנדי - שינויים עושים בשקט ובעשייה. לא ברעש. ואתה רעשן בלתי נלאה.

Master Stav

New member
אני היתי מעדיף את אקרמן

אבל חד משמעית אם הבחירה תהייה מנדי או גולבריאני אבחר במנדי יותר מכך ב12 לחודש ...והיה ויש סיבוב שני וגולברי עולה מול מישוה שהוא אינו אקרמן אני אצלצל למישהו הזה אברך אותו ואבקש שיבוא לתלות שלט על ביתי ......

יזהר שי

New member
שרת החינוך בקדימה

בןאן נעמיד דברים על דיוקם: שרת החינוך, הפרופסור יולי תמיר לא "נזכרה" בקדימה. היא ביקשה לבוא ליישוב כדי להביע את תמיכתה במנדי. לא מאחורי הקלעים אלא בקידמת הבמה. מי שטוען שהתעניינותו של שר בישראל במערכת הבחירות בקדימה הופך את התושבים כאן ל"קורבן" - נא להתעורר.

kirschi

New member
אנא אל תשווה בין גולברי לבין מנדי

אפתח בכך שאני תומך במיקי אקרמן לראשות המועצה. אני משוכנע שמיקי הוא האדם הנכון בזמן הנכון. נקודה. ללא קשר, אני מצר על ההשוואה בין מנדי לגולברי. מנדי מועמד ראוי. גולברי, בעיני, לא. (אני יודע שיש עשרה או עשרים איש ביישוב שלא מסכימים איתי. אני מאחל להם החלמה מהירה). לגבי שאיפותיו של מנדי. אינני רואה כל פסול בכך שמנדי לוטש עיניים בפוליטיקה הארצית. הוא לא הראשון, ובודאי לא האחרון. למיקי אקרמן יש שאיפות להפוך את צורן-קדימה ליישוב המוביל בארץ. מה רע בשאיפות למשהו נשגב? אני רוצה לשאול את מנדי ואת תומכיו לגבי התזמון. מנדי בקושי בן ארבעים, ועוד יש זמן להשתפשף בפוליטיקה המקומית והארצית, ועדיין לעשות חייל. אני מאחל למנדי שיגשים את שאיפותיו, ושהנכדים שלי ידברו עליו בהערכה, כמו שאני מדבר על שמעון פרס היום. בעוד חמש שנים, יתמודד לראשות המועצה שוב, לאחר שהקדיש חמש שנים ללימוד הנושא. הלא מנדי איש חינוך, הלא כן? לימודים הם בראש מעייניו! עד אז, אני ממליץ למנדי ללמוד את השלטון המקומי דרך התפקיד התפור עליו - להוביל את החינוך ביישוב, תחת הנהגתו של מיקי. זה יהיה שילוב מנצח, שיקדם את שאיפותיו של מנדי, כמו גם של מיקי. ולגבי ביקורה של שרת החינוך. פוליטיקה היא לא מילה גסה, ויש להפריד הפרדה מוחלטת בין שחיתות (לכאורה או למעשה), ושאר חוליים, לבין פוליטיקה. כל מה שהמועמדים עושים בקמפיין הבחירות שלהם הוא אקט פוליטי מובהק. כל עוד זה חוקי - מקובל עלי. אם זה הוגן - עוד יותר טוב. אילן קירשנבאום

יזהר שי

New member
מנדי ראש המועצה הבא

אילן - יפה דיברת. לשאלתך - בארצות הברית נבחר השבוע נשיא צעיר, שבקושי "השתפשף" (כדבריך) בעולם המדיני-פוליטי. מליוני אמריקנים הצביעו בעד מהפכה ובעד שינוי. הם כבר עשו את באומץ לב בעבר כשהצביעו בעד ג'ון קנדי, נשיא צעיר שהפך למנהיג בלתי מעורער. ביישוב שלנו, במצבו הנוכחי, אין לנו את הלוקסוס לחכות חמש שנים. צריך להחליף היום את ראש המועצה המכהן, מר גולברי, והאדם המתאים ביותר לעשות זאת הוא מנדי. גם בגלל הרקע שלו, גם בגלל הכישורים, גם בגלל הנסיון המוכח, גם בגלל רקורד ההצלחות. ואם כל זה לא משכנע - אז גם פשוט מתוך שיקול קר - עם כל ההערכה לכל שאר המתמודדים, כולם ראויים וכולם אנשים טובים, רק למנדי יש בסיס תמיכה רחב גם בצורן וגם בקדימה ולכן רק מנדי יכול. יזהר

kirschi

New member
נכון מאוד! לא.....

יזהר, אנא הזהר - אתה מטעה את הבוחרים שלך בתגובה זו. הנשיא הצעיר ש"בקושי השתפשף" כדבריך היה הסנטור של מדינת אילינוי. זה קצת יותר ממנהל בית ספר, הלא כן? קנדי היה התובע הכללי של ארה"ב וסנטור בניו יורק טרם בחירתו לנשיא. אמנם מנדי הרבה יותר מוכשר מהם
, ובכל זאת, ראה מה כתבתי לשירי לגבי שיוך תכונות לא ענייניות למנדי. מנדי מוכשר, אבל לא סופרמן. כפי שאמרתי - יצטרף למיקי לאחר הבחירות ויתמודד ל"שר החינוך" ביישוב, וילמד את החבלים. מנדי עשה טעויות רבות בקמפיין שלו, ואני באמת מאמין שנעשו בתום לב מחוסר ידע, ולא במכוון, חלילה. אין לנו את הלוקסוס לעשות טעויות כאלו אם ייבחר לראשות המועצה. אילן קירשנבאום

יזהר שי

New member
יש דברים שאנחנו מסכימים עליהם

נכון אילן: 1) מנדי הוא מוכשר 2) הוא לא סופרמן 3) אנשים עושים טעויות בחיים - מיקי אקרמן, למשל, תמך במר גולברי בבחירות הקודמות 4) הם (מנדי ואקרמן) אכן יעבדו ביחד כדי לשקם את המועצה אחרי הבחירות ובאשר לאי ההסכמה - מה לעשות - המשימה היא להחליף את ראש המועצה ולא שום דבר אחר. ולכן - צריך לבחור במי שיש לו סיכוי. על פי סקר של חברת TNS (טלסקר) לאקרמן יש תמיכה אפסית בקדימה (פחות מ 2%) ותמיכה יפה אך לא מספיקה בצורן (בסביבות שליש מהבוחרים). זה מביא אותו אל המקום השלישי המכובד, אחרי מנדי וגולברי, אבל זה לא מספיק להיבחר. אני אישית מעריך מאוד מי שנרתם ותרם ועבד קשה מאוד למען כולנו (וזה כולל את ראש המועצה המכהן, מר יצחק גולברי, וכמובן את מיקי אקרמן, וכמובן כל אחד אחר שתורם תרם או יתרום), אבל אם אנחנו רוצים לבצע שינוי צריך לקבל החלטות אמיצות ואולי גם כואבות. אז חשוב שנזכור - אם המטרה היא להחליף את ראש המועצה - רק מנדי יכול. מי שמקשיב טוב לסיסמאות היוצאות ממטה גולברי בימים האחרונים ומי שרואה את פעילויותיהם של אנשיו בשטח מבין שגם גולברי הבין - רק מנדי יכול.

kirschi

New member
מדוע המידע החלקי?

יזהר, האם תוכל לפרסם את כל פרטי הסקר המדובר? מעט הסקרים האחרים שראיתי מצביעים על מגמה הפוכה, קרי החלשות של גולברי, התחזקות מובהקת של מיקי, וקבוצה של מתלבטים בין מנדי לקולמן אתה מצטייר לי כאדם חושב והגון. אנא אל תנקוט בפרסום חצאי אמיתות, כמו ידידנו אתה יודע מי. לא מתאים למטה מנדי לזרוע דיסאינפורמציה. תודה, אילן

יזהר שי

New member
תוצאות הסקרים למיניהם

אילן, המטה של מנדי פנה אל המועמדים והציע להם לעיין בתוצאות הסקר. חלק מהם עשו זאת, למען האמת אני לא יודע - אני באמת לא יודע - אם מיקי אקרמן ניצל את ההזדמנות. בברכה, יזהר נ.ב. תודה על המחמאה, גם אתה מצטייר כאדם חושב והגון. דרך אגב, אני משוכנע שהרוב המוחלט של התושבים, כולל המתלהמים והמשמיצים בעילום שם, הם בסופו של דבר אנשים חושבים והגונים.

Master Stav

New member
אמרת ...אני חלוק על כך ...

לא חושב שרק מנדי יכול לטעמי גם קולמן יכול ובטח ובטח שיצחקי ו/או מיקי אקרמן ... למעשה זה האחרון הוא המוכשר והמנוסה כל שכן מי שלא יצטרך לשלם שום שכר לימוד על המתרחש במועצה ..... כך ש....מנדי/קולמן/יצחקי/אקרמן יכולים ....מי שיבצע את העבודה 5 שנים כמו שצריך הוא אקרמן .

amitrom

New member
שימו לב! הציבור פה לא מייצג

אחוז ההצבעה בבחירות המקומיות בסיבוב ראשון עומד על 70-65%. בסיבוב השני לעומת זאת האחוז הוא בין 30-35% בלבד! מי שחושב שתושבי קדימה יצאו בהמוניהם להצביע לאקרמן טועה. במקרה הטוב הם ישבו בבית ובמקרה הפחות טוב יצביעו לגולברי (כי הוא מקדימה). תושבי צורן במקרה הטוב לא יצאו להצביע לאבי קולמן שלא סופר אותם ובמקרה הרע יצביעו לגולברי. מנדי היחידי שיש לו אחיזה בכל ארבעת החלקים של הישוב המשותף והוא היחידי שיצאו להצביע עבורו. לגבי הסקרים מנדי אמר יותר מפעם תציגו לו סקר רציני שמיקי או קולמן עוברים אותו והוא מסיר מועמדות! כולם יודעים שכולם עושים סקרים היחידי שפרסם את תוצאות הסקר בין המתמודדים זה מנדי. המטרה כרגע היא משותפת - לגרום לאנשים שמתלבטים בין גולברי למועמד אחר לא להצביע לגולברי!לגרום לתומכי גולברי לעבור למחנה אחר. ותחשבו על זה (אם יש לכם יותר מ(רחל) 65 IQ עמית

Master Stav

New member
עמית ...

ותחשבו על זה (אם יש לכם יותר מ(רחל) 65 IQ מגעיל ...מתלהם ולא מתאים !!! לגבי דבריך מטה אקרמן לא עשה סקר של מכון סקרים שניתן להציג לעומת זאת בוצע סקר באמצעות סוקרים מתוך המטה והתוצאות פורסמו למרות שאני התנגדתי לכך מתוך ידיעה והבנה איך יתקבלו .... בניגוד לך ולשירי שעוסקים כול היום במנטרה שחקוקה על הפלריגים של מנדי יש פה אנשים חושבים אנישם שניתן לדבר איתם וזכור שעוד כמה ימים לאחר הבחירות אלו הם החברים ביישוב אלא עם אתה מתכנן להעלם ל5 שנים הבאות ולא להיות מעורב .... עצתי לך ... מתן קצת את תגובותיך....אי נידהם כול פעם מחדש מרמת הלהבות שאתה מרים שזה נוגע לאקרמן .... כול כך מפחיד אותך ?

amitrom

New member
לא מתאים ומתלהם???

כל עוד הגברת (???) היא דמות וירטואלית המסתתרת מאחרי כינוי, כל עוד שלא תסכים להזדהות בשמה האמיתי ולהיות אחראית לדבריה ותרשה לעצמה להמשיך לזרוק רפש לכל הכיוונים - אני ארשה לעצמי לעלוב בה! יש גבול לחוצפה ולרשעות!!! אין לי כל בעיה מצפונית עם זה - הרי חוץ ממנה אף אחד לא יודע מי היא...

למעלה