שיחה עם אמא +הפתעה!!!!

ושוב...

לייזר מפנטז על היום שזה יקרה גם לו...

דּרדסית

New member
המדור לחיפוש קרובים

השארתי לבן דוד הודעה, שיש לי משהו מענין לספר לו. אמרתי לו אתה יודע שאתה בן דוד שלי? יש לציין שהוא קיבל את זה יפה, בהתחלה הוא היה שקט כזה, די בהלם ואחר כך התחלנו קצת לצרוח. פשוט מצחיק אותי הקטע, אני מדברת עם הבן אדם הרבה פעמים ופתאום הוא בן דוד שלי. שני, שלישי, רביעי מה זה בכלל משנה. הסבא של הסבא היה אותו סבא ובטח בגן עדן יש לו הרבה נחת. לתשומת לבך יידישסט: לפי סבתא שלי, יש הבטחה למשפחה שלנו מאיזה סבא גדול, ששום ילד לא יצא "לתרבות רעה" לך תתוכח עם זה. דרדסית חושבת שיש לה וליידישס כמעט אותו אף.

הסבא צדק

שהרי נכנסתם לתרבות טובה... מברוק וסחטיקה ותהנו! ובכלל כיף לכם. אני לא מכירה אפילו בן דוד שני אחד שלי. טוב, המשפחולוגיה שלנו כנראה פחות מפותחת... אושר! ובקרוב אצל לייזר!

דּרדסית

New member
שומרתוש,

זה הקטע, שאני בקושי מכירה בני דודים ראשונים, ועל שניים בואי לא נדבר בכלל. אגב יידישיסט יש לי עוד הוכחה קלאסית משפחתית: הדודה ההיא שלפני 20 שנה יצאה בשאלה היום היא חזרה בתשובה ללמדך שהבטחתו של הסבא שרירה וקימת. דרדסית מצטטת את אמא שלה ואמא של הבן דוד. <רק שלא יקימו ועידה משותפת>

|טפיחה על השכם|

כל הכבוד, אחותי! גאה בך! יש לציין שאני לא פירטתי עד כדי כך להורי מה אני באמת עושה. צעד ועוד צעד ועוד אחד- ותגיעי!

למעלה