שיחה עם אמא +הפתעה!!!!

the tomboy

New member
אכן היא גם אמרה

שהיא לא יודעת מה לחשוב , אולי יש לי איזו מחלה שאני לא רוצה לספר להם עליה. >יופרטו האימהות<

MooN of 1986

New member
וואאייייי התרגשות../images/Emo70.gif

באמת איחוד משפחות... ענק שמוצאים ככה קרובי משפחה... מה עבר לך בראש כשדיברת עם אמא שלך ב-2 בלילה? היא עוד ערה? השיחות שלי עם אמא שלי נערכות לרוב בשעות בוקר מוקדמות...כמו היום לדוגמא... אחרי שחזרתי מהבדיקת דם, והיא חזרה מהבריכה... ישבנו לנו לשתות ולאכול משהו... כי אני צמתי 12 שעותץ בגלל הבדיקת דם המזורגגת...

איזה כיף לך, מקנא בך על הגילוי הזה

קודם כל, אני מתכחש שיש לי קשר לדרדסיות במשפחה, במיוחד לכאלה עם נקודה בתוך האות הראשונה
. שנית, זה בטח התרגשות בלתי נתפסת בעיני מי שלא חווה דבר כזה. זה משהו ענק. גם לי קרה שגיליתי שבן דוד שלי חוזר בשאלה ובעצם הוא איתנו בפורום מדי פעם (grinberg), טוב, הוא לא בן דוד ראשון אבל מי שם לב לפרטים הלא- חשובים הללו ברגעים כאלה. אני רואה שהחברים כאן לא קולטים את העניין ולכן הם מתייחסים לפרטים שוליים של ההודעה שלך כמו השיחה עם האימא, ולא מתייחסים לגילוי המשפחה הזה. נכון שגם השיחה עם אמא שלך חשובה מאוד אבל תוכן ההודעה שלך היה על משהו אחר. מותק, שיהיו לך חיים יפים ומאושרים. בן-הדוד השני שלך.

חיקה

New member
איזה כיף לכם .עוד אני יתחיל לגלות

שגם לי יש משפחה בפורום

גל נעים

New member
אני הולך על במבי.

למה?,כי זה נראה לי מתאים. וחוצמיזה שאני מכיר את אילן היוחסין של במבי-והוא יושב טוב. בכל מקרה-אם יש קשר בין השניים, אז גם אני קשור-ולא אגלה לכם איך. <בהבטחת שבועה>

גל נעים

New member
אח!,איי!,אהוווווההה!-חם! חם!

זאת אזהרה לייזר יקירי?... <גל מדמיין את לייזער עם בורסלינו,סיגר בקצה הפה-ואומר לגל במבטא איטלקי-סיציליאני:"אתה הולך על גחלים"...>

והבן דוד המאושר הוא...

דרדסית ויידישיסט כבר הודיעו כמה דקות לפניך על האיחוד שלהם (כדת משה וישראל)...

sharkyM

New member
מה פתאום .......

לקחת את זה שלושה צעדים מיותרים קדימה.

איזה מין בן דוד

דרדסית, אני שמח שעשית את הצעד (וגם הרחבת את המשפחה), ואם הם לא לוקחים אותך ברצינות, אז לפחות גם לא יציקו לך הרבה. תסבירי להם שנדנוד רק יגרום לך לאנטי, ולא היית רוצה שזה יקרה. וחוץ מזה, תבטיחי שאם באמת לא יהיה לך טוב כחילונית, אז תחזרי בתשובה שלמה. מה לא עושים בשביל שיהיה טוב...

הכל בגלל העירומים למיניהם...

ועכשיו השרשור הזה יוקפץ מידי פעם רק כדי להזכיר לעצמי שאני מתרגש... שיואו ושוב: שיואוווווו!!! <לייזר מפנטז שדבר כזה יקרה גם לו>

Le Fay

New member
גם למיניהן. מישו התלונן? ../images/Emo12.gif

אפילו קפה אני אכין, אם צריך. אבל למרות השמחה על גילוי בן הדוד, גם אני עוד תקועה בשיחה עם האם... מקווה שכולם יודעים, שבכל מקום ישנם גם הורים שאוהבים רק עם ערימה של תנאים. למשל: כל מה שאני רוצה זה רק שיהיה לך טוב. שתסתדרי בחיים (בעל, אם אפשר רופא, שני ילדים, ואם לא רופאים לפחות שיתחתנו טוב). כן, נו, היא מצליחה ומוכשרת, אבל למה היא לא עושה שום דבר עם השערות שלה. שתסתפר באיזה תסרוקת מודרנית, שהשיער שלה יהיה פעם מסודר. ושתתלבש כמו בנאדם. מה כבר ביקשתי? למה את עושה לי את זה, את לא יכולה להיות נורמאלית? עכשיו כל השכנים יודעים. הפתרון שלי היה לבנות לי במשך הזמן משפחה אלטרנטיבית, של חברות וחברים קרובים. בשבילי זה עובד יופי.

B a m b i

New member
וואו

דרדסית חמודה, אני מאמין שאחרי שתצאי ואמא שלך תראה שטוב לך היא פשוט תתרגל לרעיון ותשכח מהעניין להחזיר אותך בחזרה. את לא צריכה לעשות דברים בדווקא וככה יהיה לכולם טוב ונעים. מתרגש מגילוי בנ-הדוד הרחוק, אבל מרגיש כאן אח של כולם. במבי. לא בן דוד של אפאחד.

מותר לדעת איך היתה

השיחה הראשונה אחרי שידעתם שאתם זה אתם? ואתם כמובן ממש לא חייבים לספר. בכל אופן, ייפ ייפ הוריי לכם!

אני אענה במקום בת הדודה שלי ../images/Emo13.gif

היא רצתה כמובן להתקשר אלי באמצע הלילה אבל היא לא ידעה איך אני מגיב לטלפון באמצע הלילה אז היא לא התקשרה... בדיעבר, הייתי מאוד שמח לקבל את הטלפון הזה באמצע הלילה. בבוקר הייתי בשיעור ולא יכולתי לענות לטלפון אבל קיבלתי ממנה הודעה בהולה שמיד שאני מתפנה ארים אליה טלפון.... איזה כיף ואיזה צרחות הבאתי כששמעתי את הסיפור הזה שלה. האמת היא שהסיפור הוא ממש לא יאומן ולכן היא קודם תיחקרה אותי על שם המשפחה שלי וכו´ ואז היא פתאום אומרת לי: אתה יודע שאתה בן דוד שני שלי ?! הייתי ממש בשוק. ואני עדיין.

למעלה