שיחה עם אמא +הפתעה!!!!

דּרדסית

New member
שיחה עם אמא +הפתעה!!!!

מי שיקרא עד הסוף ידע מה ההפתעה! --דרדסית מושפעת מהשלום שלום ובוקר טוב של לייזר-- ואו אני לא מאמינה! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! אתמול אני מדברת בשעה 2 בלילה עם אמא שלי ואני מתחילה לספר לה כל מיני דברים כמו חילולי שבת, אכילת טרפות. ומספרת לה, שלי לא אכפת כלום וכל דבר שאני שומרת (אם שומרת) זה רק בגללה. ואז כמובן היא אומרת לי: אני רוצה שיהיה לך טוב! ליוצאים בשאלה לא טוב, כל החיים שלהם יש להם נקיפות מצפון, לא טוב לאף אחד. אמרתי לה שאני מכירה הרבה יוצאים ולא נראה לי שרע להם בחיים, בכל אופן לא משהו שונה מכולם. והיא נותנת לי דוגמא: תראי את .... והנה ההפתעה!! היא נוקבת לי בשם משפחתו של אחד מחביבי הפורום ומספרת לי עוד פרט קטן שמוכיח לי שכן היא מדברת על ההוא!!! וואו אני המומה, אומרת לה: מה יש לנו במשפחה יוצא בשאלה? והיא אומרת כן הבן של... אז נכון זה בן דוד רחוק, ואין לנו בכלל קשר עם המשפחה הזאת כי הם נורא דוסים
היא מתחילה לדבר על דברים אחרים ואני חוזרת לבן דוד. ושואלת אותה מה הוא עושה? והיא אומרת..... -איזה בולשיט היא לא יודעת עליו כלום.- רציתי לספר לה שהוא מתוק! וחמוד! ויסורי מצפון? לא הכי נראה לי. ודוקא שמעתי ממנו שיש לו קצת קשר עם ההורים וזה לא נכון שהוא התנתק ועזב את הכל. אבל היא כבר טוחזת בשכנוע ללכת להרצאה של איזה רב (עם תואר! לא סתם בבלט) וזהו, עכשיו אתם יכולים רק לנחש! יש לציין שהבן דוד האבוד מסרב לענות לפלאפון שלו אז בואו נשאיר לו את ההפתעה. דרדסית. <כמעט כמעט בטוחה שזה באמת הוא>

לא הבנתי...

על מה בדיוק מגיע להם כל הכבוד להם? על זה שהם התנהגו כמו הורים טובים ואמרו לבת שלהם שאם היא מרגישה שטוב לה להיות חילונית שתעשה את זה והם יתמכו בה עד הסוף?

דּרדסית

New member
אם זה לא הובן

אז אני אסביר לך את זה, היא לא באה ואמרה אני מקבלת אותך כמו שאת, היא אמרה אני יעזור לך ואתמוך בך, כדי שתהיי דתיה חזרה. היא הדגישה: אני לא רוצה להפוך אותך לחרדית, אני רק רוצה שתהיי דתיה כי בתור חילונית לא יהיה לך טוב. שאלתי אותה שאלה אחת: אמא, אם תדעי שטוב לי! שממש טוב לי, ואני חילונית לא תקבלי אותי ככה? והיא אמרה : לא, אני רוצה אותך דתיה. רק בתור דתיה יהיה לך טוב. היא אמרה לי: את לא מכירה את הדת על הצדדים היפים שלה והיא משכנעת אותי לבוא איתה להרצאות. לי את האמת נמאס כבר לדבר על דת כל היום, ונמאס לי להתוכח איתה, במילא זה כמו לדבר לקיר.

בפעם השניה היום: קולולולולולולושששש

וואו!!! העולם ממש פצפון... יקירתי, את מרחיבה משפחות כאן... בוקר טוב צוהל הרחוב לאן לאן לגן!

כל הכבוד על התגובה

כל מה שנשאר לך זה לשכנע אותך שאכן טוב לך כיוצאת ואז שתיכן תהיינה מרוצות בהצלחה בשכנוע ליאור

דּרדסית

New member
אין מה להתלהב יותר מדי,

משום מה ההורים שלי לא לוקחים אותי רציני, הם בטוחים שזה יעבור לי (אשרי המאמין) ועכשיו לבן דוד: 5 ניחושים מי הוא: -אתאיסט -ליאור של חנה -במבי -יידישיסט -אחר דרדסית. <רצה לספר לגרגמל!>

אגב...

ההימור שלי הגיע ע"פ שיטת הלמינציה: -אתאיסט / לא יכול להיות. הוא בכלל לא כל כך דוס (באופן יחסי) ולכן מה שהיא כתבה על ניתוק הקשר בין משפחתה למשפחתו לא מסתדר. -ליאור של חנה / חילוני הוא וחילונית משפחתו. -במבי / אני לא יכול לכתוב כאן למה אבל זה לא יכול להיות הוא. -אחר / המשפחה שלו לא מתאימה לתיאור. מה שנשאר לנו הוא יידישיסט. הגיל מתאים, המשפחה מתאימה לתיאור וגם העובדה שהדרדסית כתבה שבניגוד למה שאמרה האמא שלה, הוא כן עומד בקשר עם משפחתו, מתאימה ליידישיסט. well, יש לנו כאן משפחה חדשה?

sharkyM

New member
ברגע של רוח הקודש

מנחש - יידישסט. >שארקים בגימטרייה שרלוק< >האלימינציה כערך עליון<

ליאור של חנה זה לא

צריך לחפש במשפחה שלו בנרות כדי למצוא איזה דוס. אין סיכוי שהוא קרוב משפחה שלך! גם אני מהמרת על יידישיסט.

the tomboy

New member
מדוע ההורים חושבים כך

tomboy הוא באמצע תהליך יציאה בשאלה, לא - הוא לא טרול. גם אני מקבל פידבקים כאלה מההורים שלי. הם טוענים שמאז שיצאתי העיניים שלי כבויות ואני זה לא אני. אמא שלי טוענת שהיא מרגישה גם שאני לא מאושר ושמצבי הנפשי מדורדר. היא גם הגדילה לעשות , ואמרה שעקב היציאה היא מפחדת שאדרדר לסמים ואלכוהול.

נו נו

ואצלי, אם היו שומעים בטלפון שיש לי האפצ´י, ישר היו בטוחים שהמערכת החיסונית שלי הלכה ושיש לי איידס רחמנא ליצלן וחששו שמא אצטרך לעבור הפלה מצד אחד או לחטוף סרטן מהגלולות מצד שני ושלחו לי כל מיני הררי דפים מכל מיני סוגים שמוכיחים שחור על גבי חובבנות יוצרת כל אחד מהחששות האמורים, ויותר ומה לעשות שתמיד בסוף עבר לי ההאפצ´י וזהו...

למעלה