שיגרה

שיגרה ../images/Emo170.gif

האם אתם אוהבים שיגרה
איך מתמודדים עם שיגרה ששוב ושוב חוזרת על עצמה
מהי שיגרת הבוקר שלכם

BellA עלמה

New member
אני טיפוס שמאוד צריך את השגרה

לדעת שיש לי סדר יום מסויים. כרגע בגלל ההחלמה מהניתוח אין לי כלכך שיגרה ואני רואה איך זה גורם לי לדיכאון ותסכול. בדרך כלל שיגרת הבוקר היא להוציא את הכלבה להליכה מוקדם , לאכול אחורת בוקר . אם יש זמן אז לבדוק פורמים ומיילים ולצאת לעבודה

behappy

New member
שיגרע(?)

אני צריכה שיגרה, צריכה מסגרות, אבל תמיד מחפשת לעקם אותן קצת. לא לשבור, רק לעקוף קצת, לעשות דברים אחרים, לשבור שיגרה ליום ואז לחזור אליה, ותמיד יש בי רצון לחתוך ולאמץ שיגרה חדשה לחלוטין, במקום אחר לגמרי. מן רצון תמידי לשנות.. במיוחד בתקופה האחרונה. אבל יש חלקים בשיגרה שלי שאני מאוד אוהבת. למשל, הקימה בבוקר: להתקלח (כ"כ כיף להתקלח בקיץ בבוקר!), לנקות פנים, להתאפר מדי פעם, להתלבש, נשיקה אחרונה לחבר, תה ירוק, להכין אוכל ללימודים/עבודה, ולצאת לאוויר הרענן הזה של בוקר:)

magenta73

New member
אוהבת ולא אוהבת

מצד אחת שיגרה יכולה להרוג אותי, מצש שני אם לא היתה לי סוג של מסגרת, הייתי מן הסתם הורגת את עצמי :)... שיגרת הבוקר? קפה+סיגריה+מחשב. בוקר טוב.

אני אוהבת שיגרה

זה מסדר לי את היום ואת החיים כשאין שיגרה אני מרגישה שאני מאבדת כיוון וחסרת בטחון אני פחות מדי גמישה ולכן אני מנסה לעבוד על עצמי. אני משתדלת לצאת השיגרה כדי לחוות את הכיף שבזה. ואני גם אומרת לעצמי הצהרות כאלו:אני גמישה,אני מקבלת את האפשרויות שהחיים טומנים לי בשמחה, אני אוהבת לחיות ונהנית מחיי. וזה עוזר לאט לאט אני משתנה

shirazlovemor

New member
התקופה האחרונה

הייתה עבורי תקופה של משברים מאוד גדולים וקשים.. וזה פתאום גורם לי להתגעגע לשיגרה.

לירננה

New member
אני שגרתית ביותר

ממש זקוקה לשגרה שגרת בוקר? מהר מהר לשטוף פנים למשוך משהו מהארון לשתות ולאכול משהו ולרוץ החוצה. לא שיגרת בוקר טובה במיוחד כי תמיד אני קמה מאוחר

למעלה