שיבוצים לשנת פעילות 2007-2008

Sweetened

New member
אצלנו זה היוםם.. :S

פאק זה יושב לי כמו סלע על הלבבב!
מה ביקשת??

talbebchuk

New member
יעליייי

אני אוהבת אותך כ"כ תשיעיסטית שלי!!! את משובצת לתמידדדד אצלנו!!!!

talbebchuk

New member
שיבוצים פעם ראשונה!!

וואי בדיוק עכשיו אני ממלאת את הדף וחושבת איך לנמק את הבקשות שלי... שם: טל בבצ'וק שבט: דן בת-ים--> הדת האדומה! שכבה גילאית: עכשיו כבר שישיסטית! אבל עד לפני כמה ימים חמשושית גאה! שם השכבה: אופק! הנהגה: חוף :) תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: קורסניקית עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. הדרכת ד' בנות 2. ה' בנות 3. לא ברור העניין הזה... נראה לי ד' בנות הגדוד השני ... במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? לא כולל...

AlteRon

New member
בוגר תנועה וכאלה אז שיניתי קצת...

שם: רון אלטר שבט: נשרים שכבה גילאית: יב' שם השכבה: הראל הנהגה: חיפה תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: ראש מחסן וראש צוות צופיות ! עדיפויות לתפקיד בשנות צבא 2007-2010(או 2013): 1. תכניתן 2. מנהל מערכות מידע 3. מסווג
במידה ותפקידך כולל קורס קדם צבאי- את/ה יוצא/ת? יאפ. אין אופציה אחרת.

rliss

New member
כנ"לללללללללללללללללל

אללה אייזה צווווווווווווות!!!!!!!!!11
טלוצ'קה שלי, כפרעליך
שיהיה בהצלחה!

מחררררר../images/Emo110.gif

שם:לירון שבט:יובל שכבה גילאית:שביעיסטית? שם השכבה:עומרר הנהגה:איילון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכת ד' בנים עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1.הדרכת ח' 2.ראשגוד ה' 3.ראשגוד ו' 4. הדרכת ז' במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת?כן

שRונה

New member
אעאעאעא

מחר מתפרסמים שיבוציםםםם שם:שירלי שבט:יובלל שכבה גילאית: אמ.. כבר אפשר להגיד ששבעסטיתת שם השכבה: עומרר הנהגה:איליון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007:מדריכה ו' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. הדרכה ח' 2.ראשגוד ו' 3.ראשגוד ד' במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? נו בטחח

noiyavetz

New member
מחר זה מגיע

שם: נוי שבט: יובל שכבה גילאית: חמשושית עד מחר שם השכבה: גע"ש הנהגה: איילון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: קורסניקית עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008 1 הדרכה ה' בנים 2 הדרכה ד' בנים 3 הדרכה ו'

נמ אני

שם:מור עזרא שבט:אילת שכבה גילאית:ט' בקרוב י' שם השכבה:ברק הנהגה:דר"ג תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007:חניכת קורס עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008:בהתחלה ח' אז ביטלתי לז' ואז לו' 1.הדרכת ו' 2.מחסן 3. במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? אני כבר יודעת מה אני מדריכה

cohen shir

New member
יש כאן קוראים סמויים מהשבט שלי....

חניכים, לכן אני לא יכולה לגלות מה העדפתי ומה קיבלתי... אז מי שרוצה לדעת אני אשמח לספר הכל מסרים...

גלובדיה

New member
הזוי

שם: גל עובדיה שבט: יובל שכבה גילאית: עולה ליא' שם השכבה: עומר הנהגה: איילון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכת ה' בנות עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1.מדריכת ח' 2. ראשגדית ד' 3. ראשצית קהילה 4. ראשצית צופיות במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? כן אבל מה?? קיבלתי ראשגוד ה'! ואפילו לא דיברו איתי על זה!! מוזר לגמרי... טוב זה היה ברור אחרי הכל הדרכתי ה' אז זה המסלול... בקטנה שיבוצים שנה הבאה- אנחנו 4 ראשגדים שביעיסטים לשנה הבאה והרי מרכזי הדרכה צריכים שיהיו בשביעית ראשגדים.. ויש 2 מרכזי הדרכה.... זתומרת.. 2 מתוך ה4 יהיו מרכזי הדרכה!! ענק

Sweetened

New member
ממ... עוד 3 שעותת :S

שם: חןן שבט:און
שכבה גילאית: Xשישיסטית שם השכבה: נופר
הנהגה: דר"ג תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכה ה' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: קצת יש פה חניכים.. =\ היום הכרזת שיבצוציםםם =]]] אעעעאעאעאעעעע עוד שלוש שעותתת

למעלה