שיבוצים לשנת פעילות 2007-2008

אני

טוב אז באותו יום שכל החניכים נסעו הביתה עשינו ערב אוסקר שכב"גי כמו שכבר אמרתי ואני ראשגד"ית ד' + צוות מהממם 3 בנים (ירדן יהב ובר - יהב מדריך בנות) 3 בנות ( שחר הדר ונופר - שחר מדריכה בנים) כל כך מדהימים!! וכן התפקיד כולל קורס תנועתי ישמצב שאני יוצאת אליו אם אין לי משהו אחר עליו כמו רכיבה על סוסים.. אגב הראשגד"ית שני, אני קוראת לה שאני, שהייתה לי השנה קיבלה מרכזת הדרכה צעירה זתומרת שהיא מעליי שוב.. הכי מצחיק אם גם בצבא פתאום היא תיהיה המפקדת שלי, אני וראשג"ד ה' החדש תירגלנו "לקבלת המפקדת עמוד דום" "שאנייייי?!"

cohen shir

New member
בהצלחה מדהימה שלי!../images/Emo99.gif

דברי איתי...
ושני הייתה איתי בקורס התנועתי.
כיאילו לא באחווה אבל דיברנו מלא.

אלכסהה

New member
שיבוצים, אמא'לה.

שם: אלכס שבט: יהודה שכבה גילאית: עולה לשביעית שם השכבה: נחשול הנהגה: החוף תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכה ה' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. ראשגוד נמוך 2. ראשגוד גבוה 3. פעילה במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? לא ידוע עדיין מחרתיים הכרזת שיבוצים וואהו!

cohen shir

New member
כבר אמרתי שאתה הבוגר תנועה הכי מהמם שיש?!

ושאני מתה עלייך הכי שבעולם?!
כי אם לא אני פשוט יכולה להגיד את זה שוב... מיליון פעם!!!

אעאעאע יום שישייייי

שם:שירז שבט: יובלללל שכבה גילאית: שביעיסטית!?!? שם השכבה: עומר (אימפריה) הנהגה: איילון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכת ה' בנות עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. ראשגוד ד' 2.ראשגוד ה' 3. י"ור קהילה במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? ברור!

אני

1.הדרכת ז' 2.הדרכת ו' 3.יו"ר מחסן למרות שאני לא יקבל הדרכת ז',שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם..

yaeltyl

New member
סתם עונה

שם:יעל שבט:שורק שכבה גילאית:שביעיסטיתתתתת (יעני שנה הבאה) שם השכבה: איתן הנהגה: חוף תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכת ה' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. כה כי אין פה חניכים 2. אז מי שצריך לדעת 3. יודע. במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? אם יכלול אז כה מן הסתם

s h a r o n 7

New member
שישיסטיייייייייים ??../images/Emo126.gif

שם: שרון שבט: ג' שכבה גילאית: חמישיסטיייייייית שם השכבה: כח הנהגה: ת"א תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: חמישיסטית עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. ד' בנות 2. ה' בנות 3. ו' בנות במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? אה?
תשובות אחרי הקורס

S H I R A 6 6 6

New member
כמו יוגב...בהנחה והשבט פתוח..

שם: שירה שבט: נקרות...איפריה!! שכבה גילאית: שביעיסטית....בקרוב שמיניסטית שם השכבה: סופה!! הנהגה: דרום תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: ראשג"דית- ד,' ה,' ו' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. קורס 2. ריכוז הדרכה...סוג של מה שעשיתי השנה... 3. הדרכה נמוכה.. במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת?

אני...../images/Emo13.gif

שם: תאיר שבט:רגבים אמפריה שכבה גילאית: שמיניות(אמאאאלההההה) שם השכבה:ערבה אמפריה הנהגה: שרון-צפון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכה ז' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1.צמי"ד 2.יו"ר צופיות 3.צוות צופיות במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? כן אלללה הכרזת שיבוצים ב-29 בהצלחה לכולם.

:)

שם: סתיו שבט: צור שכבה גילאית: מסיימת שנת קורס שם השכבה: לביא הנהגה: שרון- צפון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: חניכה עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. הדרכה ה' בנים 2. ו' בנים 3. ד' בנים רק הבעיה שאנחנו 70 אנשים בשכבה, ורק 30 בערך יקבלו הדרכה.. חצי מזה בשבטי חוץ. :/ במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? בטח

R o t e m G

New member
היום שיבוצים!!!

אם יהיה לי זמן, אני אעדכן... שם: רותם שבט: סהר שכבה גילאית: עוד מעט שביעיסטית שם השכבה: ברק הנהגה: חוף תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: מדריכת ו' עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. הדרכת קורס 2. הדרכת ח' 3.הדרכת ז' / ראשג"וד במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? ברור, אפילו שבקושי יש לי זמן לנשום.

Roonil Wazlib

New member
אני../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

שם: רוני שבט: אלון שכבה גילאית: ט שם השכבה: חרמון הנהגה: צפון תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: קורסניקית^^ עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1. מדריכת ז 2. מדריכת ו 3.מדריכת ה במידה ותפקידך כולל קורס תנועתי - את/ה יוצא/ת? אני מניחה?... הייתי רוצה להדרית ז או ח, אבל הסיכוי כזה אפסי, כי בדרך כלל, אם יש, השביעיסטים ושמיניסטים מדריכים ז-ט אצלנו. בכל אופן, אחרי חודשיים של ג', אני לא רוצה ד, וגם לא קבוצת בנים. מעורב זה בסדר, בנים לא...

liss 8D

New member
מחר!!!!!!!!11 ../images/Emo2.gif

אז ככה, את הדף שיבוצים כבר הבאנו דיי ממזמן. רציתי להדריך, אבל לא הייתה בי הרבה מוטיבציה, ננעלתי על שכבה מסוימת כי הבנתי שהיא טובה ובאותה מידה נרתעתי משכבה אחרת מניסיון שלי ושל חברים ולא היתה בי יותר מידי התרגשות. אבל מאז המחנ"ק פשוט כל ההרגשה שלי השתנתה לגמרי! הרצון שלי להדריך פשוט קפץ והתעצם, הכרתי שכבה שפשוט התאהבתי בכל אחד מהחניכים בה תוך שניות! עלתה בי המוטיבציה וכך גם ההתרגשות. במשך החלוץ והמחנה דיברתי עם אחת המדריכות שלי שפשוט נתנה לי את ההגשה הכי טובה שיכולה להיות וכלכך הרבה ביטחון ועידוד לגבי שנה הבאה. דיברתי עם עוד אנשים שבאמת נתנו לי תמיכה, שהראו לי כמה הם סומכים עלי (כמו גם אותה מדריכה) ובאמת שעכשיו אני מרגישה הרבה יותר בטוחה בעצמי ובבחירה שלי להיות מדריכה. ולגבי השכבה שאני רוצה להדריך - העדפה אין לי ממש, אז בענין הזה אני סומכת בעיניים עצומות על המדריכותהמדהימות שלי שיתנו לי קבוצה שאני באמת אוכל לתרום לה ולהפך. מצטערת על החפירה הזו, אבל אמרת שאפשר לשתף ופשוט הייתי חייבת
שיהיה בהצלחה לכולנו

אני רוצה ז'

שם:דיה שבט:עתיד-כמה טוב שבאת הביתה:) שכבה גילאית:ט' שם השכבה:דו
הנהגה:חוף תפקיד בשנת הפעילות 2006-2007: קורסניקית לא מסונג'רת^_^ עדיפויות לתפקיד בשנת פעילות 2007-2008: 1.ז'! אני כ"כ רוצה! גדוד להב 2.ה' 3.ו' אחי הקטן בז' שנה הבאה.. ואני רוצה להדריך אותו..אני מכירה הרבה מהחברים שלו, ואנחנו סבבה, הם צוחקים איתי ואני איתם, אבל הם גדוד ממש קשה, הם מאוד חצופים ואין להם כבוד למדריכים (לרובם לפחות), אבל יצא לי לדבר איתם שיחה צפופה במחנ"ק, ואני מאוהבת בהם, הם מאוד חצופים, כך שלא כולם מתים עליהם, אבל אני חושבת שהצלחתי להשתלט עליהם יופי(המדריכה שלהם לא הדריכה אותם במחנ"ק בכלל) ודיברתי איתם, והם שיתפו פעולה, והם גם רוצים שאני אדריך אותם:) (הם אמרו ליP:) , מצאתי שפה משותפת איתם, ואני חושבת שהם מאוד אינטליגנטים ומשכלים, למרות התדמית שהם הדביקו לעצמם בגלל החוצפה והחוסר כבוד, אני מבינה אותם, והם נארים לי צודקים בכמה וכמה מקרים שקרו במחנ"ק, חבל רק שאף אחד לא הקשיב להם, בגלל התדמית הזו. הגדוד הזה מפוצף בפוטנציאל לדעתי, שנה שעברה הם היו מורעלים לא נורמלים, אני רוצה לטפח את הגדוד הזה ולהראות לשבט מי הם באמת. חפרתי, אני ממש ממש ממש מקווה שיתנו לי אותם, יש בנינו כימיה והבנה, אני אתאכזב אם לא.

ונטורי

New member
לפעמים עדיף..

להשאר עם הגדוד שהתחברת אליו כ"כ בגדר חברה מהצד ולא בגדר מדריכה כמובן הכל תלוי באיך הייתם במחנ"ק כי אם עברתם את הגבול בין חברות להדרכה זה סתם יהרוס את זה.. חוץ מזה שבשישית עדיף הדרכה נמוכה וזאת המלצה אדירה! ואז שתהי בי"א תוכלי להדריך אותם! את תוכלי לתרום להם הרבה יותר תחשבי על זה..

דווקא בגלל הפרש הגילאים בחרתי בז'

אני חושבת שבכיתות יותר נמוכות לא דרושה את אותה ההדרכה שדרושה בז', בכיתה ז' כשהחניכים עולים לחטיבה ובאמת נפתח בפניהם עולם חדש והמון אופציות לקבוצות חברתיות שונות, אני זוכרת אותי בכיתה ז' שלא מצאתי את עצמי, שהיו לי חברים גם מהצד הזה וגם מהצד השני, אז תמיד כדאי שיהיה משהו קבוע שיזכיר לך מאיפה אתה באמת. בהחלט בכיתה ז' הבגרות מתחילה, חטיבה זה דבר מאוד שונה מהיסודי, זה מעט שחצני אבל לדעתי כל אחד יכול להדריך ד',ה' , כי בתכלס, אני לא זוכרת את עצמי כחניכה בכיתה ה' שאהבה חפירות מצד המדריכים והמדריכים לא צריכים להביע את דעתם יותר מדי, אהבנו לשחק והוציא אנרגיה, אני לא אומרת שבז' זה לא ככה, פשוט בז' מתחילים להתבגר ואתה מתחיל להתעצב באופייך, והדעות שלך הרבה יותר משמעותיות מאשר דעותייך בעודך חניך בכיתה ה'. בכיתות יותר נמוכות הכל נורא תמים, ואני רוצה לקחת את האתגר הזה, לא הייתי מבקשת ז' אם לא הייתי יודעת שאני אתן את כולי ואעשה את המיטב, ולא הייתי מבקשת ז' אם לא הייתי יודעת שצפויה לי לפחות מעט הצלחה. אז אולי החשיבה שלי מעט עקומה, אבל אני מסתכלת על הדרכה נמוכה כאל נסיון, כאל טיוטה לקראת הדרכה גבוהה יותר, בכיתות נמוכות מה שתעביר לחניכים לא יישאר איתם לאורך הדרך, הם עדיין לא בשלים לזה לדעתי, איפשהו אני רוצה להשאיר משהו ממני לחניכים שלי שילוו אותם וישמר שם.

ליזיגי

New member
בתור מדריכת ז' וד' לשעבר

אני רק יכולה להגיד לך שאת פשוט לא יודעת.. בלי להעליב, להדריך הדרכה צעירה- ד,ה ובשבטים מסוימים גם ו', זה ממש לא טיוטה ורק כדי לצבור ניסיון. את לא מאמינה כמה את משפיעה על החניכים האלה (כמובן שזה שונה לגמרי ההשפעה בין ד' לז', בתחומי העניין, בדרך שאת משפיעה ולאורך זמן- איך הם יזכרו אותך), וכמה את נקשרת אליהם! אין ספק בכלל שז' זה הרבה יותר קשה והרבה יותר אתגר, אבל לפי דעתי אם אין את השנה ההתחלתית הזו של הדרכה צעירה זה עוד יותר קשה ועוד יותר מסובך, ולפעמים התהליך שמעבירים את החניכים הוא פשוט לא נכון.. לא יודעת, להדריך הדרכת נעורים בלי הניסיון של הדרכת צעירה פשוט לא נראה לי נכון וטוב- לחניכים ולמדריכים. אם יש צורך כזה בשבטים, אז כן לקחת את הטובים ביותר ואת הראשגד"ים הטובים להדרכת נעורים, אבל אם יש את האופציה שמדריכי שנה שניה ידריכו הדרכת נעורים- זה עדיף הרבה הרבה יותר! בכל מקרה, מה שטל אמר לדעתי זה ממש נכון- אם בשבט שלך יש את האופציה הזו, שמדריכי שנה ראשונה ידריכו הדרכת נעורים- אז ביקשת, וכל הכבוד אם תקבלי! אבל אם לא, אז לדעתי הדרכה צעירה בשנה הראשונה זה בין הדברים המספקים והכיפים (כפרה על ד' הם כלכך מקסימים!!! עדיין הם חמודים חח כל המחנ"ק הייתי איתם.. כמעט כל המחנ"ק, בכל זאת, גם לי היו חניכים
).. ואם את נעולה על השכבה הספציפית הזו ולא דווקא על השכבת גיל (יעני להדריך ז'), אז תוכלי להדריך אותם גם בח', אחרי שצברת ניסיון יותר מבחינה הדרכתית.. בכל מקרה המון בהצלחה! ואם את ממש נעולה על ז' וממש רוצה את זה, אני מקווה בשבילך שתקבלי
אצלנו הערב שיבוצים ביום שנייייייי

למעלה