שיבוצים במושבים!

איזה מוזר

אצלינו פשוט ישבנו כל המדריכים וכל אחד אמר את מי הוא רוצה להריך ועם מי ואחרי שעתים של נסיונות להרכיב את הפזאל הצלחנו! מוזר שאצלכם מישהו מבץ בשבילכם ובוחר בשבילכם את הקבוצה!

Hilaloosh

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אצלינו הייתה לנו שיחה עם המדבית ואחרי חודש בערך רק ידענו......

Hilaloosh

New member
חח אז כן אנחנו קצת יותר...

אנחנו 33 מדריכים (מדצים ומדמים) ועוד 10 פעילים ועוד שני משצים... ומדבית וגרעינר.... אז אנחנו קצת יותר... חחחחח

כנראה מדריכה את ד'...

לבד... אין מספיק מדריכים... בהצלחה לכולם
ולנו פשוט הייתה ישיבה... הרכזת לקחה מכל אחד את העדיפות הראשונית שלו... רוב הסיכויים שזה יהיה הקבוצה הזאת... בהצלחה לכולם בשנת הדרכה החדשה נתראה בסמינרים ובמחנות

just stav

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשש... כמה זמן לא הייתי פה... מה נשמע אנשים? מה שלומכם? מה חדש? רק רציתי לספר לכם שכאן בגולן הכל נפלא ואנחנו הכי נהנים בעולם! וכמובן שאני מתגעגעת לכולם פה ובבית (שאליו אני אחזור רק ביום שישי הבא). עכשיו סיימתי לעבוד על מיליון כרטיסי "שנה טובה" לחניכים אז אני מנצלת את המתנ"ס להתעדכן קצת בסביבה. בכל מקרה, אם כבר מדברים על שיבוצים במושבים, אני גאה להודיע שאני גרעינרית בקיבוץ מרום גולן ובמושבה קדמת צבי ושאני הכי מרוצה שאפשר. אני מדריכה את כיתות ט' ושניהם ובמרום גולן גם את ח' כנראה (וכמובן גם מבצעת את כל שאר תפקידיו השונים של הגרעינר). ולסיום- מורל פרי עטי על התוכי (
) שיש לנו בקומונה:
,
,
,
,
,
,
,
,
במחבת!
,
,
,
,
,
,
,
,
במחבת! אם יש
במחבת אז מאוד טעים.. אם היה
במחבת- נשארו רק פרורים! בבבבבבבבתאבון תאכלו אותי כי אני
! (מבוסס על המורל אוכל של גער"ה) אז שיהיה לכולכם המון
שנה, בכל מה שתעשו
אוהבת, סתו נ.ב- יפעת את קופה! תהיי בקשר. ורותם, תהיי נחמדה לגרעינרית המדהימה שקיבלת.

s h e e p i t

New member
סתו את חיה!

מה קורה ? נהנת לך שם בגולן הא ? את יודעת... לפני כמה דקות הלכתי לכיכר לבדוק טלכרט (לא רוצה לשמוע תגובות) ופגשתי אנשימים וחשבנו לזרוק לך כמה אבנים לחדר... אבל וויתרנו... תגידי תודה
=) בכל אופן תמשיכי להנות לך... ללה טוב
אני...

אחלה מורל

לצמחונית!!!!! נתן שבין [כפרה עליו] מהגרעין היוצא [והאחרון] שלנו גר בקדמת צבי. שיהיה לך המון בהצלחה בובי! נדבר.

THE sky angel

New member
אני לא יצאתי לקורס משצים, אבל אני מ

מדריכה השנה =)) את שכבת ט' ה-מ-ק-ס-י-מ-י-ם! =) לפני שבועיים היו שיבוצים ונתנו לנו 4 סוגים של שיבוצים ואנחנו היינו צריכים לבחור מה שנוח לנו, אני הדרכתי ט' בכולם... ואז המדריכים האחרים (שזה עוד 4 מדצים..) לא התאים להם השיבוצים ואז לקחו שוב דיברו עם כל אחד ושאלו מה הוא מוכן להתפשר ו.. ביום רביעי אם אני לא טועה עשו לנו גם מין פעילות שיבוצים נחמדה רק חבל שלא אמרו לנו היינו כולם עם ג'ינסים וזה.. לונורא.. אז הריצו אותנו בין אנשים המושב חחח זה סיפור ממש מצחיק אם ייתחשק לכם לשמוע אז תגידו ואני אכתוב וזהו גילינו את השיבוצים וכולם שמחו ואז עשינו ישיבה ראשונה, עם הגרעינרית המקסימה שלנו.. וזהו =) ב9.9 יש לנו טקס פתיחת שנה במושב ומיד אחרי זה יש את המסיבת חילוף של הגרעין גם במושב שלי =) שתהיה לכוווווווולם שנת הדרכה מדהימה ונפלאה!! ואל תשכחו לעולם שאם אתם צריכים עזרה- לא משנה במה- אנחנו פה, בתור פורום כדי לעזור!! שנה טובה ופוריה!

אז ככה...

הגעתי לחדר הדרכה ב17:00... כולם כמעט היו שם... המדב הגיע קצת אחרי.. דיבר איתנו מה הולך להיות השנה.. מתי מתחילים את הפעולות (15.10) חג מעלות סמינרים מערך של השנה וכו'... אחרי זה הוא לקח כל אחד בניפרד ודיבר איתו אמר לו איפה הוא שובץ וכל זה... לי הוא אמר דבר ראשון שהוא שם אותי להדריך לבד כי הוא מאמין שאני מסוגלת ובלה בלה בלה (אני היחידה שמדריכה לבד... חוץ מעוד אחת אבל היא מדמית - שנה שלישית עם אותה קבוצה)... וזה יהיה לי גם יותר קל בארגון הפעולות... שאני לא אצטרך להגיע כל פעם למושב לארגן ת'פעולה וזה... אחרי זה הוא אמר לי שאני אדריך ד'... אם אני מרוצה? אין לי בעיה עם זה.. השכבה של בת דודה שלי... שכבה חמודה כזאת... אני לא מאוכזבת בכלאופן... אמממממ אח"כ שאלתי אותו עם סמינרים וכאלה.. אז בכלל שינו אצלינו את המערך של הפעולות... כלומר בתנועה יש חודש יחיד חברה, חודש ציונות וכן הלאה? אז אצלינו החניכים עוברים את זה לא כל שנה... אלא פעם אחת בד-ח... בכל שנה ייתמקדו יותר בנושא אחד... זה בסדר ת'כלס... אבל מצד שני זה מנתק אותנו עוד יותר מהתנועה... בעעע גם שאלתי אותו אח"כ מה קורה עם טיולים ארציים... אז הוא אמר שכנראה לא מוציאים.. בכלאופן ליוסי יפה לא מוציאים (כי ככה הוחלט ע"י המדבים) ויראו מה עושים בהמשך... אבל מה שהוא כן אמר שאם מישו רוצה לצאת אז יארגנו לו לצאת עם מועצה אחרת... וזה מה שאני הולכת לעשות! אין לי מושג עוד כמה חניכים יש וכל זה... אני אדע עם הזמן כשיגיעו לפעולות... צריכים להיות בסביבות ה10 או אפילו יותר (וזה מושב קטןןןןןןןןן)(גן רווה נו, מה?
) וזהו להפעם. הלכתי לנסות שוב להכין שיעורים באינגלישיט
לילה טוב
עדי

למעלה