שיבוצים במושבים!

roikeman

New member
אני קיבלתי את ו' - ח' וחיות אחרות

נראה לי זה הולך להיות קשה, אומרים שהקבוצות הבוגרות ממש לא ניתנות לשליטה. אבל אני מדריך עם הגרעינרית קשוחה (וחדשה) עדי, ואני מאחל לה אפילו שאכלה אצלנו מים ואפילו שחטפה קצת מכות שאנחנו מאוד אוהבים אותה! אני מקווה שהיא תעזור לי להדריך (תכלס זה אני עוזר לה
) אני מקווה שתיהיה שנה טובה לכוווווולם! ועוד משהו חשוב (לא רוצה לפתוח על זה שרשור ראשי) גדנ"ע - גדודי נוער. זה הולכת להיות אחת החוויות היותר איכותיות שהיו לי השנה, ואני מצפה לזה מאוד! אני יוצא ב19 לחודש לשדה בוקר. יהיה שם עוד מישהו מהתנועה? בקשה קטנה.. כל מי שהיה שם שיעביר חוויות
אני מת לשמוע מה קורה שם.

מוגלי איך הגרעינרית שלכם?

וכן אני הדרכתי לפני שנה ז-ח והם שמים עליך זין אחד גדול! אבל אם תרביץ להם ותחנך אותה הם יאהבו אותך! בכל מקרה בהצלחה גבר לצערי לא נפגש בסמינר חוד אירגון כי חנן החליט לשים את זה על מתי שיש למושב שלנו לימודים!

roikeman

New member
היא ממש חמודה

גילינו שגרעינרים רטובים אז קר להם... את מי קבלתם? גליקסון קבלו את מיכל (הייתי בטוח שהיא תצטרף אלינו), ועין עירון את גיא.

היה הייתה גרעינרית..

פרוייקה מותק, אני מרגישה כמו סבתא זקנה כשאני קוראת את מה שאתה כותב על שיבוץ והדרכה ונאנחת מנחת.. שיהיה בהצלחה נשמה כל הכבוד!! ותזכור כמה דברים: כל חניך הוא קודם כל חבר שווה ערך וצריך לחשוב ולדבר איתו בגובה העיניים. הדרכה זה לפעמים קשה ומייאש אבל אסור להתייאש!! וחוץ מזה- גם לגרינריות יש רגשות!! וזה לא תמיד נעים להן לחטוף מכות\קרח לחולצה\ גיגיות של מים\ קצפת לפרצוף (טוב זה אולי כן)\גועש לנחיריים. תנסו לפעמים להראות אהבה גם בדרכים אחרות... :) אוהבת את כולכם ומתגעגעת תמסור נשיקות ושנה טובה לכולם.

roikeman

New member
את אחת הגדולות!

לרגע לא התלוננתי! אבל את יודעת איך זה.. הקבוצה כולה זה רק 6 אנשים. אני אשמח אם יבואו יותר מ2. בקשר למכות: תסכימי איתי שזה קצת כאב, אבל עכשיו זה מצחיק (ואפילו מאוד). אגב משהו שתמיד רציתי להגיד לך: את זו שקרבת אותי לתנועה, ובעצם בעקיפין שינית לי את כל תפיסת החיים ועל זה אני מודה לך! הכי בעולם!

s h e e p i t

New member
אנחנו יוצאים ביום ראשון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

זה בשדה בוקר...

לנו אין גדנ"ע!

אצלינו, ככה אומרים, זה יהיה פעם בשנתיים, אפילו שהיה גם לפני שנה וגם לפני שנתיים. ולמה? כי יש רק שלושה בסיסים שעושים גדנ"ע ומלא בצפרים שרוצים, אז בגלל זה זה פעם בשנתיים. חרא בלבן! סתם, האמת שזה לא כ"כ מעניין אותי... אבל אמרו שאולי יהיה לנו שנה הבאה.. רותם, אני לא רואה אותך במדים.. במסדרים, שמטרטרים אותך וגורמים לך לירות במטווח. זה פשוט לא את!! אבל זה בהחלט יכול להיות מצחיק...

s h e e p i t

New member
חחח... סליחה ?!

אני אשת צבא!
אני ורובה הולך מצויין... האנשים שיהיו בטווח הרובה זה כבר בעיה אחרת... אני בטוחה שיהיה מצויין... אני אשלח לך תמונה... שתאמיני

meshi16

New member
נכון..

אנחנו יוצאים מה31.10 עד ה4.11... מי יהיה מהתנועה?!

WillbiTe

New member
לנו כנראה אין

בגלל שלפני שנתיים עשו בלאגן ולא רוצים להוציא יותר...זה חרא אנחנו נדפקים בגלל ששכבה שלמה של מטומטמים עשו בלאגן

THE sky angel

New member
גמאני לא יצאתי בגלל אותה שכבה..

ואבירן שלא יעבדו עליכם.. גם לנו מכרו מליון ואחת סיפורים... תבררו אם יש משו שאתם יכולים לעשות..!!

maiii c

New member
חזרנו מהגדנ"ע!

היי..זו מאי, חברה של רותם הכבשה. חזרנו מהגדנ"ע בשדה בוקר. היה פשוט ע-נ-ק! וממ..אני ראיתי את רותם במדים! חיחי זה פשוט כיף!!! אל תפסידו את זה! (למי שיש..)

Hilaloosh

New member
אני מדריכה את ד.. (אחת הקב' מתוך 4)

גם לנו עשו את השיבוצים במין משחקון כזה נחמד... היינו צריכים להגיע לסמרה... ושם כל אחד קיבל פתק עם שם של מנחה טלוויזיה... זה כאילו הוא... אני הייתי אפרת רייטן... ואז אחרי שכולם קיבלו פתקים הלכנו לחפש באיזור מסויים של היער חלק של פאזל שכתוב עליו את השם שלנו... ואז למצוא את הבן זוג שלנו שהחלקים של הפאזלים שלנו מתחברים... ואז היה כתוב מצד אחד של הפאזל מס' טלפון ומצד שני שם של תוכנית התוכנית הייתה "הכתה המעופפת" הבת זוג שלי הייתה עודד מנשה... ואת השם של התוכנית היינו צריכים לשלוח למס' אז שלחנו... ואז אמרו לנו איפה מוחבאת מעטפה שכתוב עליה את השם של התוכנית שלנו-הקב' שאנחנו מדריכות... ואז גילינו שאנחנו מדריכות ד.... ואני ממש ממש לא מרוהצ מהשיבוץ כי גם אני וגם יסמין-הבת זוג שלי שתינו ביקשנו ממש ממש לא להדריך ד..... ואם יש 3 קב' ה ו-3 קב' זה לא נראה לי כ"כ הגיוני שלא יכלו לתת לנו להדריך את אחת הקב' האלה...... =/... אבל... אני אסתדר עם מה שיש... =/

למעלה