נספר קצת רקע
דבר ראשון אני רוצה להצטער אם מה שאני רושם נראה כסוג של התלהבות עצמית, פשוט אין דרך לספר על עצמך בלי שזה ישמע כך. דבר שני, קיבלתי את המכתב משחקים וחבצלות, נכנסתי לאתר, ומילאתי אותו, כותרתו לא הייתה "שחקים וחבצלות", אלא משהו מסוג "שאלון למועמד לחיל מודיעין" או בסגנון. בנוסף לכך, התמיינתי גם לפרויקט גאמה, שעבורו היה אותו שאלון בדיוק (את המיון הזה קיבלתי כשבוע אחרי המיון לשחקים וחבצלות, לאחר שכבר מילאתי את השאלון. התקשרתי למודיעין, והם אמרו שאין צורך למלאות את השאלון שוב, כי זהו אותו שאלון). יתרה מכך לא קיבלתי שום זימון למילוי שום שאלון, חוץ מהזימון למילוי השאלון של שחקים וחבצלות, שהבקשה למילוי חזרה על עצמה, מכאן שמילאתי אך ורק את השאלון של שחקים וחבצלות. מכאן אני מספר מנסיוני האישי, ואין כאן מקום לערעור, אלה עובדות מוצקות. לאחר זמן מסוים, קיבלתי זימון נוסף, למבחנים שקשורים למסלול אחר בחיל. במהלך היום מבחנים, נאמר לנו, הנבחנים, שזומנו אל המבחנים האלו כתוצאה מהשאלון שמילאנו באינטרנט. אני רוצה לחזור ולהדגיש שלמסלול הזה אין שום קשר לא לשחקים, לא לחבצלות, ולא לגאמה, חוץ מהיותם באותו החיל. לא התייחסתי בכלל לנתונים של הצו הראשון, אני דיברתי על עצמי כבנאדם, שאני בטוח שאני מסוגל לענות על הדרישות של השלבים הראשונים של שחקים. אתה, ואפשר להגיד שרוב הפורום, לא מכיר אותי כמעט, אבל אם אתה רוצה דוגמא, 2 אנשים שהיו במיונים של שחקים לפני כמה ימים הם במקרה חברים טובים שלי, ולאחר המבחנים, הם דיברו איתי כדי לבדוק אם התשובות שלהם נכונות, למרות שלא עשיתי את המבחנים כלל. אני מבין את הצורך בשאלון לדילול אוכלוסיית המועמדים, לי אישית, לפני הדיון הזה, כמעט ולא היה לי מושג בקשר לשאלון, כתוצאה מהתגובות בדיון, הבנתי שהשאלון התייחס לשחקים וחבצלות ביחד, אך לא בצורה מחייבת. שמילאתי את השאלון, היו מספר שאלות בקשר לחבצלות, בהם בכולם עניתי ב1 (מתוך 5, כאשר 1 הוא הרצון הנמוך ביותר), בנוסף בהערות רשמתי שאינני מעוניין להתגייס או לנסות להתגייס לחבצלות. אני מניח, שייתכן שבאחת מהשאלות התבלבלתי, ורשמתי ברצון לגיוס לשחקים, או למודיעין כלל, 1. דבר שלישי, אני לא מבין איך אדם יכול להגיד לי שהוא מבין *קצת* יותר ממני, בקשר למה שאני עברתי, אם אני אומר שעשיתי משהו, או שזה נכון, או שאני משקר, ותאמין לי, אני לא משקר בשביל להמשיך את הויכוח. בצד השני, אני לא מעוניין מספיק בשחקים להתחיל להלחם על זה, ככל שאני לומד על זה יותר זה מעניין אותי פחות. רציתי להגיע למיונים בשביל לראות מה הם, בדיוק כמו שעשיתי במיונים אחרים שעשיתי, ללא רצון ללכת אליהם. אני מנסה להבין את הגלגלי שיניים של כל מקום שאליו אני נכנס, ורציתי פשוט להבין, למה לא עברתי את השאלון.