שחקים+חבצלות

לא רציתי לסתור...

ואני בטוח שלא יתנו לו"ז של מתי הם יושבים מתחת לאיזה אנטנה. הצבא יודע להעלים דברים כאלה (אפילו לפרחי טיס מספרים שהם טסים מעל אנטנות של חיל הקשר/תקשוב כשהם לא באמת טסים מעל כאלה אנטנות). בקשר לקורס שלי, התמזל מזלי ואני יודע יותר מדי על הקורס גם בלי מה שאמרו לנו מ...מודיעין אנושי, תודה בכל מקרה.

2inaroad

New member
דווקא מה עושים בגדול בשבול

הרבה יודעים (את הפרנציפ של המסלול). אבל הכל מסווג.

אני לא אגיע.

ובכל זאת אני אולי אדע מזה. שובל זה ראשי תבות? ואם רק הוא מסווג, אז מה האחרים?

לא רק יתכן אלא גם קורה

מנסיוני האישי כמו שכבר כתבתי למעלה, יש כמה וכמה אנשים שיוצאים מחבצלות בלי כלום בידיים, אבל עם ההתנהגות של חבצלות אני די שמח שלא הגעתי לשם בסוף.

Eterina

New member
אם כבר...

בשאלון שרצו ממני כתבתי שאני ממש לא מעוניין בחבצלות. אבל שחקים נשמע לי אחלה, אז יש מצב שעכשיו לא יתנו לי שחקים?

Ha Sea

New member
לא סביר.

תגיע למיונים הראשוניים, ואם תתאים תקבל זימון למיוני המשך לאחד (או יותר) ממסלולי שחקים.

Itamarro

New member
סעמק

אני מגיב לעצמי כי אני רוצה להגיב לכולם. הסיפור הוא, שקיבלתי את המכתב הראשון לשחקים וחבצלות, ומילאתי ישר את השאלון, והראתי מוטיבציה מאוד נמוכה לחבצלות (רשמתי בפרטים נוספים שאני לא רוצה חבצלות, ורשמתי בדירוג מ1 עד 5 - 1. אבל שכחתי לרשום שאני מעוניין ללכת לשחקים ולהבחן, ואז היום שהתקשרתי לשאול מה הולך עם המיונים הם אמרו לי שהסירו לי את המועמדות או שלא עברתי את השלב הראשון. ואני לא חושב שלא עברתי את השלב הראשון, כי כתוצאה מהשאלון זומנתי לעוד כמה מסלולים, ויש אנשים שקיבלו זימונים למבחנים הראשוניים עם נתונים פחות טובים משלי. טוב תודה לכולם על העזרה :) אגב, מה זה טופס ירוק?

onix 88

New member
טופס להוצאת רשיון :D

לפי מה שהבנתי זה טופס שמקבלים למלא אנשים שיש להם שפה נוספת ברמה גבוהה, או אולי אזרחות נוספת.

Itamarro

New member
ואם

יש לי שפה זרה ברמה גבוהה (אנגלית כשפת אם) ולא קיבלתי, אני יכול לבקש? כי לשכ"ג די שונאים אותי ולא שולחים לי זימונים.

onix 88

New member
אין לי מושג, אולי זה תלוי בעוד

גורמים. בצו הראשון ציינת את זה שיש לך אנגלית ברמה של שפת אם? אם כן, לא פנו אלייך מהמודיעין בקשר לזה (בלי קשר לטופס הירוק)?

Itamarro

New member
איזה עוד גורמים

הנתונים שלי מספיק טובים ל... הכל. וציינתי, מודיעין לא פנו אליי בקשר לשפה (אני חושב בגלל שזה אנגלית), ולשכ"ג שונאים אותי, רק מודיעין שולחים לי מיונים.

למעלה