אבל כל מה שאתה אומר מאוד לא רלוונטי
ברור לך שאני מתנגד לגזענות. ברור לך שאני תומך גדול בזכויות אדם ואזרח. ברור לך שלעולם לא אפסול או אשלול אדם שאני לא מכיר על סמך מוצאו האתני, הלאומי, המיני או הדתי, וגם לא על סמך העדפותיו המיניות או כל דבר אחר. אבל להגיד שסטטיסטית לשחורים ממערב אפריקה יש יתרון מולד בריצות וקפיצות זה לא גזעני בדיוק כמו שלהגיד שלבנים סובלים פחות מקור זה לא גזעני בדיוק כמו להגיד שסינים נמוכים יותר. יש הבדלים פיזיולוגים, והאמפתיה שאתה מרגיש כלפי אדם מסוים, שהיא מאוד מבורכת, פשוט לא רלוונטית לכאן. וגם אם היא היתה, היא לא היתה משנה את זה. אבל היא לא. וכל עניין ה"זכותי זכותי" לא ממש יוציא אותנו לשום מקום. כי נחש מה, אני יכול לענות לך באותו מטבע - זכותי להעיר לך על זה שאתה נטפל למה שאתה רוצה. זכותי להעיר לך על זה שאכפת לך. ובנוגע לשאלה האם למייקל יש גנים לבנים או לא - אתה צודק, אנחנו לא יודעים, אני גם לא חושב שזה משנה משהו למישהו. אתה גם צודק, כמו שכתבתי למטה, שכנראה אין שום קשר, לדעתי לפחות, בין העובדה שמייקל הוא "שחור" ולא "מוקה" לבין העובדה שהוא היה כזה גדול. אבל אני עדין חושב שאתה פשוט נרתע באופן אוטומטי כשמישהו בא ומתנח מישהו על סמך הגנטיקה שלו. ואתה ממש לא במיעוט, לצערי, אתה אפילו חלק מהרוב. בסדר, אז אתה לא מסכים עם הדיאגנוזה הזו וכנראה שככה זה ימשך. הייתי אומר לך "תחשוב על זה", אבל ברור לי שבמצב בו אנחנו נמצאים, מתווכחים, אין שום סיכוי שדבר כזה יחדור (אני כנראה שלא הייתי חושב על זה לפחות).